Alo SNAJKA VIŠE NIJE U NAŠOJ KUĆI Otac Nikole Grujića obelodanio potpuno nove detalje (VIDEO) 23:29 Vip 0
Alo/N.S. BIVŠOJ LJUBAVNICI GURAO GLAVU U WC ŠOLJU Isplivali šokantni detalji o Gruji, a evo šta je on rekao na sve to 11:36 Vip 0
Alo/N.S. ŠOKANTNO OTKRIĆE Mima napravila pravi haos, rekla je da nikada više neće biti sa Grujom, a onda je pevač doživeo pomračenje 09:25 Vip 0
Alo/N.S. PRIČAŠ DA JE VOLIŠ, A NAZIVAŠ JE KU**ETINOM Gruja pokušao da opravda svoje postupke, Karić ga ovim pitanjem uništio 18:45 Vip 0
Alo/Đ.M. MUK I NEVERICA U ZADRUZI Mima momentalno uradila test za trudnoću, Milan javno pokazao rezultate, Gruja ne može da dođe sebi od šoka 07:25 Vip 0
Alo/Đ.M. BRUTALNO PONIŽAVA LJUBAVNICU Nikola Grujić uputio Mimi skandalozne uvrede, zadrugari ostali bez teksta šta joj je sve izgovorio 13:30 Vip 0
Alo/A.M. MUVAO SI SVOJU SVASTIKU Mima i Viki se udružile protiv Gruje, ali on nije ostao imun na prozivke, pa potkačio bivšu 20:00 Vip 0
Alo/A.M. MIMA TRUDNA SA GRUJOM?! Pevač izazvao haos za crnim stolom, ona ga optužila da na svaki način pokušava da je vrati 19:00 Vip 0
Alo/A.M. SKANDALOZNOJ SVAĐI NEMA KRAJA Gruja doživeo pomračenje zbog ponašanja svoje ljubavnice, pa joj zadao poslednji udarac 17:30 Vip 0
Alo/A.M. OVO ĆE VAS ŠOKIRATI Mima i Gruja urlali jedno na drugo, pa otkrili nepoznate detalje: Mislio sam da si trudna 15:47 Vip 0
Alo/A.J. TI SE RASPADAŠ, JER SI SVESTAN DA ONA NE MOŽE OČIMA DA TE GLEDA Mateja brutalno iskren prema Gruji, pokušava da mu objasni da ga Mima ne želi 20:21 Vip 0
Alo/N.S. VIDEO SAM JE I NISAM SE POTRESAO Gruja progovorio o bivšoj ženi, a ove zadrugarke mu održale predavanje: Mima te ne voli! 12:50 Vip 0
Alo/N.S. ZAKLEO SE GRUJA Haos u Beloj kući, obećao ljubavnici da je napolju neće pogledati: Ne ostavlja se niko sedam dana pred kraj! 11:47 Vip 0
Alo/N.S. BOLESNICA BRE Nikola Grujić požalio se Mateji na ponašanje svoje devojke: Samo me provocira! 20:57 Vip 0
Alo/N.S. NE MOŽE DA IH SLUŠA Zadrugari opet opleli po Irmi, većina se slaže da je najposesivnija osoba 16:20 Vip 0
Pink/Alo/A.M. NE ŽELI DA IMA BILO KAKVE VEZE SA NJIM Grujina bivša supruga se oglasila nakon njegovih suza u rijalitiju, odgovorila kratko i jasno 22:30 Vip 1
Alo/A.M. RONI GORKE SUZE Gruja nije ostao ravnodušan na uspomene sa bivšom suprugom, dok je Mima bila totalno hladna (VIDEO) 22:00 Vip 0
Alo/Đ.M. BRUKA Oženjeni Gruja zaboravio na kamere, pa ispričao kako je ucenio ljubavnicu da bude sa njim 14:15 Vip 1
''PAMETNO SAM ULAGALA, NISAM KUPOVALA TAŠNICE'' Marina Tadić o biznisu od kog zgrće lovu čak i bez pevanja, spomenula Džejlu 11:42 Vip 0
OBUKAO SI SIVU ROLKU? ODMAH LETIŠ IZ STRANKE! Milenko Jovanov U RINGU otkrio tajne iz političkog sveta (VIDEO) 20:00 Vesti 14
''KOŠTA DVA DINARA'' Darko Tanasijević nije imao milosti - jednu zadrugarku ocrnio zbog haljine, opleo po Aleks Nikolić, a Anitu pohvalio 22:51 Vip 0
JOVANA JEREMIĆ U SUZAMA ZBOG ĆERKE Za ovo do sada niko nije znao, potpuno se slomila (VIDEO) 17:25 Vip 0
MINISTAR RISTIĆ I JELENA TRIVAN NA PANELU ''ODGOVORNOST U PODIZANJU NIVOA DIGITALNE PISMENOSTI'' Trivan: Mali broj dece traži stručnu pomoć, roditelji moraju da budu informisani 10:18 Vesti 0
OTKRIVENO ZAŠTO JE NATAŠA BEKVALAC ZAVRŠILA U POLCIIJI "Kažnjena sam i moram da platim, advokat mi je rekao..." 22:20 Vip 0
EKSKLUZIVNO! Maca Diskrecije otkrila detalje komunikacije sa Baka Prasetom: ''Očekujte lajv kod njega, svašta ću da ga naučim'' 19:40 Vip 0
ŽRTVOVALI SE ZBOG NJENOG DETETA I ELITE 8! Porodica Ene Čolić donela drastičnu odluku zbog maloletnog Matije, evo ekskluzivnih detalja 21:00 Vip 0
RUSKI AVION BUKNUO U TURSKOJ Objavljeni novi snimci i detalji nesreće na aerodromu u Antaliji (VIDEO) 23:14 Vesti 0
NEĆE POMOĆI NI SODA BIKARBONA, NI SIRĆE, VEĆ... Jedno sredstvo razara kamenac u kuvalu za vodu, bude kao da ste ga tek doneli iz prodavnice 20:02