Alo/A.J. OSTAĆEŠ BEDNA DUŠA I JEDNA LJUBAVNICA Gruja žestoko opleo po Mimi, rešio da je isproziva 19:35 Vip 3
Alo/A.J. PSIHOPATA, ONA SE PLAŠI NJEGA Zadrugari ubeđeni da će Gruja proganjati Mimu, misle da joj preti kada su sami 18:45 Vip 0
Alo/A.J. POGREŠILA SAM, ALI GA VOLIM Mima progovorila o haosu sa Grujom sa žurke, pa priznala svoje emocije 20:15 Vip 0
Alo/Đ.M. VRAĆAM SE PORODICI Gruja definitivno šutnuo ljubavnicu i promenio krevet, ponizio je nikad gore i izgovorio gnusne stvari 12:25 Vip 0
Alo/Đ.M. NE MOŽE VIŠE DA ĆUTI Mima u programu uživo obelodanila šta se to desilo sa Grujom u tuš kabini, zadrugari zanemeli kada je spomenula i pretnje 13:23 Vip 0
Alo/A.J. S*KS U TUŠ KABINI Mima priznala da li se sa Grujom žestoko svađa jer ne može da je zadovolji (VIDEO) 08:00 Vip 0
Alo/Đ.M. GRUJA RASKINUO SA LJUBAVNICOM Mima saznala da je zadrugar poljubio Anu, napravila haos u spavaćoj sobi i šutnula ga 08:10 Vip 2
Alo/Đ.M. ŽESTOKI SE*S GRUJE I MIME! Tresla se tuš kabina, prekinuo ih Dejan i doveo do ludila, zadrugar izbacio ljubavnicu iz kupatila (VIDEO +18) 07:17 Vip 0
Alo/N.D. SUROVO ISKREN Marko Đedović prokomentarisao ponašanje Marka Osmakčića i Milane Mime Šarac 11:19 Vip 0
Alo/N.D. NJU JE SRAMOTA PORODICE, GRUJA JOJ JE BIO IGRA Sanja Grujić raskrinkala drugaricu, pa otkrila da je sve bio deo Mimine taktike 10:40 Vip 0
Alo/N.D. NEMAŠ OBRAZA, VEĆ SI BILA SA OŽENJENIMA Dino Dizdarević otkrio detalje iz privatnog života Milane Mime Šarac 09:22 Vip 0
Alo/N.D. TI SI NASILNIK, A ONA SE JE*E SA OŽENJENIM Lepi Mića osudio ponašanje Marka Osmakčića i Milane Mime Šarac 08:35 Vip 0
Alo/N.D. NAJVIŠE SAM SE BORIO ZA NJU Nikola Grujić progovorio o odnosu sa ljubavnicom, Mimu dizao u nebesa 08:20 Vip 0
Alo/N.D. RASTUŽILA SI NEČIJU DECU, KATASTROFA Milica Veselinović nije štedela Mimu Šarac, a evo šta je rekla za Marka Osmakčića 08:00 Vip 0
Alo/Đ.M. DOTAKAO SAM MULJ! Gruja shvatio gde je pogrešio, progovorio o javnoj preljubi, bivšoj ženi, a onda se slomio na pomen dece 13:40 Vip 0
Alo/Đ.M. MC ALEKS KRVNIČKI ŠUTNULA MIMU NOGOM U GLAVU Najbrutalnija ženska tuča u Zadruzi ikada, čupala je i udarala, snimak sve zaprepastio (VIDEO) 10:16 Vip 1
Alo/Đ.M. NIKAD VEĆI OBRT U ZADRUZI 5! Sandra Rešić napravila haos izborom potrčaka, nastao neviđeni kolaps u Beloj kući, nisu znali šta ih je snašlo 08:20 Vip 1
Alo/Đ.M. NE ZANIMA GA DA LI DECA IMAJU DA MU JEDU Bivša zadrugarka ogorčena na Grujino ponašanje, oplela po njemu i njegovoj ljubavnici 22:30 Vip 0
Alo/Đ.M. GADIŠ NAM SE Preljubnik Gruja stavljen na stub srama, zadrugari nikad brutalniji, a nije pošteđena ni njegova ljubavnica 18:06 Vip 0
Alo/Đ.M. GURAO JOJ JE PRSTE DOLE, ZAKLEO MI SE! Isplivala najskandaloznija tajna Zadruge 5, rijaliti učesnik sve javno obelodanio 16:37 Vip 0
''PAMETNO SAM ULAGALA, NISAM KUPOVALA TAŠNICE'' Marina Tadić o biznisu od kog zgrće lovu čak i bez pevanja, spomenula Džejlu 11:42 Vip 0
OBUKAO SI SIVU ROLKU? ODMAH LETIŠ IZ STRANKE! Milenko Jovanov U RINGU otkrio tajne iz političkog sveta (VIDEO) 20:00 Vesti 14
''KOŠTA DVA DINARA'' Darko Tanasijević nije imao milosti - jednu zadrugarku ocrnio zbog haljine, opleo po Aleks Nikolić, a Anitu pohvalio 22:51 Vip 0
JOVANA JEREMIĆ U SUZAMA ZBOG ĆERKE Za ovo do sada niko nije znao, potpuno se slomila (VIDEO) 17:25 Vip 0
MINISTAR RISTIĆ I JELENA TRIVAN NA PANELU ''ODGOVORNOST U PODIZANJU NIVOA DIGITALNE PISMENOSTI'' Trivan: Mali broj dece traži stručnu pomoć, roditelji moraju da budu informisani 10:18 Vesti 0
OTKRIVENO ZAŠTO JE NATAŠA BEKVALAC ZAVRŠILA U POLCIIJI "Kažnjena sam i moram da platim, advokat mi je rekao..." 22:20 Vip 0
EKSKLUZIVNO! Maca Diskrecije otkrila detalje komunikacije sa Baka Prasetom: ''Očekujte lajv kod njega, svašta ću da ga naučim'' 19:40 Vip 0
ŽRTVOVALI SE ZBOG NJENOG DETETA I ELITE 8! Porodica Ene Čolić donela drastičnu odluku zbog maloletnog Matije, evo ekskluzivnih detalja 21:00 Vip 0
"RUSI UPALI U STAN I UBILI DVE ŽENE" Ukrajinski tužilac tvrdi: Namerno su pucali u civile 21:54 Vesti 0
VATRENI HAOS NA AERODROMU Avion se zapalio pri sletanju, jeziva scena sa mesta nesreće u Antaliji (VIDEO) 21:36 >> 21:50 Vesti 0
NEĆE POMOĆI NI SODA BIKARBONA, NI SIRĆE, VEĆ... Jedno sredstvo razara kamenac u kuvalu za vodu, bude kao da ste ga tek doneli iz prodavnice 20:02