Alo/A.J. KUPUJE BESNU MAŠINU Aleksandra Nikolić se oglasila iz Egipta, tražila pomoć, pa rešila da se počasti 07:40 Vip 1
Alo/A.J. DA LI ĆE MU VRATITI AUTO KOJI JOJ JE KUPIO? Nakon raskida Jovane i Stefana Karića, svi su se pitali jedno 07:20 Vip 0
Alo/A.J. DEJANE, VRAĆAJ POKLONE Nakon što je Dragojević zaratio sa podrškom, oni se oglasili i traže ovo da im vrati 10:50 Vip 5
Alo/A.J. ISPROZIVAO DALILU Đedović osuo paljbu po Dragojevićki: U tri države je niko nije prihvatio za snajku 09:45 Vip 1
Alo/A.J. OBELODANILI VEZU Kontroverzni rijaliti učesnik smuvao Paulu Hublin, pao prvi poljubac 09:10 Vip 0
Alo/Đ.M. VEČERAS ĆE GORETI PINK Produkcija objavila koga je pozvala u emisiju, ništa više neće biti isto nakon što on progovori o svemu 14:40 Vip 0
Pink/Alo/A.J. OVO JE NIŠTA ŠTA TEK MOŽE DA SE OČEKUJE Ana Jovanović priznala da je pretukla bivšeg dečka, pa šokirala izjavom 18:30 Vip 0
Pink/Alo/A.J. NOVI DETALJI AFERE Bivši partneri nastavljaju rat, pljušte uvrede i pretnje 15:15 Vip 0
Kurir/Alo/Đ.M. SAGRADILA SAM JOJ KUĆU, BILA JE GOLA I BOSA Veliko raskrinkavanje Dalile Dragojević, otkriveni novi detalji iz njenog života, a upleteni su i oni 13:44 Vip 2
Alo/A.J. FILIPU FALI DALILA? Car jednom rečenicom svima stavio do znanja kako se oseća, pa poslao skrivenu poruku bivšoj 22:15 Vip 0
Alo/A.J. UZIMAM JOJ POLA MILIONA Bivša rijaliti učesnica uništila Dalilu na sudu: Za sve što sam je tužila sam je dobila 21:40 Vip 0
Alo/A.J. JANJUŠ POSTAJE GLUMAC? Bivši zadrugar dobio neobičnu ponudu, odmah se oglasio i otkrio sve detalje 19:15 Vip 1
Informer/Alo/A.J. MILJANA TREBA DA POBEGNE IZ TOG PAKLA Saška Karan ogorčena na porodicu Kulić, tvrdi da iskorišćavaju ćerku 17:30 Vip 3
Pink/Alo/A.J. POMIRILI SE OSMAKČIĆ I VIKTORIJA? Nakon žešćeg skandala u emisiji, sela na avion za Cirih, isplivali svi detalji 15:35 Vip 0
Alo/A.J. DALILA OVO NIJE SMELA DA URADI Dragojevićka dobila Tedija, hranila ga ovim, a on mogao da se otruje 15:15 Vip 0
Alo/Đ.M. VIKI UPOZNALA MARKOVOG OCA FRANJU Bivša zadrugarka otkrila sve detalje susreta i obelodanila jedan detalj koji je promakao javnosti 09:10 Vip 0
Alo/A.J. TUGA U DOMU BIVŠEG ZADRUGARA Sačekale ga loše vesti, oprostio se potresnim rečima: Voleo sam te kao nikoga do sada 22:45 Vip 2
Informer/Alo/A.J. MARIJA ME ZVALA DA ME PITA ŠTA ĆE BITI SA MILJANOM Vesna Rivas otkrila detalje razgovora sa Kulićkom, pa raskrinkala Dalilu 22:22 Vip 0
Alo/A.J. SE*SI IZDANJE MARIJANE ZONJIĆ Pevačica u crnim tangama pokazuje koliko je vešta u kuhinji, a evo kome sprema večeru 21:45 Vip 1
Alo/A.J. CRNA JAHTA JE NAŠA Dalila Dragojević podelila doživljaje sa putovanja, misteriozni dečko odrešio kesu? 20:45 Vip 2
''PAMETNO SAM ULAGALA, NISAM KUPOVALA TAŠNICE'' Marina Tadić o biznisu od kog zgrće lovu čak i bez pevanja, spomenula Džejlu 11:42 Vip 0
OBUKAO SI SIVU ROLKU? ODMAH LETIŠ IZ STRANKE! Milenko Jovanov U RINGU otkrio tajne iz političkog sveta (VIDEO) 20:00 Vesti 14
''KOŠTA DVA DINARA'' Darko Tanasijević nije imao milosti - jednu zadrugarku ocrnio zbog haljine, opleo po Aleks Nikolić, a Anitu pohvalio 22:51 Vip 0
JOVANA JEREMIĆ U SUZAMA ZBOG ĆERKE Za ovo do sada niko nije znao, potpuno se slomila (VIDEO) 17:25 Vip 0
MINISTAR RISTIĆ I JELENA TRIVAN NA PANELU ''ODGOVORNOST U PODIZANJU NIVOA DIGITALNE PISMENOSTI'' Trivan: Mali broj dece traži stručnu pomoć, roditelji moraju da budu informisani 10:18 Vesti 0
OTKRIVENO ZAŠTO JE NATAŠA BEKVALAC ZAVRŠILA U POLCIIJI "Kažnjena sam i moram da platim, advokat mi je rekao..." 22:20 Vip 0
EKSKLUZIVNO! Maca Diskrecije otkrila detalje komunikacije sa Baka Prasetom: ''Očekujte lajv kod njega, svašta ću da ga naučim'' 19:40 Vip 0
ŽRTVOVALI SE ZBOG NJENOG DETETA I ELITE 8! Porodica Ene Čolić donela drastičnu odluku zbog maloletnog Matije, evo ekskluzivnih detalja 21:00 Vip 0
DONETA JE NOVA VAŽNA ODLUKA ZA GRAĐANE SRBIJE I VAŽIĆE 6 MESECI Ko je prekrši platiće najmanje 5.000 dinara 17:41 BIZ 0
PUTINOV SENZACIONALNI POTEZ: Evo zašto Rusija ne koristi nuklearno oružje zbog Kurske oblasti! 16:50 Vesti 0
SUTRA, 26. NOVEMBRA KREĆE PRAVA AGONIJA Astrolog Starović otkriva kome će retrogradni Merkur upropastiti život 15:46