Alo/A.J. DALILA POKAZALA ROLEKS OD GRINGA VREDAN 20.000 DOLARA Evo šta joj je poručio Marko Đedović kada je video da se zadrugarka hvali 09:30 Vip 3
Blic/Alo/A.J. TO ŠTO MI JE URADIO ĆU MU ŽESTOKO NAPLATITI Maja Marinković planira osvetu Peci: Spremna je na sve, a šta tek planira... 08:15 Vip 1
Kurir/Alo/A.J. MAJA ISPROZIVALA PECU DA JE ŠKRTICA Starleta otkrila da je Raspopović nije finansirao: Ja sam samostalna devojka koja plaća uredno kiriju 14:08 Vip 1
Alo/A.J. SANDRA REŠIĆ BEZ DONJEG VEŠA Pevačica zgrozila fanove, dodiruje intimne delove: Izgubila si kompas (FOTO) 13:20 Vip 2
Pink/Alo/A.J. DALILA PRIZNALA KAD ĆE SVADBA Dragojevićka objavila fotku prstena, rekla da, a sad otkrila sve detalje 11:50 Vip 6
Pink/Alo/A.J. NAJBITNIJE MI JE DA MOJI RODITELJI IMAJU LEPO MIŠLJENJE O MENSURU Anđela Đuričić otvorila dušu o odnosu sa Ajdarpašićem 10:00 Vip 1
Blic/Alo/A.J. OVO JE UZDRMALO VIŠE OD RASKIDA Maja Marinković se iz luksuza vratila u mali Takijev stan, a ovo je njen sledeći potez 08:40 Vip 1
Alo/A.J. MOĆNIK IZ SENKE Evo ko je i čeme se bavi verenik Dalile Dragojević, a ovako je osvojio zadrugarku 07:55 Vip 4
Alo/A.J. VERILA SE DALILA DRAGOJEVIĆ Nedavno uplovila u vezu, a sada se pohvalila prstenom: Rekla sam da 07:25 Vip 1
Alo/A.J. PLJUŠTE PROVOKACIJE Nakon skandaloznog raskida Maja Marinković se javno obratila Peci 15:15 Vip 0
Informer/Alo/A.J. POKAZALA JE KO JE I KAKVA JE Karađorđe Subotić o raskidu Maje i Pece, pa progovorio o pomirenju Aleksandre sa bivšim mužem 14:25 Vip 1
Kurir/Alo/A.J. MAJA BILA U ALBANIJI SA PECOM, TAD SE STRAŠNO UPLAŠILA Progovorio Raspopovićev drug nakon njihovog raskida: Zanimalo je čime se bavi 14:10 Vip 0
Kurir/Alo/A.J. PROGOVORILA DRUGARICA MAJE MARINKOVIĆ Pomenula mutne radnje, pa otkrila šok detalje: Sve joj je branio 13:55 Vip 1
Republika/Alo/A.J. ALEKSANDRA SUBOTIĆ POSLE NAJVEĆE IZDAJE PORUČILA: Mnogo mi je žao, delim njenu bol i saosećam sa njom 13:35 Vip 0
Blic/Alo/A.J. MAJA MARINKOVIĆ SE SLOMLJENA VRATILA IZ BUDVE Starleta sve vreme plakala na aerodromu: Glas joj je drhtao 13:05 Vip 2
Kurir/Alo/A.J. MAJA MARINKOVIĆ O RASKIDU SA PECOM Starleta otkrila razlog prekida veze: Na svojoj koži sam osetila da nije zlato sve što sija 12:10 Vip 3
Kurir/Alo/A.J. PECA ŠUTNUO MAJU MARINKOVIĆ Drama u Budvi, pokupio kofere i vratio se u Srbiju, a ovo je razlog 11:15 Vip 1
Skandal/Alo/A.J. DALILA UNIŠTILA DEJANU I ALEKSANDRI ODMOR? Dragojevićka zove bivšeg muža non stop da mu traži ovo, a Nikolićeva mu zapretila 10:40 Vip 0
Pink/Alo/A.J. OGADILA MI SE Matora priznala da je prošlost ne zanima, otkrila detalje o novoj vezi i porodici, pa se osvrnula na Dalilu i Anđela 09:43 Vip 1
EKSKLUZIVNO! Maca Diskrecije otkrila detalje komunikacije sa Baka Prasetom: ''Očekujte lajv kod njega, svašta ću da ga naučim'' 19:40 Vip 0
ŽRTVOVALI SE ZBOG NJENOG DETETA I ELITE 8! Porodica Ene Čolić donela drastičnu odluku zbog maloletnog Matije, evo ekskluzivnih detalja 21:00 Vip 0
"RAZVOD JE SMRT, VOZIO SAM 300 KILOMETARA I PLAKAO" Haris Džinović U Ringu nikad iskrenije o Melini (VIDEO) 20:10 Vip 1
''STIL JE NAUČIO OD KARLEUŠE'' Seka Aleksić pecnula Duška Tošića, Adaktaru jedno ne oprašta: ''Kad bi ćutao i samo radio obrve..'' 20:00 Vip 0
NISAM GRAMZIVA, ONE NEMAJU PRIVATNI ŽIVOT! Sara Reljić žestoko potkačila koleginice: To ide njima na obraz 19:00 Vip 0
POJAVIM SE PRED TRAMPOM U MANTILU, A ISPOD MANTILA… Jovana Jeremić U RINGU o odlasku u Ameriku i svim gorućim temama 20:00 Vesti 3
OVO JE ISTINA O OBRAZOVANJU SEKE ALEKSIĆ! Otkriveno sve, evo koju je školu završila pevačica 15:45 Vip 0
NUĆI PROGOVORIO O CECI I KARLEUŠI! Reper priznao šta je poslao Ražnatovićki, mnogi se ne bi usudili ovo da urade! (VIDEO) 19:00 Vip 0
EVO ŠTA JE RUSIJA DALA SEVERNOJ KOREJI U ZAMENU ZA VOJNIKE KOJI SE BORE U RATU U UKRAJINI 12:13 Vesti 0
TRANSFER KOJI BI UZDRMAO PLANETU Ronaldo dobio poziv od bivšeg trenera da se odrekne 200 miliona evra 11:15