KRADEMO ŽENAMA MUŽEVE I OSTAVLJAMO DECU BEZ RODITELJA ŽEna Ognjena Amidžića na meti jezivih uvreda, hitno odreagovala 11:50 Vip 0
VOJA BRAJOVIĆ OŽENIO SE 23 GODINE MLAĐOM Dobili sina, a on šokirao: Da sam ja odlučivao, sigurno ne bi bilo dece 06:30 Vip 0
"PIŠKI U BAZENU, TI MOŽEŠ, MALI SI!" Sramno ponašanje roditelja, a WC udaljen svega 50 metara! 13:55 Vesti 0
NEKADA JE BILA VASPITANA Komšije progovorile o Breskvici: Samo je deca iz kraja prepoznaju 13:00 Vip 0
"NE PRAVDAM SE NI AMERIKANCIMA NI RUSIMA" Vučić: Nikada se nije desilo da mi se Putin nije javio kada sam želeo da razgovaramo (VIDEO) 12:27 Vesti 48
RASKRINKANA ILDA HUMIĆ Pričala da sina (3) nije povela na more jer nije bilo mesta u autu, a sada se saznala prava istina 12:21 Vip 0
"OBRIJALA SAM GLAVU I ŽIVELA KAO MUŠKARAC" Potresna priča majke troje dece koja je PRODALA BUBREG da bi ih PREHRANILA će vam naterati suze na oči (FOTO/VIDEO) 19:00 Razonoda 0
OVO JE ILDA KOJA JEDNO DETE (3) NIJE POVELA NA MORE, JER NIJE BILO MESTA U AUTU Region besan na nju, ona se ne uzbuđuje 18:55 Vip 0
DETE NEĆE DA SPAVA? Evo zašto mališani odbijaju da poslušaju roditelje uveče, problem stvara jedna uobičajena stvar 21:00
"UVREDILA BIH SE DA MI STIGNE TAKVA POZIVNICA" Na mrežama se vodi RAT oko dolaska dece na svadbu, komentari ne prestaju da se nižu 15:40 Razonoda 0
OVO SAZNANJE O DECI IH JE SLEDILO Par se podvrgao VANTELESNOJ OPLODNJI, pa zbog jedne stvari usledio ŠOK (VIDEO) 21:00 Razonoda 0
"ČIKO, UBIŠE MI RODITELJE I BRATA" Petar (7) je ovo rekao, posle par minuta muslimani su ga ubili metkom u potiljak 16:48 Vesti 0
"117 RAZLOGA ZAŠTO NE ŽELIM DA IMAM DECU" Influenserka svojim stavom izazvala lavinu besa, pa posvađala pratioce na Instagramu 09:58
UDAJE SE BIVŠA ŽENA SLOBE RADANOVIĆA? Kija Kockar šokirala javnost: Dečko hoće da me ženi... 16:36 Vip 0
NIKOLIJA PRVI PUT POKAZALA ĆERKE Godinama ih krila od javnosti, evo kako izgledaju njene i Reljine naslednice 10:00 Vip 0
NOVA DRAMA KRALJEVSKE PORODICE Slika kraljice Kamile zbunila javnost, da li je ponovo u pitanju montaža? 17:02
OVO SU DECA DRAGANA STOJKOVIĆA PIKSIJA Naslednici selektora Srbije privlače ogromnu pažnju, jedino se ona razlikuje! 07:40 Vip 0
"PRVO JE UDARILO, A ZATIM SE ČULO VRIŠTANJE DECE" Zabeležen JEZIV snimak kada GROM udara trojicu MALIŠANA! (VIDEO) 21:36 Vesti 0
BRITNI SPIRS ĆE PONOVO VIDETI DECU? Mesecima odbijali da se vrate majci, a jedan od sinova je sada progovorio o njihovom odnosu 21:02
''PAMETNO SAM ULAGALA, NISAM KUPOVALA TAŠNICE'' Marina Tadić o biznisu od kog zgrće lovu čak i bez pevanja, spomenula Džejlu 11:42 Vip 0
OBUKAO SI SIVU ROLKU? ODMAH LETIŠ IZ STRANKE! Milenko Jovanov U RINGU otkrio tajne iz političkog sveta (VIDEO) 20:00 Vesti 14
''KOŠTA DVA DINARA'' Darko Tanasijević nije imao milosti - jednu zadrugarku ocrnio zbog haljine, opleo po Aleks Nikolić, a Anitu pohvalio 22:51 Vip 0
JOVANA JEREMIĆ U SUZAMA ZBOG ĆERKE Za ovo do sada niko nije znao, potpuno se slomila (VIDEO) 17:25 Vip 0
MINISTAR RISTIĆ I JELENA TRIVAN NA PANELU ''ODGOVORNOST U PODIZANJU NIVOA DIGITALNE PISMENOSTI'' Trivan: Mali broj dece traži stručnu pomoć, roditelji moraju da budu informisani 10:18 Vesti 0
OTKRIVENO ZAŠTO JE NATAŠA BEKVALAC ZAVRŠILA U POLCIIJI "Kažnjena sam i moram da platim, advokat mi je rekao..." 22:20 Vip 0
EKSKLUZIVNO! Maca Diskrecije otkrila detalje komunikacije sa Baka Prasetom: ''Očekujte lajv kod njega, svašta ću da ga naučim'' 19:40 Vip 0
ŽRTVOVALI SE ZBOG NJENOG DETETA I ELITE 8! Porodica Ene Čolić donela drastičnu odluku zbog maloletnog Matije, evo ekskluzivnih detalja 21:00 Vip 0
RUSKI AVION BUKNUO U TURSKOJ Objavljeni novi snimci i detalji nesreće na aerodromu u Antaliji (VIDEO) 23:14 Vesti 0
NEĆE POMOĆI NI SODA BIKARBONA, NI SIRĆE, VEĆ... Jedno sredstvo razara kamenac u kuvalu za vodu, bude kao da ste ga tek doneli iz prodavnice 20:02