OVAKO RASKIDAJU HOROSKOPSKI ZNACI Ovnovi su ranjivi narcisi, Blizanci kraljevi izbegavanja, a jedan je posebno zagonetan 20:22
"NISAM SPREMAN ALI..." I OSTALE FRAZE Protumačite 4 najčešće rečenice muškarca, otkrivaju da li ima ozbiljne namere 08:37
ZA 2024. PREDVIĐA SE OVAJ TREND U VEZAMA Nekad su se ljudi zgražavali nad ovakvim parovima, a sada su hit 20:48
MUVANJE PO UZORU NA TEJLOR SVIFT Ko želi nađe način, opravdanja ne postoje - ugledajte se na ove momke i devojke! 16:44
POGLEDAJTE SAMO TU SREĆU Njegov romantičan gest osvojio je srca ovih devojaka, ostale su bez teksta - momci, hvatajte beleške! 20:23
ZA NJIH JE LJUBAV PESMA Lako pronalazite partnere ako ste rođeni u ovih 5 znakova, otkrijte i koje su vaše srodne duše 13:08
IVANA JE RADILA NA KRUZERU: Za par godina ZARADIŠ ZA STAN, ali ovo je pravo lice života na brodu 19:04 BIZ 0
PREVAZIĐITE TUGU I BES U ČETIRI KORAKA Psiholozi otkrivaju kako uspešno popraviti vezu nakon prevare 21:31 Razonoda 0
Naj žena.rs UČITELJICA PRONAŠLA SREĆU PORED 23 GODINE MLAĐEG MUŠKARCA "Imamo puno toga zajedničkog" 17:14
Alo/E.B. HIPNOTISALA JE MOĆNIKE, SPAJALI JE SA NAŠIM PEVAČEM Arkan je ludeo za njom, a evo kako danas izgleda i čime se bavi Doris Dragović! (FOTO) 14:59 Vip 0
Skandal/Alo/E.B. MILICA TODOROVIĆ PREKIPELO, NE MOŽE VIŠE DA IZDRŽI Rešila da otkrije potresne detalje, evo šta su joj momci sve radili u vezi, tužna istina! 15:42 Vip 0
Republika/Alo/B.S. MILICA TODOROVIĆ PROGOVORILA KROZ KAKAV PAKAO JE PROŠLA ZBOG BIVŠEG DEČKA Dok je bila u ljubavnoj vezi, dečko ju je ucenjivao i maltretirao 15:00 Vip 0
Naj žena.rs PITALI SMO MUŠKARCE ŠTA MOŽE DA IH ODBIJE KOD ŽENA KAD DOĐE DO "AKCIJE"? Milan se zbog jedne stvari više nikada nije javio devojci, a evo zašto bi svaka žena Petra poželela 21:32
Naj žena.rs PITALI SMO ŽENE U SRBIJI KOJA JE SAVRŠENA VELIČINA "MUŠKOG PONOSA"? Odgovori su nas iznenadili, jedna stvar je bitnija od dužine! 21:10
''KAIŠ SAM JOJ POKLONILA OD SRCA'' Evo zašto Maja Berović neće oprostiti uvrede Karleuši, zbog pitanja o Marini Tucaković usledio tajac 20:05 Vip 0
''ULAZI ON, NE JA'' Breskvica o bratu Mateji kog spominju u ''Eliti 8'' - iznela istinu o koncetu koji nije ni zakazala, a na spomen Karleuše... 21:30 Vip 0
ADAM ADAKTAR OTVORIO VRATA LUKSUZNE VILE! Sa terase posmatra kriminalne radnje po Dedinju- hit serija se snimala u njegovom domu 19:10 Vip 0
MOJE SINOVE RASPLAČU SIROMAŠNA DECA Seka Aleksić o mržnji ljudi, osvrnula se na sukob sa Darom Bubamarom: ''Karleuša je to prevazišla'' 19:17 Vip 0
OD KADA IMAM BJANKU, NEMA PADANJA Jelena Trivan U RINGU o uspesima i teškim trenucima koji su joj obeležili život 20:00 Vesti 0
''MILICA VELIČKOVIĆ NIJE KAO DALILA'' Dejan Dragojević ocrnio Anđelu Đuričić: ''Gastozu će se ona obiti o glavu, čeka ga haos'' 19:01 Vip 0
SKUPLJAO SAM PUŽEVE, ČUVAO STOKU, ISTOVARAO VAGONE Vulin U RINGU otkriva stvari o sebi koje sigurno niste znali 20:00 Vesti 0
MAJKA ĆE ME UBITI ZBOG OVOGA! Mahrina uzvratila prozivke Mii Borisavljević i priznala: Brala sam maline tokom raspusta 21:10 Vip 0
HRVATSKA NOVINARKA UPADALA U REČ! EVO KAKO JOJ JE VUČIĆ ODGOVORIO: "To je trebalo da naučite iz osnovnih evropskih akata" 21:31 Vesti 60
"RUSKA FEDERACIJA ĆE LIKVIDIRATI LIDERE KIJEVSKOG REŽIMA" Izjava šefa komiteta ruske Dume ledi krv u žilama, stiže odmazda za ubistvo generala 22:33 Vesti 0