"ROĐENA TETKA MI JE DALA BEBU NA USVAJANJE, 40 GODINA SAM ČEKALA SVOJU ĆERKU!" Bolna životna priča Svetlane koju život nije mazio: "Zatrudnela sam sa 20, bila je sramota!" 12:08 Vesti 0
NE MOŽE SVE KAKO TI ŽELIŠ Ovo su najveće greške koje prave roditelji, a onda se pitaju zašto su deca razmažena 18:02
POVERENJE KUĆU GRADI Psiholog pruža 7 sjajnih saveta za uspostavljanje zdravog odnosa sa detetom, jedan je ključan 19:59
"NIKAD NEĆEŠ SAZNATI ŠTA TI JE OSTAVIO" Ćerka se odrekla očeve DEVIZNE PENZIJE u korist majke, pa zbog OVE rečenice debelo zažalila 16:00 Razonoda 0
BOGDANINI RODITELJI SPREMILI BOGAT POKLON Unuka častili enormnim iznosom, evo o kojoj sumi je reč 07:00 Vip 0
HTELA DA PROPADNE U ZEMLJU OD BLAMA Devojka otišla da upozna roditelje svog dečka, a onda se desilo OVO (VIDEO) 19:30 Razonoda 0
REŠITE SE KONAČNO CUCLE Dečiji stomatolog preporučuje 7 sjajnih načina, dete će zaboraviti na nju za tren! 14:35
POLICIJA HITNO DOŠLA Roditelji izgubili dete NA KAUČU, nikome nije jasno šta se desilo 14:00 Razonoda 0
NAJGORI NAČIN DA SMIRITE UPLAKANO DETE Roditelji mahom greše u jednoj stvari, pravite mu medveđu uslugu 18:05
BOJIM SE UMIRANJA NA RATE Vedrana Rudan bila je žrtva nasilja u porodici, otkrila je jezive tvrdnje o roditeljima 21:35 Vip 0
VOLE SE ISTIM ŽAROM OD PRVOG DANA BRAKA Muž je fotografisao svoju ženu, a razlog će vas raznežiti i oduševiti 09:11
NEMOJTE OVO DA RADITE Žena pobesnela zbog sramnih osuda drugih roditelja, poručila im samo jedno 21:41
TRPI OSUDE OKOLINE Influenserka (33) još uvek živi sa roditeljima, a dečka nije imala poslednjih 14 godina! (VIDEO) 17:30 Razonoda 0
KATASTROFALNA GREŠKA RODITELJA Hteo da spusti sina niz tobogan, ali zaboravio jednu važnu stvar! (VIDEO) 09:26 Razonoda 0
RODITELJI IZ PAKLA Mama otkrila 5 razloga zbog kojih trpi bolne osude od okoline, da li joj se samo priviđa? 21:40
NENADOVI RODITELJI HOĆE DA VODE SINA IZ RIJALITIJA! Haos u spoljnom svetu, sve se saznalo, evo šta planiraju 16:10 Vip 2
JA BIH DA IMAM PET BRAKOVA, ILI BAREM TRI Hit izjava Jovane Jeremić, u domu voditeljke veliko slavlje! 16:40 Vip 0
DECI NE TREBAJU MUČENICI Psiholog otkriva veliku grešku koju prave svi roditelji, evo kako da je izbegnete 13:12
OVAKO IZGLEDA MAJKA JOVANE JOKSIMOVIĆ Nikada se nisu eksponirali, a ovu ćerkinu odluku nikada nije prihvatila, bila je očajna 21:01 Vip 0
EKSKLUZIVNO! Maca Diskrecije otkrila detalje komunikacije sa Baka Prasetom: ''Očekujte lajv kod njega, svašta ću da ga naučim'' 19:40 Vip 0
ŽRTVOVALI SE ZBOG NJENOG DETETA I ELITE 8! Porodica Ene Čolić donela drastičnu odluku zbog maloletnog Matije, evo ekskluzivnih detalja 21:00 Vip 0
"RAZVOD JE SMRT, VOZIO SAM 300 KILOMETARA I PLAKAO" Haris Džinović U Ringu nikad iskrenije o Melini (VIDEO) 20:10 Vip 1
''STIL JE NAUČIO OD KARLEUŠE'' Seka Aleksić pecnula Duška Tošića, Adaktaru jedno ne oprašta: ''Kad bi ćutao i samo radio obrve..'' 20:00 Vip 0
NISAM GRAMZIVA, ONE NEMAJU PRIVATNI ŽIVOT! Sara Reljić žestoko potkačila koleginice: To ide njima na obraz 19:00 Vip 0
POJAVIM SE PRED TRAMPOM U MANTILU, A ISPOD MANTILA… Jovana Jeremić U RINGU o odlasku u Ameriku i svim gorućim temama 20:00 Vesti 3
OVO JE ISTINA O OBRAZOVANJU SEKE ALEKSIĆ! Otkriveno sve, evo koju je školu završila pevačica 15:45 Vip 0
NUĆI PROGOVORIO O CECI I KARLEUŠI! Reper priznao šta je poslao Ražnatovićki, mnogi se ne bi usudili ovo da urade! (VIDEO) 19:00 Vip 0
ZVICER SE MOŽDA KRIJE U AUSTRIJI I ODATLE KOMANDUJE "On je jedan od najtraženijih kriminalaca u Evropi" 11:23 Hronika 0
HITAN SASTANAK UKRAJINE I NATO! Zelenski strahuje od Putina, dogovorio susret u Briselu zbog ruskog lansiranja hipersonične rakete! 10:40 Vesti 0