MIKA MI JE REKAO DA MU JE LAKŠE DA ME SILUJE KADA NE NOSIM HULAHOPKE Stravično svedočenje Milene Radulović na današnjem suđenju 17:30 Hronika 0
IZGLEDAO JE KAO ĐAVO! IZBO ME JE PO TELU 11 PUTA, BOLJE DA SAM TADA UMRLA Ekskluzivna ispovest za Alo! majke ubijene devojčice iz Ripnja! 13:59 Hronika 0
UMREĆU I NEĆU DOČEKATI PRESUDU MONSTRUMU! E TO MI JE ŽAO Baka ubijene devojčice (16) iz Ripnja zavapila ispred suda 13:42 Hronika 0
ŽELIMO DA ČUJEMO OD NJEGA LIČNO "ZAŠTO NAM ZATVORI KUĆU" Rodbina ubijene devojčice (16) iz Ripnja čeka pripremno ročište u Palati pravde 12:58 Hronika 0
MAJKA DANAS OČI U OČI SA UBICOM NJENE ĆERKE (16) Pripremno ročište u Palati pravde za stravičan zločin u Ripnju 10:01 Hronika 0
MILJANA KULIĆ IDE U LUDNICU, PA U ZATVOR: Učesnica Elite otkrila šok detalje, stigla presuda, isplivao snimak razgovora 14:17 Vip 0
SUĐENJE TRAMPU ZA PREVARU Oglasio se advokat bivšeg predsednika SAD, evo šta kaže za dokaze koji su pribavljeni 18:41 Vesti 0
OPSADA PALATE Veliko zanimanje za slučaj ubistva Vuka Jolovića u Jakovu, drugovi kuvara i pilota u hodniku čekali ishod suđenja 14:33 Hronika 0
KAD SU GA OSLOBODILI KAO DA SU MI OPET UBILI PORODICU Vozaču autobusa koji je usmrtio majku i sina iz Čačka suđenje kreće iz početka 06:00 Hronika 0
PREOKRET NA SUĐENJU U ČAČKU Preticao preko pune linije, dvoje poginulo, apelacioni sud ukinuo presudu kojom je oslobođen 10:40 Hronika 0
NOVA OPTUŽNICA Šef kavačkog klana, Belivuk i Miljković na tapetu Specijalnog državnog tužilaštva Crne Gore 06:00 Hronika 0
SRAMNA ODBRANA ĐUKIĆA OPTUŽENOG ZA SILOVANJE 7 DEVOJAKA Evo kako se izjasnio pred sudom 11:48 Hronika 0
SRAMNA ODBRANA OCA KOJI JE DETE DRŽAO U KADI Zaključao sam ćerku, ali to nije nasilje i mučenje! 06:00 Vesti 0
SUĐENJE TRAMPU PRENOSIĆE SE UŽIVO Evo gde možete da pratite, optužen za pokušaj poništavanja rezultata izbora 09:10 Vesti 0
"DA LI STE VI KREČILI GRAFITE PO KOTEŽU?" Marko Miljković ispituje udovicu navijača Zvezde, napeto na suđenju klanu Belivuka 15:39 Hronika 0
"JA SKAJ KAO DOKAZ NE PRIZNAJEM, ISFOTOŠOPIRAN JE" Miljković pretio šok snimkom! Burno na suđenju Veljinom klanu 15:56 Hronika 0
''PAMETNO SAM ULAGALA, NISAM KUPOVALA TAŠNICE'' Marina Tadić o biznisu od kog zgrće lovu čak i bez pevanja, spomenula Džejlu 11:42 Vip 0
OBUKAO SI SIVU ROLKU? ODMAH LETIŠ IZ STRANKE! Milenko Jovanov U RINGU otkrio tajne iz političkog sveta (VIDEO) 20:00 Vesti 14
''KOŠTA DVA DINARA'' Darko Tanasijević nije imao milosti - jednu zadrugarku ocrnio zbog haljine, opleo po Aleks Nikolić, a Anitu pohvalio 22:51 Vip 0
JOVANA JEREMIĆ U SUZAMA ZBOG ĆERKE Za ovo do sada niko nije znao, potpuno se slomila (VIDEO) 17:25 Vip 0
MINISTAR RISTIĆ I JELENA TRIVAN NA PANELU ''ODGOVORNOST U PODIZANJU NIVOA DIGITALNE PISMENOSTI'' Trivan: Mali broj dece traži stručnu pomoć, roditelji moraju da budu informisani 10:18 Vesti 0
OTKRIVENO ZAŠTO JE NATAŠA BEKVALAC ZAVRŠILA U POLCIIJI "Kažnjena sam i moram da platim, advokat mi je rekao..." 22:20 Vip 0
EKSKLUZIVNO! Maca Diskrecije otkrila detalje komunikacije sa Baka Prasetom: ''Očekujte lajv kod njega, svašta ću da ga naučim'' 19:40 Vip 0
ŽRTVOVALI SE ZBOG NJENOG DETETA I ELITE 8! Porodica Ene Čolić donela drastičnu odluku zbog maloletnog Matije, evo ekskluzivnih detalja 21:00 Vip 0
OTKRIVAMO KAKO ĆE IZGLEDATI NOVI SAVSKI MOST: Biće prilagođen pešacima i biciklistima, evo kada će biti završen! (FOTO) 12:29 Vesti 32