Alo/A.J. TEŠKO MI PADA ŠTO NEĆU IMATI TRAVU UNUTRA Nova učesnica Zadruge 6 progovorila o teškom periodu: Roditelji su me ostavili 18:55 Vip 0
Republika/Alo/A.J. BILO JE FRKA, PRIČALO SE DA SU ME SE ODREKLI... Matora iskreno o se*sualnom opredeljenju, a onda opasno potkačila Dalilu Dragojević 18:05 Vip 1
Srbija danas/Alo/A.J. EVO KO ĆE SVE IMATI MOGUĆNOST DA UĐE U ZADRUGU 6 Ovo obuhvata sistematski pregled koji je obavezan za sve učesnike 16:00 Vip 0
Aloonline/Alo/A.J. MENSUR ME JE NAPUSTIO KAD MI JE BIO NAJPOTREBNIJI! Oglasio se Osman Karić, pa najavio da više neće pratiti rijaliti 15:15
Alo/A.J. VELIKO SLAVLJE U PORODICI VLADIMIRA TOMOVIĆA Objavio emotivnu fotografiju, komentari pršte, a svi se pitaju šta je sa Ivanom 22:55 Vip 1
Pink/Alo/A.J. CAR POSLE MAJE MARINKOVIĆ NAŠAO NOVU STARLETU? Filip završio kod nje u stanu, a ovo je dokaz da su proveli zajeno noć (FOTO) 22:25 Vip 0
Pink/Alo/A.J. POSLALA JASNU PORUKU OVOM ZADRUGARU Drugarica Elene Kitić progovorila o njenom raskidu, a tek da čujete na koga je bacila oko 22:10 Vip 0
Alo/A.J. TRANSFORMACIJA Bivša zadrugarka pukla basnoslovnu sumu novca na estetske korekcije, a još uvek koristi filtere i fotošop 21:40 Vip 0
Kurir/Alo/A.J. ŠOK ISPOVEST MINE VRBAŠKI Otkrila sve o bavljenju prostitucijom, rijalitiju, a evo šta kaže o novom dečku 20:35 Vip 0
Alo/ N.K. / A.J. BRAT MI JE UMRO JER NISMO IMALI DONORA Novi učesnik Zadruge 6 otkrio detalje porodične tragedije 20:20 Vip 0
Republika/Alo/A.J. IMAM NJEGOVE PRIVATNE SNIMKE Novi zadrugar otkrio šok detalje o Baki Prasetu i njegovoj devojci, javno obelodanio sve 19:50 Vip 0
Informer/Alo/A.J. OTKRIO KADA LUNA IZLAZI IZ BOLNICE Adam izneo sve detalje o sestrinoj operaciji, a evo u šta će da uloži honorar od Zadruge 6 19:10 Vip 0
Informer/Alo/A.J. NIJE VREDAN DA SE O NJEMU SNIMI PESMA Bivša zadrugarka besna oplela po Filipu Caru 18:40 Vip 0
Pink/Alo/A.J. HOĆE BRAK I DECU Prva ljubav u Zadruzi 6, složila se i majka učesnice, a evo o kome je reč 18:10 Vip 0
Informer/Alo/A.J. MIKI ĐURIČIĆ OTKRIO ZA KOLIKO NOVCA ULAZI U ZADRUGU 6: Novac koji zaradim u rijalitiju nikada ne mogu napolju 16:40 Vip 1
Alo/A.J. SUBOTIĆKA SE PRVI PUT OGLASILA NAKON ŠTO JE OPROSTILA PREVARU Aleksandra se skinula u kupaći, pa poručila ovo 12:15 Vip 1
Skandal/Alo/A.J. MISICA UCENJUJE KARIĆA Jovana Ljubisavljević otkrila sve mračne tajne bivšeg dečka, drži ga u šaci 12:00 Vip 3
Pink/Alo/A.J. FILIP CAR OTKRIO KO JE MISTERIOZNA DEVOJKA Snimio joj noge, a sad progovorio: Dosta sam grešio, nema više prostora za greške 10:45 Vip 0
Alo/A.J. GRCALA U SUZAMA ZBOG MENSURA Emotivna ispovest Milice Veselinović, ogolila dušu, pa progovorila o Mini Vrbaški 08:05 Vip 0
Alo/A.J. NAKON BATINA I UVREDA PONOVO ZAJEDNO? Nikola i Ana Jovanović goli u krevetu, a njegova poruka zbunila sve 07:45 Vip 0
EKSKLUZIVNO! Maca Diskrecije otkrila detalje komunikacije sa Baka Prasetom: ''Očekujte lajv kod njega, svašta ću da ga naučim'' 19:40 Vip 0
ŽRTVOVALI SE ZBOG NJENOG DETETA I ELITE 8! Porodica Ene Čolić donela drastičnu odluku zbog maloletnog Matije, evo ekskluzivnih detalja 21:00 Vip 0
"RAZVOD JE SMRT, VOZIO SAM 300 KILOMETARA I PLAKAO" Haris Džinović U Ringu nikad iskrenije o Melini (VIDEO) 20:10 Vip 1
''STIL JE NAUČIO OD KARLEUŠE'' Seka Aleksić pecnula Duška Tošića, Adaktaru jedno ne oprašta: ''Kad bi ćutao i samo radio obrve..'' 20:00 Vip 0
NISAM GRAMZIVA, ONE NEMAJU PRIVATNI ŽIVOT! Sara Reljić žestoko potkačila koleginice: To ide njima na obraz 19:00 Vip 0
POJAVIM SE PRED TRAMPOM U MANTILU, A ISPOD MANTILA… Jovana Jeremić U RINGU o odlasku u Ameriku i svim gorućim temama 20:00 Vesti 3
OVO JE ISTINA O OBRAZOVANJU SEKE ALEKSIĆ! Otkriveno sve, evo koju je školu završila pevačica 15:45 Vip 0
NUĆI PROGOVORIO O CECI I KARLEUŠI! Reper priznao šta je poslao Ražnatovićki, mnogi se ne bi usudili ovo da urade! (VIDEO) 19:00 Vip 0
SEDELE SMO U KOLIMA KADA NAM JE PRIŠAO SIMPATIČAN DEKA Nismo ni slutile da će ovo da nas pita, bukvalno smo se skamenile 14:48