Republika/Alo DRUG NAKON DVA MESECA ĆUTANJA PROGOVORIO O MATEJU Ova osoba je umešana u njegov nestanak, meni stižu pretnje svaki dan 17:11 Vesti 0
Objektiv/Alo/E.N. NA SNIMKU MATEJEVOG PRIJATELJA POSTOJI NIZ NELOGIČNOSTI Detektiv pomenuo podrum i mafiju, a jedan detalj je posebno čudan (VIDEO) 09:51 Vesti 0
Alo/E.N. MOLIM SE BOGU DA JE MATEJ ŽIV Nenad Periš ima svoju teoriju o nestanku sina, ova enigma ga najviše muči 09:09 Vesti 0
ALo/I.S. MATEJ PERIŠ ŽELEO DA NESTANE BEZ TRAGA Nije upao u reku već ga je pokupio gliser? (VIDEO) 22:08 Vesti 1
Alo/I.S. POTVRĐENO JE DA JE MATEJ Tuga i potresna poruka: Ne mogu verovati koliko si bio pun života tako pozitivan, razdragan, entuziasta... (VIDEO) 18:15 Vesti 0
Alo.rs "MATEJ JE U ŽBUNJU, IZA PARKIRANOG AUTOMOBILA" Neverovatne tvrdnje Slovenca kome je lokaciju gde se Splićanin navodno nalazi otkrio KRISTALNI VISAK! 20:20 Vesti 0
Alo! PORUKA ZA MATEJA PERIŠA ZAPALILA DRUŠTVENE MREŽE Sumnja se da ju je napisala MAJKA nestalog Splićanina! (FOTO) 20:02 Vesti 1
Alo/I.S. JEZIVA PODUDARNOST SA MATEJEM PERIŠOM Policija pronašla leš mladića u reci (VIDEO) 09:36 Vesti 0
Alo.rs TELO NESTALOG MLADIĆA KONAČNO IZVUČENO IZ REKE! Policiji promakao ključni detalj u potrazi, evo ko je konačno pronašao Brendana Santoa! (FOTO) 20:50 Vesti 0
Alo/I.S. SVE ŽENE MATEJA PERIŠA Ove dame su dovođene u vezu sa nestalim Splićaninom (FOTO) 14:46 Vesti 1
Srbija Danas/Alo/I.S. NESTANAK MATEJA PERIŠA DOBIJA NOVU DIMENZIJU Jaknu je ostavio da ne bude sumnjiv, a od taksiste je tražio JEDNU STVAR 12:18 Vesti 1
Alo.rs "PITANJE JE DANA KADA ĆE DA ISPLIVA"! Beogradski alas izneo tvrdnje o nestalom Mateju Perišu, zašto je to tako? 15:59 Vesti 2
Alo/V.P. MATEJ PERIŠ DAVAO JE OGLASE ZA HITNU PRODAJU Evo šta je oglašavao, da li je to povezano s njegovim nestankom 14:06 Vesti 0
Alo/E.N. MATEJEVOM NESTANKU PRETHODILO PREPUCAVANJE SA NAVIJAČIMA Isplivali novi detalji iz "Gotika" - reagovalo i obezbeđenje! 11:26 Vesti 1
Alo/V.P. POJAVIO SE TONSKI SNIMAK MATEJA PERIŠA Da li taj momenat može pomoći u istrazi? 09:05 Vesti 0
Alo.rs ŠOK DETALJI O ČUVARU ŠKOLE MENJAJU TOK PRIČE Matej Periš prošao kroz kapiju koja je samo te noći bila otključana! (VIDEO) 21:20 Vesti 2
Alo! MOLITVA ZA MATEJA Nenad Periš danas slikan u crkvi - nakon 50 dana, uprkos svim izgledima, nada i dalje opstaje (FOTO) 21:06 Vesti 1
Alo/RTS O MATEJU SE OGLASIO MUP SRBIJE Svakog dana dobiju oko 10 dojava da je Periš VIĐEN, onda preduzimaju sledeće korake 20:07 Vesti 0
Alo/Telegraf MATEJEVOM OCU JE STIGLA PORUKA SA ADRESOM Alarmirane i srpska i hrvatska policija - nova informacija daje nadu da će naći Mateja! 15:17 Vesti 1
''KAIŠ SAM JOJ POKLONILA OD SRCA'' Evo zašto Maja Berović neće oprostiti uvrede Karleuši, zbog pitanja o Marini Tucaković usledio tajac 20:05 Vip 0
''ULAZI ON, NE JA'' Breskvica o bratu Mateji kog spominju u ''Eliti 8'' - iznela istinu o koncetu koji nije ni zakazala, a na spomen Karleuše... 21:30 Vip 0
ADAM ADAKTAR OTVORIO VRATA LUKSUZNE VILE! Sa terase posmatra kriminalne radnje po Dedinju- hit serija se snimala u njegovom domu 19:10 Vip 0
MOJE SINOVE RASPLAČU SIROMAŠNA DECA Seka Aleksić o mržnji ljudi, osvrnula se na sukob sa Darom Bubamarom: ''Karleuša je to prevazišla'' 19:17 Vip 0
OD KADA IMAM BJANKU, NEMA PADANJA Jelena Trivan U RINGU o uspesima i teškim trenucima koji su joj obeležili život 20:00 Vesti 0
''MILICA VELIČKOVIĆ NIJE KAO DALILA'' Dejan Dragojević ocrnio Anđelu Đuričić: ''Gastozu će se ona obiti o glavu, čeka ga haos'' 19:01 Vip 0
SKUPLJAO SAM PUŽEVE, ČUVAO STOKU, ISTOVARAO VAGONE Vulin U RINGU otkriva stvari o sebi koje sigurno niste znali 20:00 Vesti 0
MAJKA ĆE ME UBITI ZBOG OVOGA! Mahrina uzvratila prozivke Mii Borisavljević i priznala: Brala sam maline tokom raspusta 21:10 Vip 0
HRVATSKA NOVINARKA UPADALA U REČ! EVO KAKO JOJ JE VUČIĆ ODGOVORIO: "To je trebalo da naučite iz osnovnih evropskih akata" 21:31 Vesti 60
ZELENSKI OTVARA VRATA PAKLA ZA BOŽIĆ Sve je spremno za novu ofanzivu, čak i po cenu gubitka najvećih uporišta 23:11 Vesti 1