Alo!/Tanjug/M. Š. REGION SE OPRAŠTA OD LEGENDE Sa pijetetom izveštavaju o smrti Gutovića 23:49 Razonoda 0
Alo/D.S. VEČNA TI SLAVA LEGENDO, PAMTIĆE TE GENERACIJE! Andrija Milošević beskrajno tužan zbog gubitka kolege i prijatelja! 23:24 Razonoda 1
Mondo/Alo/D.S. PROKIŠNJAVALA JE I NIJE IMALA STRUJU Lane Gutović je boravio u ovoj vikendici, a evo kako ona izgleda! (FOTO) 21:55 Razonoda 1
Alo/D.S. VOLIMO TE I VOLEĆEMO TE ZAUVEK Rada Manojlović se oglasila emotivnom porukom povodom smrti Laneta Gutovića 21:12 Vip 0
Alo/D.S. NIJE UMRO, JER LEGENDE NE UMIRU Kolege Laneta Gutovića u šoku, evo šta su izjavili o preminulom prijatelju i saradniku 20:45 Razonoda 0
Alo.rs DANICA GRUJIČIĆ O POKOJNOM LANETU: Malo je ljudi koje kada vidite prvi put imate utisak kao da su vam rod 20:40 Vesti 0
Alo.rs/M. Č. OVO JE POSLEDNJA PORUKA KOJU SAM DOBILA OD LANETA Ana Bekuta objavila reči koje joj je Gutović napisao! 20:32 Razonoda 0
Alo.rs/D. I. OTKRIVENO ŠTA JE UZROK SMRTI LANETA GUTOVIĆA U bolnicu primljen pod sumnjom da ima koronu! 20:09 Razonoda 0
Alo/N.D. VEROVAO SAM DA ĆE SE VRATITI TAMO GDE PRIPADA Glumac Milan Vasić slomljen i šokiran vešću o smrti legendarnog glumca! 19:52 Razonoda 0
Alo! Vučić se oglasio povodom smrti Laneta Gutovića: Sa tugom sam primio vest o smrti... 19:42 Vesti 10
Srbija Danas/Alo/D.S. ZORICA MARKOVIĆ GRCA U SUZAMA ZBOG SMRTI LANETA GUTOVIĆA: Obeležio je moj život i karijeru! 19:39 Razonoda 0
Alo/N.D. NE MOGU DA ZAUSTAVIM SUZE! Eva Ras potpuno slomljena: Kako ćemo bez njega, ovo je veliki gubitak 19:24 Razonoda 0
Alo/N.D. SUZANA MANČIĆ ZA ALO! U ŠOKU SAM! Glumica potpuno zatečena, ne može da poveruje da je Lane Gutović preminuo 19:03 Razonoda 0
Alo/N.D. NE MOŽE DA DOĐE SEBI OD ŠOKA Poznati glumac za Alo! nakon Lanetove smrti: Vest nas je sačekala na festivalu, svi su zanemeli od tuge! 18:57 Razonoda 0
Alo/N.D. OČAJNA SAM! Glumica Milica Milša jedva prokomentarisala odlazak slavnog Laneta Gutovića 18:44 Razonoda 0
Alo/Đ.M. VEROVAO JE U SVOJ OPORAVAK! Ovo je poslednja izjava Laneta Gutovića sa VMA dok je Srbija strepela za njegov život 18:43 Razonoda 0
N.D. LANETOVE KOLEGE NA IVICI SUZA! Gordan Kičić jedva smogao snage da izgovori ove reči! 18:40 Vesti 0
Alo.rs/N. D. MISLILA SAM DA SE IZVUKAO Mira Banjac za Alo! priznaje da je neutešna zbog Lanetove smrti! 18:34 Razonoda 0
EKSKLUZIVNO! Maca Diskrecije otkrila detalje komunikacije sa Baka Prasetom: ''Očekujte lajv kod njega, svašta ću da ga naučim'' 19:40 Vip 0
ŽRTVOVALI SE ZBOG NJENOG DETETA I ELITE 8! Porodica Ene Čolić donela drastičnu odluku zbog maloletnog Matije, evo ekskluzivnih detalja 21:00 Vip 0
"RAZVOD JE SMRT, VOZIO SAM 300 KILOMETARA I PLAKAO" Haris Džinović U Ringu nikad iskrenije o Melini (VIDEO) 20:10 Vip 1
''STIL JE NAUČIO OD KARLEUŠE'' Seka Aleksić pecnula Duška Tošića, Adaktaru jedno ne oprašta: ''Kad bi ćutao i samo radio obrve..'' 20:00 Vip 0
NISAM GRAMZIVA, ONE NEMAJU PRIVATNI ŽIVOT! Sara Reljić žestoko potkačila koleginice: To ide njima na obraz 19:00 Vip 0
POJAVIM SE PRED TRAMPOM U MANTILU, A ISPOD MANTILA… Jovana Jeremić U RINGU o odlasku u Ameriku i svim gorućim temama 20:00 Vesti 3
OVO JE ISTINA O OBRAZOVANJU SEKE ALEKSIĆ! Otkriveno sve, evo koju je školu završila pevačica 15:45 Vip 0
NUĆI PROGOVORIO O CECI I KARLEUŠI! Reper priznao šta je poslao Ražnatovićki, mnogi se ne bi usudili ovo da urade! (VIDEO) 19:00 Vip 0
AU BRE, DA LI JE OVAJ ČOVEK NORMALAN? Horor prizor iz dvorišta ledi krv u žilama, glave razbacane svuda po bašti! (FOTO) 21:03 Razonoda 0
SVAKODNEVNO SE TUŠIRATE, ALI OVAJ DEO TELA NIKO NE PERE Leglo je bakterija, a postoji samo jedan način da ga lepo očistite 15:57
VARNICE PRED POČETAK DERBIJA "Delije" se javile, stigao odgovor 1.000 navijača Partizana (VIDEO) 20:03