Republika/Alo/N.D. BRZO ĆE SVE BITI GOTOVO Ivana Šašić ipak nije mogla da pređe preko neverstva, pevačica potpisla papire za razvod braka 09:25 Vip 0
Alo/Đ.M. PIKIRALA JE DEJANA NA SAMOM ULASKU Isplivali tajni planovi Aleksandre Nikolić, sve se saznalo, a sada mu sprema pakao 09:35 Vip 0
Alo/Đ.M. OPROSTIĆU MU, RADIMO NA POMIRENJU! Šokantna izjava Ivane Šašić nakon što je otkriveno da je muž prevario sa 14 godina starijom! 12:25 Vip 0
Alo/Đ.M. PRVO POJAVLJIVANJE PEVAČICE NAKON SKANDALA Bujni dekolte Ivane Šašić u prvom planu, a ovo je mužu javno poručila posle šokantne preljube 07:55 Vip 0
S.Telegraf/Alo/Đ.M. PREŠLA BIH PREKO SVEGA DA JE SAMO SPAVAO SA NJOM Pevačicu suprug prevario sa 14 godina starijom, a ona šokirala izjavom 10:18 Vip 0
Republika/Alo/J.J. JOŠ UVEK NISAM OTPLAKALA, DRŽI ME BES Pevačica otkriva kako je deci saopštila da je poražena, pa progovorila o papirima za razvod 18:29 Vip 0
Alo/J.J. OVI ISPADI SU SVE NASMEJALI DO SUZA Zadrugari nadmašili sebe: Mima Karadžić je glumica, a Zemlja je ravna ploča 23:00 Vip 0
Kurir/Alo/K.G. OVO JE LJUBAVNICA MUŽA IVANE ŠAŠIĆ?! Starija je od njega 14 godina, ima i unuče, a otkriveno i čime se bavi! 12:17 Vip 1
Alo/A.M. JA SAM JOJ GA POKLONILA! Pevačica otkrila kako je saznala za prevaru zbog koje se sad razvodi: Čula sam se sa njegovom ljubavnicom! 20:35 Vip 1
Alo/Đ.M. TAKO SE NEKO POŠTUJE I VOLI! Ivanu Šašić je suprug prevario sa sedam godina starijom, a ovako je nekada pričala o njemu! 13:51 Vip 0
Pink/Alo/Đ.M. LJUBAVNICA JE JURILA PO ŠAPCU, PUKLA BRUKA! Ivanu Šašić muž varao sa sedam godina starijom od nje, sve isplivalo u javnost! 11:00 Vip 1
Pink/Alo/Đ.M. IVANU ŠAŠIĆ PREVARIO SUPRUG?! Pevačica se oglasila nakon vesti o razvodu i šokirala: Sve sam saznala, a mislio je da neću! 10:50 Vip 0
Alo/J.J. RAZVODI SE IVANA ŠAŠIĆ! Poznata pevačica definitivno stavila tačku na svoj brak: Preko toga ne mogu da pređem! 09:25 Vip 0
Alo.rs/D. I. NADICA OTKRILA DA MORA DA SNIMI SRCE I PLUĆA Nastao tajac u studiju, svi zabrinuti za pobednicu Zadruge 4! 10:50 Vip 0
Alo/M.K. HAOS JE ZAGARANTOVAN! Još jedna poznata pevačica potvrdila ulazak u Zadrugu 5 (FOTO) 11:31 Vip 0
Alo.rs/M.A. NISI TREBALA DA ĆUTIŠ AKO SI MU PRIJATELJ! Mića osuo drvlje i kamenje na Šašićevu zbog odnosa sa Ša, Ivana pokušala da se odbrani na sve načine 23:30 Vip 0
Alo/N.D. OVO NISMO ZNALI! Ivana Šašić oplela po Kristijanu Goluboviću, otkrila detalje iz njegovog privatnog života koje krije od svih, a tiču se žene i sina! (VIDEO) 07:30 Vip 1
Alo UZELA MU JE SVE PARE! Bivša zadrugarka otkrila šokantne detalje razvoda Ivane i Nenada, reper je slagao nju i naciju, a spomenula i Taru Simov! (VIDEO) 20:00 Vip 0
EKSKLUZIVNO! Maca Diskrecije otkrila detalje komunikacije sa Baka Prasetom: ''Očekujte lajv kod njega, svašta ću da ga naučim'' 19:40 Vip 0
ŽRTVOVALI SE ZBOG NJENOG DETETA I ELITE 8! Porodica Ene Čolić donela drastičnu odluku zbog maloletnog Matije, evo ekskluzivnih detalja 21:00 Vip 0
"RAZVOD JE SMRT, VOZIO SAM 300 KILOMETARA I PLAKAO" Haris Džinović U Ringu nikad iskrenije o Melini (VIDEO) 20:10 Vip 1
''STIL JE NAUČIO OD KARLEUŠE'' Seka Aleksić pecnula Duška Tošića, Adaktaru jedno ne oprašta: ''Kad bi ćutao i samo radio obrve..'' 20:00 Vip 0
NISAM GRAMZIVA, ONE NEMAJU PRIVATNI ŽIVOT! Sara Reljić žestoko potkačila koleginice: To ide njima na obraz 19:00 Vip 0
POJAVIM SE PRED TRAMPOM U MANTILU, A ISPOD MANTILA… Jovana Jeremić U RINGU o odlasku u Ameriku i svim gorućim temama 20:00 Vesti 3
OVO JE ISTINA O OBRAZOVANJU SEKE ALEKSIĆ! Otkriveno sve, evo koju je školu završila pevačica 15:45 Vip 0
NUĆI PROGOVORIO O CECI I KARLEUŠI! Reper priznao šta je poslao Ražnatovićki, mnogi se ne bi usudili ovo da urade! (VIDEO) 19:00 Vip 0
KONTRAOBAVEŠTAJCI I PENTAGON ALARMIRALI, AMERIKA NA NOGAMA: Rusi kuju pakleni plan, hoće ovde da nas udare! 23:35 Vesti 0
SVAKODNEVNO SE TUŠIRATE, ALI OVAJ DEO TELA NIKO NE PERE Leglo je bakterija, a postoji samo jedan način da ga lepo očistite 15:57