S.Telegraf/Alo/Đ.M. ZORICA POSTAJE MILIONERKA Otkriveni novi detalji pevačicinog bogatstva, zanemela kada je čula šta sve poseduje njen otac 10:59 Vip 0
Alo.rs/Mediji KAŠĆELAN OSTAJE BEZ IMOVINE Evo koje kuće kavčanin ne sme više da koristi! 16:38 Hronika 0
S.Telegraf/Alo/Đ.M. STAN I PLAC ZA MIRKA I BOJANU Otkriveno šta su sve mladenci dobili u miraz, a kumovi su ih tek oduševili poklonom 21:20 Vip 0
Alo!/Nina Denda IMA NOVOG SPONZORA, DOK JE MOJ SIN POD ZEMLJOM! Miša Grof za Alo! bez zadrške o Nikolini Pišek 07:50 Vip 4
SlobodnaDalmacija/Alo/Đ.M. SADA JE SVE MNOGO JASNIJE! Konačno otkriveno zbog čega se Severina svađala i tukla sa sestrom 08:32 Vip 0
Alo/Đ.M. NAKON PRIZNANJA DA NIJE HRVATICA, NEGO SRPKINJA Poznatu pevačicu traži porodica zbog suđenja u Gornjem Milanovcu, sve se saznalo 08:51 Vip 0
Pink/Alo/A.J. U BEOGRAD DOŠLA GOLA I BOSA Lepa Lukić udavala se dva puta, drugom mužu uzela svu imovinu, a za njim je najviše patila 11:30 Vip 0
Grand/Alo/A.J. RADI SE PUNO I PAMETNO SE ULAŽE Brena progovorila o imovinama: Neće moći da saberu svo bogatstvo koje imamo 17:15 Vip 1
Pink/Alo/Đ.M. NAKON VESTI DA SE USKORO POJAVLJUJU NA SUDU Oglasio se Dejan Dragojević i otkrio sve detalje, a evo i da li planira da bivšoj uzme automobil 17:45 Vip 0
24sata.hr/Alo/Đ.M. KO JE REKAO DA SMO U LOŠIM ODNOSIMA? Miša Grof promenio ploču, progovorio o Nikolini Pišek i šokirao najnovijom odlukom 12:40 Vip 0
Informer/Alo/Đ.M. DALILA I DEJAN KONAČNO PODELILI IMOVINU! Odrekao se zajedničke kuće i psa u korist bivše žene, a zahtevao je samo jednu stvar i po nju dolazi odmah 09:00 Vip 1
Alo/N.S. OBAVIJENA JE VELOM PAKLA Dejanu pružila ruku vidovita žena: Ona nosi lošu karmu i prokletstvo 14:46 Vip 0
Alo/Đ.M. JA SAM SVE TO GRADILA I NEĆE MI NIKO UZETI Haos u emisiji oko podele imovine, Dalila i Dejan u nikad gorem klinču, umešali i njenog oca 09:35 Vip 5
Blic/Alo/Đ.M. POSEDUJE DVE VILE I OGROMNO BOGATSTVO Otkriveno gde se seli Duško Tošić nakon razvoda, pakuje kofere i odlazi iz Srbije na ovu lokaciju 13:31 Vip 0
Alo/N.D. NIKOLINA JE UBILA MOG SINA VIDOJA! Miša Grof u velikoj ispovesti za Alo! izneo jezive optužbe na račun snaje 09:00 Vip 3
Ekipa Alo! BLOKIRANI SU JOJ SVI RAČUNI Zvicerova žena uhvaćena u pranju 133.500 evra! 07:00 Hronika 0
Kurir/Alo/A.M. ČAK ŠEST GALERIJA SE VODI NA VIDOJA Evo kome će Miša Grof pokoniti antikvitete koje je njegov sin godinama skupljao, isplivali novi detalji 07:59 Vip 1
Kurir/Alo/Đ.M. KUĆA U CENTRU BEOGRADA I 18 STANOVA Miša Grof javno obelodanio celokupnu imovinu koju poseduje nakon optužbi Nikoline Pišek, a tu nije kraj 15:00 Vip 3
Kurir/Alo/Đ.M. KO JE BOLESTAN U CELOJ OVOJ PRIČI?! Nikolina Pišek se ne zaustavlja, brutalno odgovorila svekru na stravične optužbe, a evo i da li će se videti 14:45 Vip 3
Informer/Alo/Đ.M. MIŠA GROF I VIDOJE NISU RAZGOVARALI ŠEST GODINA Nikolina Pišek nastavlja da raskrinkava porodicu pokojnog supruga nakon što je svekar udario na nju 10:06 Vip 0
''PAMETNO SAM ULAGALA, NISAM KUPOVALA TAŠNICE'' Marina Tadić o biznisu od kog zgrće lovu čak i bez pevanja, spomenula Džejlu 11:42 Vip 0
OBUKAO SI SIVU ROLKU? ODMAH LETIŠ IZ STRANKE! Milenko Jovanov U RINGU otkrio tajne iz političkog sveta (VIDEO) 20:00 Vesti 14
''KOŠTA DVA DINARA'' Darko Tanasijević nije imao milosti - jednu zadrugarku ocrnio zbog haljine, opleo po Aleks Nikolić, a Anitu pohvalio 22:51 Vip 0
JOVANA JEREMIĆ U SUZAMA ZBOG ĆERKE Za ovo do sada niko nije znao, potpuno se slomila (VIDEO) 17:25 Vip 0
MINISTAR RISTIĆ I JELENA TRIVAN NA PANELU ''ODGOVORNOST U PODIZANJU NIVOA DIGITALNE PISMENOSTI'' Trivan: Mali broj dece traži stručnu pomoć, roditelji moraju da budu informisani 10:18 Vesti 0
OTKRIVENO ZAŠTO JE NATAŠA BEKVALAC ZAVRŠILA U POLCIIJI "Kažnjena sam i moram da platim, advokat mi je rekao..." 22:20 Vip 0
EKSKLUZIVNO! Maca Diskrecije otkrila detalje komunikacije sa Baka Prasetom: ''Očekujte lajv kod njega, svašta ću da ga naučim'' 19:40 Vip 0
ŽRTVOVALI SE ZBOG NJENOG DETETA I ELITE 8! Porodica Ene Čolić donela drastičnu odluku zbog maloletnog Matije, evo ekskluzivnih detalja 21:00 Vip 0
DNEVNI HOROSKOP ZA NEDELJU, 24. NOVEMBAR Ribama stižu dobre vesti od jedne osobe, Vodolije će da vode ozbiljne razgovore 19:35