ŽENO, ALA SI LENJA Deca koja odrastaju uz ovakve majke su srećnija, eksperti objašnjavaju zašto 19:00
ČINITE IM MEDVEĐU USLUGU Roditelji mahom koriste ovih 5 navika zbog kojih su deca razmažena, kaže ekspert 19:05
ANĐELA ĐURIČIĆ VEĆ OSTALA BEZ PODRŠKE RODITELJA? Učesnica Elite danas proslavlja rođendan, najbitnija čestitka izostala! 16:58 Vip 0
MORATE DA ZNATE Roditelji će biti srećniji kada nauče ovih 12 lekcija, jedna neverovatno olakšava život 20:00
OVO SU RODITELJI ANĐELE ĐURIČIĆ Njen otac doživeo nervni slom zbog odnosa sa Zvezdanom, mesecima nisu izlazili iz kuće 12:20 Vip 0
NAVIKLI SU DA RODITELJI UMESTO NJIH RADE KUĆNE POSLOVE Evo do koje godine mladi u Srbiji ostaju da žive u porodičnom domu 06:00 Vesti 0
"DETE NAM POGINULO, A RUGAJU NAM SE" Potresna ispovest roditelja kojima je sin (19) nastradao u luna parku na Halkidikiju 21:42 Vesti 0
DEČAK (17) JE POLUNAG I OBLIVEN KRVLJU STAJAO PRED KAPIJOM Policiji je ispričao jezivu priču 07:45 Vesti 0
PELENE JEFTINIJE ZA 1.000 DINARA Evo koje nove cene mogu da očekuju roditelji koji imaju bebe 10:26 Vesti 1
DETE ME OBOŽAVA Četiri saveta će definitivno pomoći da vas mališani više cene, otkriva psiholog 19:05
ĐAČKE EKSKURZIJE DRASTIČNO SKUPLJE! Udar na roditeljski džep - evo kako će se kretati cene! 09:22 Vesti 0
DOBRO JE IMATI TVRDOGLAVO DETE Istraživanje pokazalo zašto je ova osobina dragocena, strpljenje roditelja se na kraju isplati 20:05
SVI GREŠIMO Pedijatar otkriva 5 stvari koje ne treba raditi kada se dete razboli, više štete nego koristi 20:20
OVAKO ĆETE NAJBOLJE ZADOBITI VIŠE POŠTOVANJA OD DECE Psiholog otkrio 3 zlatna pravila koje bi svaki roditelj trebao da sledi 14:57
ONA JE ČUDO PRIRODE! IMA 7 GODINA I ISKLESANE TRBUŠNJAKE Mala misica trenira svaki dan - sanja o Olimpijskim igrama! 12:00 Razonoda 0
ŽIVELI SU SKROMNO, A ON JE IZRASTAO U NAJBOLJEG SPORTISTU Evo čime su se bavili roditelji Nikole Jokića na početku njegove karijere 21:52
EKSKLUZIVNO! Maca Diskrecije otkrila detalje komunikacije sa Baka Prasetom: ''Očekujte lajv kod njega, svašta ću da ga naučim'' 19:40 Vip 0
ŽRTVOVALI SE ZBOG NJENOG DETETA I ELITE 8! Porodica Ene Čolić donela drastičnu odluku zbog maloletnog Matije, evo ekskluzivnih detalja 21:00 Vip 0
"RAZVOD JE SMRT, VOZIO SAM 300 KILOMETARA I PLAKAO" Haris Džinović U Ringu nikad iskrenije o Melini (VIDEO) 20:10 Vip 1
''STIL JE NAUČIO OD KARLEUŠE'' Seka Aleksić pecnula Duška Tošića, Adaktaru jedno ne oprašta: ''Kad bi ćutao i samo radio obrve..'' 20:00 Vip 0
NISAM GRAMZIVA, ONE NEMAJU PRIVATNI ŽIVOT! Sara Reljić žestoko potkačila koleginice: To ide njima na obraz 19:00 Vip 0
POJAVIM SE PRED TRAMPOM U MANTILU, A ISPOD MANTILA… Jovana Jeremić U RINGU o odlasku u Ameriku i svim gorućim temama 20:00 Vesti 3
OVO JE ISTINA O OBRAZOVANJU SEKE ALEKSIĆ! Otkriveno sve, evo koju je školu završila pevačica 15:45 Vip 0
NUĆI PROGOVORIO O CECI I KARLEUŠI! Reper priznao šta je poslao Ražnatovićki, mnogi se ne bi usudili ovo da urade! (VIDEO) 19:00 Vip 0
''JA SAM MUŽ DŽOA BAJDENA, NA TU TITULU SAM NAJPONOSNIJI'': Američki predsednik izustio NAJVEĆI blam dosad, milioni ljudi ostali u neverici šta je izgovorio! 07:38 Vesti 0
HOROSKOP ZA SUBOTU, 23. NOVEMBAR Vaga će sklopiti isplativ usmeni dogovor, Raku sledi važno poznanstvo, Strelcu nervna napetost 05:00 Razonoda 0