Kurir/Alo/A.M. ULAGALE SU U SVOJE OBRAZOVANJE Evo koje su škole završile poznate voditeljke, ona ima dve fakultetske diplome, a jedno im je svima zajedničko 20:08 Vip 0
Alo/A.J. IMALA SAM ODNOS SA NASTAVNIKOM MATEMATIKE Ove poznate ličnosti su završile samo osnovnu školu, ali neki od njih imaju i dve fakultetske diplome 21:00 Vip 0
Informer/Alo/K.G. ZAVELA SAM MNOGE ŽENE Dušica Jakovljević u velikoj ispovesti otkrila da ne bi radila na televiziji da nije uradila ove estetske operacije 08:11 Vip 0
Blic/Alo/K.G. ZAVRŠIO JE SVE MOGUĆE ŠKOLE Ovako izgleda sin Branka Cvejića, a čim je došao u Srbiju suočio se sa problemima 08:30 Razonoda 0
Alo/Rts/I.T. POTRAŽNJA ZA PRIVATNIM ČASOVIMA Roditelji dižu kredite "bukvalno za sve" iz više razloga 09:42 Vesti 1
Espreso/Alo/K.G. NIKADA NIJE ODUSTALA OD OBRAZOVANJA Da li znate koliko fakulteta ima Neda Ukraden? 22:15 Vip 1
Mediji/Alo.rs/M.J. DRUGA PROBA DRŽAVNE MATURE Treme nije bilo, ali ni posebnog spremanja, test iz srpskog završili pre roka, sutra matematika 17:53 Vesti 0
Alo.rs POČINJE PROBA VELIKE MATURE! Loše ocene neće se upisivati u dnevnik, evo koliko zadataka će imati testovi 08:24 Vesti 0
Tanjug/Alo/M.J. KONKURS ZA UPIS U VRTIĆE U BEOGRADU Gradski sekretar za obrazovanje ima dobre vesti za roditelje predškolaca 17:58 Vesti 0
Alo.rs MINISTARKA TRIVIĆ: Republika Srpska i Srbija intenzivno sarađuju u prosveti i kulturi 15:55 Vesti 0
ALO/B.B. TALIBANI OPET PREKRŠILI REČ Devojke u Afganistanu izgubile pravo na školovanje 16:08 Vesti 0
Glorija/Alo/J.M. NAJPOZNATIJA GLUMICA IGRE SUDBINE O SEBI OVO DO SAD NIJE OTKRIVALA! Milica Tomašević je bila misica, želela da bude arhitekta, a evo koja je njena druga profesija! 16:00 Razonoda 0
Alo.rs VUČEVIĆ: Deca su kamen temeljac oko kojeg gradimo budućnost Novog Sada i spremni smo na ogromna ulaganja 13:14 Vesti 0
Grand Online/Alo/K.G. BAŠ SAM ZAOBILAZILA ŠKOLU! Pevačica Zvezda Granda otvorila dušu, pa otkrila nepoznate detalje iz svoje prošlosti! 09:28 Vip 0
Alo.rs PREMIJERKA BRNABIĆ OBIŠLA GIMNAZIJU U MLADENOVCU Država ulaže u prosvetu, u obnovu škola dato 38 milijardi dinara (FOTO) 14:46 Vesti 0
Alo!/NSUživo/M. Š. NOVI SAD I NJEGOV PROCVAT Izgradnja obrazovnih ustanova i povratak velikog umetnika: Nova metropola starog duha 13:44 Vesti 0
''OD 17. GODINE RADIM, IMAM TRI BIZNISA'' Marina Visković iskreno o emotivnom životu, a evo na šta troši više od 9.000 evra mesečno 20:05 Vip 0
''KAKVA JE OVO CIGULIGU HALJINA? Elektra Elite oplela po Milici Pavlović, Andreani Čekić, a zbog Cece je povukla ručnu (VIDEO) 20:00 Vip 0
NASILJE JE ESKALIRALO, UGROŽENA JE SVAKA PORODICA Psiholog prof. dr Saša Stepanović U RINGU o realnom učinku blokada 20:00 Vesti 25
''ODAKLE TO TEBI BRE?'' Ema Radujko krije da je osigurala ime na našoj estradi, a evo šta ju je oduševilo kod Cece i Anastasije Ražnatović 20:00 Vip 0
''ZBOG NJENOG PRENEMAGANJA MENJAM KANAL'' Elektra Elite ne podnosi Milicu Pavlović, ali ona nije jedina pevačica zbog koje prevrće očima 17:00 Vip 0
SVE JE SPREMNO ZA SPEKTAKL Habuš: Očekujemo preko 14.000 takmičara na Beogradskom maratonu (VIDEO) 15:26
''ŽELJKO JOKSIMOVIĆ MI JE DAO SAVET ZLATA VREDAN'' Princ od Vranje pecnuo stručni žiri PZE25 i odgovorio na prozivke Maje Nikolić 17:59 Vip 0
NOVE, OTVORENE PRETNJE ALEKSANDRU VUČIĆU "Poziv na ubistvo, bez uvijanja, bez skrivanja" 09:21 Vesti 0