Alo/Đ.M. MORALA JE DA REAGUJE I NJEGOVA ŽENA Dejan uživo u emisiji raskrinkao oženjenog zadrugara koji je slao poruke Nikolićevoj 20:40 Vip 1
Alo/Đ.M. MAJA SAZNALA KO JE KRADLJIVAC Marinkovićeva divlja po imanju, preti batinama, haos u Beloj kući 17:55 Vip 0
Alo/Đ.M. SKLONIO SAM BUBICU I REKAO MU SVE Miki prvi put javno obelodanio koju informaciju je dao Dejanu, a tiče se Aleks 16:02 Vip 2
Pink/Alo/Đ.M. BITNIJE SU MU MAJINE SI*E OD ĆERKICE Dejan doživeo pomračenje i sasuo Mikiju sve u lice: Ovo je nasilje nad ženama! 15:11 Vip 1
Alo/Đ.M. OTKRIVENO KO JE NOVA UČESNICA ZADRUGE Palčica se prostituisala sa 14 godina, majka je vodila u crkvu na isceljenje, a tu nije kraj 22:32 Vip 0
Alo/Đ.M. GOLIŠAVI I ZAGRLJENI Pojavio se intimni snimak Marka Markovića i Stefanovića, a ovaj detalj su svi primetili (VIDEO) 22:17 Vip 0
Alo/Đ.M. VANREDNO UBACIVANJE U ZADRUGU Produkcija za večeras spremila neviđeni haos, zanemeće od šoka 20:26 Vip 1
Informer/Alo/Đ.M. BITNA SIMBOLIKA U HRIŠĆANSTVU Otkriveno kako će se zvati naslednik Kristijana Golubovića, imaće dva imena 18:39 Vip 0
Alo/Đ.M. ALEKSANDRA NIKOLIĆ NAPUŠTA ZADRUGU Otkriveno i kada, starleta se izlanula u programu uživo i otkrila sve 17:28 Vip 0
Alo/Đ.M. NI NE SLUTE ŠTA IM CIMERI SPREMAJU Zadrugari skovali pakleni plan da rastave Milicu i Aleks, a ona je najveće iznenađenje 15:57 Vip 0
Pink/Alo/Đ.M. SKANDAL U PORODICI LAZIĆ Oglasila se majka Julijana nakon što je Neca nominovao rođenog brata 15:19 Vip 0
Alo/Đ.M. GLADNI SU, NEKA SE BORE ZA 100 DINARA Skandalozna izjava Uroša Ćertića, ovo do sada nije viđeno u rijalitiju 20:15 Vip 0
Alo/Đ.M. VOLI I JANJUŠA I FILIPA CARA? Potez Maje Marinković svi komentarišu, uradila je ovo i izazvala opšti haos (FOTO) 18:38 Vip 0
SrbijaDanas/Alo/Đ.M. POLOMIO JE OGRADU I POBEGAO Diskvalifikovani zadrugar prvi put otkrio prave razloge odlaska iz rijalitija 17:30 Vip 0
Alo/Đ.M. MAJA PRIZNALA BILALU OSEĆANJA Marinkovićeva nastavlja da pravi haos, ne može da se kontroliše 17:08 Vip 0
Alo/Đ.M. BOLESNICA MI VREĐALA ŽENU Miki Đuričić doživeo pomračenje, saznao šta se dešava napolju sa komšijom, pojavio se snimak (VIDEO) 15:35 Vip 1
Alo/Đ.M. ANA KORAĆ SE TAJNO UDALA! Zorica Marković javno otkrila sve, slučajno obelodanila i ko je u pitanju 14:30 Vip 0
Kurir/Alo/Đ.M. TATU POKOJNOG ŠTO SE OBESIO, PRESEŠĆE VAM Ovako je Miki Đuričić pretio porodici komšije koji mu je zapalio kuću 13:25 Vip 0
Pink/Alo/Đ.M. SVE LAŽE, PRAVI PRIČE JER ŽELI SLAVU Poznata pevačica raskrinkala bivšeg muža koji pravi haos u Zadruzi 6 12:57 Vip 0
Alo/Đ.M. NE MOŽE DA SE SMIRI NAKON SVEGA Potez Dejana Dragojevića otkriva u kakvim je zaista odnosima sa Aleks Nikolić 09:54 Vip 0
''PAMETNO SAM ULAGALA, NISAM KUPOVALA TAŠNICE'' Marina Tadić o biznisu od kog zgrće lovu čak i bez pevanja, spomenula Džejlu 11:42 Vip 0
OBUKAO SI SIVU ROLKU? ODMAH LETIŠ IZ STRANKE! Milenko Jovanov U RINGU otkrio tajne iz političkog sveta (VIDEO) 20:00 Vesti 14
''KOŠTA DVA DINARA'' Darko Tanasijević nije imao milosti - jednu zadrugarku ocrnio zbog haljine, opleo po Aleks Nikolić, a Anitu pohvalio 22:51 Vip 0
JOVANA JEREMIĆ U SUZAMA ZBOG ĆERKE Za ovo do sada niko nije znao, potpuno se slomila (VIDEO) 17:25 Vip 0
MINISTAR RISTIĆ I JELENA TRIVAN NA PANELU ''ODGOVORNOST U PODIZANJU NIVOA DIGITALNE PISMENOSTI'' Trivan: Mali broj dece traži stručnu pomoć, roditelji moraju da budu informisani 10:18 Vesti 0
OTKRIVENO ZAŠTO JE NATAŠA BEKVALAC ZAVRŠILA U POLCIIJI "Kažnjena sam i moram da platim, advokat mi je rekao..." 22:20 Vip 0
EKSKLUZIVNO! Maca Diskrecije otkrila detalje komunikacije sa Baka Prasetom: ''Očekujte lajv kod njega, svašta ću da ga naučim'' 19:40 Vip 0
ŽRTVOVALI SE ZBOG NJENOG DETETA I ELITE 8! Porodica Ene Čolić donela drastičnu odluku zbog maloletnog Matije, evo ekskluzivnih detalja 21:00 Vip 0
DNEVNI HOROSKOP ZA NEDELJU, 24. NOVEMBAR Ribama stižu dobre vesti od jedne osobe, Vodolije će da vode ozbiljne razgovore 19:35