ŽIVELI SU U JEDNOJ SOBICI Goca Tržan odrasla je daleko od luksuza, a zbog jedne stvari duboko žali: Koliko sam ih puta ujela za srce 06:00 Vip 0
RODITELJI MORAJU DA ZNAJU Pre nego što pošaljete dete da prespava kod drugara, obratite pažnju na ovih 5 faktora 20:24
RODITELJI JAVNO ISPRZIVALI UČITELJE, KO JE U PRAVU? "Zašto mom detetu nije priznat zadatak?" "Idemo iz krajnosti u krajnost" 11:16 Vesti 0
RODITELJI SILOVALI ĆERKU Kada su rekli zašto su to uradili sudija nije mogao da veruje šta sluša 06:00 Vesti 0
CELOG ŽIVOTA ĆETE SE KAJATI Ovo je najveći greh koji možete da počinite prema roditeljima 20:02 Razonoda 0
ANĐELA ŠPARAVALO PRIZNALA DA JE SVE SLAGALA! Skandal u emisiji uživo, čak je i Milan Milošević ostao bez teksta! 16:53 Vip 1
DA LI I VI PRAVITE OVE GREŠKE? Na ovaj način roditelji deci uništavaju SAMOPOUZDANJE 15:20 Razonoda 0
BAKA ILI MAMA? Evo koga deca više vole, studija objasnila zašto bolje slušaju jednu stranu porodice 21:44
UPOZORENJE ZA RODITELJE Omiljen slatkiš može izazvati rak kod dece, zabranjen je u jednoj zemlji 20:31
ANĐELA ŠUTNULA BOJANU! Šparavalo se obratila roditeljima u emisiji uživo, menja se tok rijalitija, javno im poručila ovo! 08:47 Vip 0
PROFESORKA SRPSKOG OŠAMARILA RODITELJE: Deca vam ne znaju šta znači krma, golgota, gordost 15:43 Vesti 1
"JA NE ŽELIM, ALI OSEĆAM DA NJIMA USKRAĆUJEM SREĆU" Roditelji ovog mladića konstantno vrše pritisak, žele unuke po svaku cenu 10:20 Razonoda 0
ANĐELA SE OBRATILA RODITELJIMA! Skandal neviđenih razmera, majka i otac će doživeti nervni slom: Niko mi neće govoriti šta da radim 22:10 Vip 0
KAD SU DECA TIHA, TO JE LOŠ ZNAK! Roditelji ih na kratko ostavili same, pa zažalili (VIDEO) 09:00 Razonoda 0
GADIŠ MI SE, MAJKU TI VODIM U HITNU! Otac Anđele Šparavalo uputio brutalne pretnje ćerki: Nikad da te ne vidim u životu! 20:55 Vip 0
MOMAK JOJ SE SMUČIO ZA CEO ŽIVOT Pozvala ga na upoznavanje sa roditeljima, a onda... 13:50 Razonoda 0
EKSKLUZIVNO! Maca Diskrecije otkrila detalje komunikacije sa Baka Prasetom: ''Očekujte lajv kod njega, svašta ću da ga naučim'' 19:40 Vip 0
ŽRTVOVALI SE ZBOG NJENOG DETETA I ELITE 8! Porodica Ene Čolić donela drastičnu odluku zbog maloletnog Matije, evo ekskluzivnih detalja 21:00 Vip 0
"RAZVOD JE SMRT, VOZIO SAM 300 KILOMETARA I PLAKAO" Haris Džinović U Ringu nikad iskrenije o Melini (VIDEO) 20:10 Vip 1
''STIL JE NAUČIO OD KARLEUŠE'' Seka Aleksić pecnula Duška Tošića, Adaktaru jedno ne oprašta: ''Kad bi ćutao i samo radio obrve..'' 20:00 Vip 0
NISAM GRAMZIVA, ONE NEMAJU PRIVATNI ŽIVOT! Sara Reljić žestoko potkačila koleginice: To ide njima na obraz 19:00 Vip 0
POJAVIM SE PRED TRAMPOM U MANTILU, A ISPOD MANTILA… Jovana Jeremić U RINGU o odlasku u Ameriku i svim gorućim temama 20:00 Vesti 3
OVO JE ISTINA O OBRAZOVANJU SEKE ALEKSIĆ! Otkriveno sve, evo koju je školu završila pevačica 15:45 Vip 0
NUĆI PROGOVORIO O CECI I KARLEUŠI! Reper priznao šta je poslao Ražnatovićki, mnogi se ne bi usudili ovo da urade! (VIDEO) 19:00 Vip 0
SRBIN JEDAN OD DIREKTNIH IZVRŠILACA UBISTVA Pao glavni čovek za likvidaciju kavčana u Podgorici 12:53 Hronika 0
NIKO NIJE VEROVAO DA SU U STANJU DA TO URADE SVOJOJ DECI Kejt i Vilijam doneli odluku koja menja sve 13:28
KO SU NAJVREDNIJI IGRAČI ZVEZDE? Očekivano prvo mesto, iskusni vode kolo, a ima i jedno iznenađenje 13:52