24sedam/Alo/B.S. ZLATA PETROVIĆ OTVORENO PRIČA O SVOM BURNOM JUBAVNOM ŽIVOTU "MENE JE SAMO STRAST DRŽALA" 21:00 Vip 0
Blic/Alo/M.K. BILA JE SA NJEGOVIM KOLEGOM, A TVRDI DA JE ON NJEN TIP Milica Todorović dala šok odgovor, ovo niko nije očekivao 21:00 Vip 0
V. V./Alo DOBRO ZAPAMTITE OVE REČI, MOŽDA VAM ZATREBAJU! Može se reći da su čarobne, jer garantovano čuvaju vezu 20:37 Žena 0
Informer/Alo/N.S. PLANIRAM DA SNIMIM SVOJ RIJALITI Marina Visković šokirala izjavom, pa progovorila o udaji 12:40 Vip 1
Alo/Đ.M. SVE BIVŠE LJUBAVI KATARINE RADIVOJEVIĆ Glumica je zbog ovog zavodnika otišla iz Srbije, a jedno je i dalje misterija 23:05 Razonoda 0
Informer/Alo/A.J. ACA LUKAS O BIVŠIM LJUBAVIMA Jedna mu je uništila auto, pa otkrio kakve probleme ima sa komšijama zbog ljubomore 09:35 Vip 0
Republika/Alo/N.S. NEMA DILEME Ceca Ražnatović priznala da li bi se odrekla karijere zbog ljubavi 20:58 Vip 0
Republika/Alo/N.S. NIKO ME NEĆE, A NA MENI SVE PUCA! Tea Tairović progovorila o ljubavnom životu 17:55 Vip 1
Alo/A.M. NE PLANIRAM DA SE EMOTIVNO VEŽEM Uraganke progovorile o emotivnom životu, jedna spremna za udaju, druge dve nezainteresovane 19:42 Vip 0
S.Telegraf/Alo/Đ.M. I MENI SU TO URADILI Tanja Savić progovorila o sukobu Milice i Ane, a onda javno obelodanila sve o skandalu koji joj se desio sa ovom koleginicom 11:19 Vip 0
ZABRANJENA LJUBAV SOFIJE LOREN I KARLA PONTIJA Venčali su se više puta, a onda se Vatikan obrušio na njuh i nazvao ih grešnicima zbog jedne stvari! 11:52
Alo/K.G. U BRAKU JE BILA 365 DANA I POVUKLA SE IZ JAVNOSTI Katarina Šišmanović pokazala kako uživa na egzotičnoj destinaciji, pa sve raspametila dugim nogama (FOTO) 15:00 Vip 1
Alo/Đ.M. UKUPNA BROJKA JE OGROMNA! Ovo su svi momci sa kojima je Mina imala odnose u rijalitiju, promenila je trojicu samo u jednoj sezoni! 12:50 Vip 1
Alo/A.J. EVO KOGA MARIJA ŠERIFOVIĆ VOLI! Ovo vas je godinama intrigiralo, pevačica razrešila sve nedoumice! 13:12 Vip 0
Blic/Alo/J.J. O ZETU NI REČ! Haris Džinović pobesneo na pitanje o ćerki: Šta god da kažem, ona radi po svom! 08:00 Vip 0
Republika/Alo/A.M. OTKRIVENA DUGO SKRIVANA TAJNA! Marijana Mateus i Miodrag Kostić godinama su krili jednu stvar koja je sada šokirala javnost! 12:10 Vip 2
Kurir/Alo/K.G. ZA NJEGA UVEK IMAM LJUBAVI! Jovana Tipšin progovorila o privatnom životu i partneru! 18:37 Vip 0
Alo/A.M. TO JE NAJLEPŠA STVAR! Anastasija Ražnatović nakon nedavnog raskida progovorila o novoj ljubavi! 16:55 Vip 0
Republika/Alo/A.M. NISAM IMAO ZA KIFLU, A SADA DRUGI TROŠE MOJE PARE! Era Ojdanić otkrio potresne detalje iz života, a šokiraće vas koliko mu je mlađa devojka! 13:39 Vip 0
"POKUŠALI SU DA ME REKETIRAJU" Barbara Bobak osetila mračnu stranu estrade na svojoj koži (VIDEO) 21:15 Vip 0
NI PO BABU, NI PO STRIČEVIMA! Dejan Dragojević ocrnio Dalilu i Aleksandru Nikolić, pa opleo po cimeru: ''Nikad nije imao stila'' 19:00 Vip 1
"ZVALI SU ME NARKO-STARLETA NA ULICI" Nina Prlja o zatvorskim danima i burnoj prošlosti za Alo! 20:00 Vip 0
''KAIŠ SAM JOJ POKLONILA OD SRCA'' Evo zašto Maja Berović neće oprostiti uvrede Karleuši, zbog pitanja o Marini Tucaković usledio tajac 20:05 Vip 0
''ULAZI ON, NE JA'' Breskvica o bratu Mateji kog spominju u ''Eliti 8'' - iznela istinu o koncetu koji nije ni zakazala, a na spomen Karleuše... 21:30 Vip 0
ADAM ADAKTAR OTVORIO VRATA LUKSUZNE VILE! Sa terase posmatra kriminalne radnje po Dedinju- hit serija se snimala u njegovom domu 19:10 Vip 0
MOJE SINOVE RASPLAČU SIROMAŠNA DECA Seka Aleksić o mržnji ljudi, osvrnula se na sukob sa Darom Bubamarom: ''Karleuša je to prevazišla'' 19:17 Vip 0
OD KADA IMAM BJANKU, NEMA PADANJA Jelena Trivan U RINGU o uspesima i teškim trenucima koji su joj obeležili život 20:00 Vesti 0
NAČELNIK KLINIKE ZA NEUROLOGIJU VMA UPOZORIO NA "TRULJENJE MOZGA" Doktor Ranko Raičević zabrinut zbog stanja koje sve više pogađa 20:37