"PIŠKI U BAZENU, TI MOŽEŠ, MALI SI!" Sramno ponašanje roditelja, a WC udaljen svega 50 metara! 13:55 Vesti 0
NEKADA JE BILA VASPITANA Komšije progovorile o Breskvici: Samo je deca iz kraja prepoznaju 13:00 Vip 0
"NE PRAVDAM SE NI AMERIKANCIMA NI RUSIMA" Vučić: Nikada se nije desilo da mi se Putin nije javio kada sam želeo da razgovaramo (VIDEO) 12:27 Vesti 48
RASKRINKANA ILDA HUMIĆ Pričala da sina (3) nije povela na more jer nije bilo mesta u autu, a sada se saznala prava istina 12:21 Vip 0
"OBRIJALA SAM GLAVU I ŽIVELA KAO MUŠKARAC" Potresna priča majke troje dece koja je PRODALA BUBREG da bi ih PREHRANILA će vam naterati suze na oči (FOTO/VIDEO) 19:00 Razonoda 0
OVO JE ILDA KOJA JEDNO DETE (3) NIJE POVELA NA MORE, JER NIJE BILO MESTA U AUTU Region besan na nju, ona se ne uzbuđuje 18:55 Vip 0
DETE NEĆE DA SPAVA? Evo zašto mališani odbijaju da poslušaju roditelje uveče, problem stvara jedna uobičajena stvar 21:00
"UVREDILA BIH SE DA MI STIGNE TAKVA POZIVNICA" Na mrežama se vodi RAT oko dolaska dece na svadbu, komentari ne prestaju da se nižu 15:40 Razonoda 0
OVO SAZNANJE O DECI IH JE SLEDILO Par se podvrgao VANTELESNOJ OPLODNJI, pa zbog jedne stvari usledio ŠOK (VIDEO) 21:00 Razonoda 0
"ČIKO, UBIŠE MI RODITELJE I BRATA" Petar (7) je ovo rekao, posle par minuta muslimani su ga ubili metkom u potiljak 16:48 Vesti 0
"117 RAZLOGA ZAŠTO NE ŽELIM DA IMAM DECU" Influenserka svojim stavom izazvala lavinu besa, pa posvađala pratioce na Instagramu 09:58
UDAJE SE BIVŠA ŽENA SLOBE RADANOVIĆA? Kija Kockar šokirala javnost: Dečko hoće da me ženi... 16:36 Vip 0
NIKOLIJA PRVI PUT POKAZALA ĆERKE Godinama ih krila od javnosti, evo kako izgledaju njene i Reljine naslednice 10:00 Vip 0
NOVA DRAMA KRALJEVSKE PORODICE Slika kraljice Kamile zbunila javnost, da li je ponovo u pitanju montaža? 17:02
OVO SU DECA DRAGANA STOJKOVIĆA PIKSIJA Naslednici selektora Srbije privlače ogromnu pažnju, jedino se ona razlikuje! 07:40 Vip 0
"PRVO JE UDARILO, A ZATIM SE ČULO VRIŠTANJE DECE" Zabeležen JEZIV snimak kada GROM udara trojicu MALIŠANA! (VIDEO) 21:36 Vesti 0
BRITNI SPIRS ĆE PONOVO VIDETI DECU? Mesecima odbijali da se vrate majci, a jedan od sinova je sada progovorio o njihovom odnosu 21:02
NE PRAVITE NARCISE OD DECE Pohvala im daje samopouzdanje, ali važno je dozirati, stručnjaci otkrivaju kako 20:30
MLADI NISU SVESNI RIZIKA Ovo je najgora stvar koju mogu da unesu u svoje telo, posledice su katastrofalne 10:14
SVETSKI ŠAMPIONI Dejan Kijanović, član tima 50+ koji je postao prvak sveta za Alo! poručuje: Naš fokus su Srbija, košarka i zlatna medalja (VIDEO) 18:02
''NJUJORK NEMA DUŠU KAO DORĆOL'' Sofija Milošević o odrastanju u Americi, pa oplela po Naomi Kembel: ''Nije prijateljski nastrojena" 20:00 Vip 0
BIĆE KAO VELJKO RAŽNATOVIĆ! Filip Mitrović na ovo pitanje nije smeo da odgovori, pa priznao: ''Nemam para da objavim ceo album'' 20:35 Vip 0
ISTORIJSKO BRATIMLJENJE: 300 godina od osnivanja Trojickosavska! Sremski Karlovci i Kjahta povezani misijom Save Vladislavića Raguzinskog (VIDEO) 11:26 Vesti 0
OD ELITE 8 KUPUJE STAN U ŠPANIJI! Đedović uskoro napušta Srbiju, a evo kako ga tretiraju kad ode kod Cece: ''Često me opominje'' (VIDEO) 20:20 Vip 0
DEVOJKA SE PORAĐA, A IZ STOMAKA IZLAZI ON Desingerica prevazišao sam sebe, publika zatečena prizorom 08:00 Vip 0
EMA RADUJKO DOŽIVELA PEH NA SCENI! Klipsa joj visila dok je igrala pred hiljadama ljudi, nastao haos 22:00 Vip 0
ŠAMARČINA ZA LAŽNU DRŽAVU! Britanska kompanija tuži takozvano Kosovo, traže stotine miliona evra 12:44 Vesti 0
"OVO U ŽIVOTU NISMO VIDELI... LJUDI KAKVO JE OVO STVORENJE?!" Crnogorci kopali temelj za kuću, snimili su neočekivan prizor (VIDEO) 12:28 Vesti 0
BILI SMO NAJLEPŠI PAR U BIVŠOJ JUGOSLAVIJI Posle 40 godina javila sam mu se na Fejsu, zanemela sam zbog njegovog odgovora 11:16
"GROBARE" ĆE OVO NAJEŽITI Partizan emotivnom objavom pozvao navijače u Humsku na meč protiv AEK-a (VIDEO) 12:45