Naj žena.rs TVRDE DA JE PREVIŠE SEBIČNA Ova baka je prihvatila da čuva unuke, ali je tražila NOVČANU NAKNADU! 15:42
najžena.rs 10 GODINA SE BUDILA SA MUČNINOM I OTEŽANIM DISANJEM: Ova baka (75) je prošla pakao dok joj nisu otkrili vrlo retku bolest 21:56
Alo.rs/V. V. TRAMBOLINA ZA ZDRAVO TELO I DUH Neobična tajna mladolikosti australijske bake 21:00 Žena 0
Nja žena.rs „ON ŽELI MENE, NE MOJU KUĆU“ Ovako baka objašnjava romansu sa muškarcem koji može da joj bude unuk! 20:33
Alo.rs/V. V. UDVARAJAJU SE DUPLO MLAĐI MUŠKARCI Andrea Sanšajn svakog dana vežba tri sata i izgleda kao milion dolara 17:24 Žena 0
Alo/E.N. MILICA IMA 100 GODINA I POBEDILA JE KORONU U petak je puštena kući iz Kovid bolnice u Batajnici 10:29 Vesti 0
Naj žena.rs 90 GODINA I IZGLEDA KAO DEVOJČICA Nije imala nikakve intervencije, a nećete verovati šta koristi za negu kože! 20:22
Naj žena.rs Baka BODIBILDERKA ima 85 GODINA Na telu bi joj pozavidele dvadesetogodišnjakinje, a ona ima poruku za vas! 16:48
Alo/K.S. OVO JE KUĆA ANE KORAĆ! Starleta se baškari u luksuzu, a evo gde je živela dok je brala maline! (FOTO) 12:50 Vip 3
Kurir/Alo/K.G. KADA SVE TO VIDITE, NE BUDE VAM PRAVO! Milica Pavlović otkrila da je razmišlja da napusti ovaj posao na početku karijere! 11:42 Vip 0
Pink/Alo/K.G. JAVNO PRIZNALA DA JE PROSTITUTKA, A BABA JE BRANI! Viktorijina porodica ne podržava vezu sa Osmakčićem i trvdi da se ona u spoljašnjem svetu ne ponaša ovako! 10:53 Vip 0
Alo/Đ.M. OVO JE DEJANOVA BAKA IZ VETERNIKA! Prvi put se javno oglasila i oplela po Dalili gore nego cela porodica Dragojević: Ona je veliko zlo! 11:24 Vip 1
Pink/Alo/I.G. DALILA JE VELIKO ZLO, ALEKS MOŽE U VETERNIK! Bolna ispovest Dejanove majke i bake potresla javnost! 15:25 Vip 0
NajŽena.rs OVA IMENA SU DAVALI DECI U JUGOSLAVIJI 1981. GODINE: Zbog toga je baka iz Smedereva postala HIT u kraju, ali i omražena 13:20
alo.rs/S.Ć. URADILA DNK I SAZNALA ŠOKANTNU ISTINU Devojci se život okrenuo naglavačke kad je otkrila da njena baka u grob odnela veliku tajnu 09:34 Razonoda 0
ZAŠTO BAKE NOSE MARAME? Dugu kosu i vrat su vešto skrivale! Za to postoji razlog koji mnogi doktori preporučuju 16:50
Alo/K.S. NISAM ZA TO DA DECU ČUVAJU BAKE! Ćerka srpske glumice šokirala izjavom, progovorila o majčinstvu, a ovo je posebno privuklo pažnju! 11:33 Razonoda 1
Telegraf/Alo/I.G. OVO JE ISTINA O ODNOSU SA LUNOM I MARKOM! Anabela Atijas javno progovorila o ćerki i zetu, pa priznala zbog čega najviše žali 12:35 Vip 15
"POKUŠALI SU DA ME REKETIRAJU" Barbara Bobak osetila mračnu stranu estrade na svojoj koži (VIDEO) 21:15 Vip 0
NI PO BABU, NI PO STRIČEVIMA! Dejan Dragojević ocrnio Dalilu i Aleksandru Nikolić, pa opleo po cimeru: ''Nikad nije imao stila'' 19:00 Vip 1
"ZVALI SU ME NARKO-STARLETA NA ULICI" Nina Prlja o zatvorskim danima i burnoj prošlosti za Alo! 20:00 Vip 0
''KAIŠ SAM JOJ POKLONILA OD SRCA'' Evo zašto Maja Berović neće oprostiti uvrede Karleuši, zbog pitanja o Marini Tucaković usledio tajac 20:05 Vip 0
''ULAZI ON, NE JA'' Breskvica o bratu Mateji kog spominju u ''Eliti 8'' - iznela istinu o koncetu koji nije ni zakazala, a na spomen Karleuše... 21:30 Vip 0
ADAM ADAKTAR OTVORIO VRATA LUKSUZNE VILE! Sa terase posmatra kriminalne radnje po Dedinju- hit serija se snimala u njegovom domu 19:10 Vip 0
MOJE SINOVE RASPLAČU SIROMAŠNA DECA Seka Aleksić o mržnji ljudi, osvrnula se na sukob sa Darom Bubamarom: ''Karleuša je to prevazišla'' 19:17 Vip 0
OD KADA IMAM BJANKU, NEMA PADANJA Jelena Trivan U RINGU o uspesima i teškim trenucima koji su joj obeležili život 20:00 Vesti 0
UŽAS U CENTRU PARAĆINA Vozač uleteo na trotoar - auto potpuno zgužvan, strahuje se da ima mrtvih (VIDEO) 07:17 Hronika 0
HOROSKOP ZA PONEDELJAK, 23. DECEMBAR Vodolija dobija dobre vesti, Blizanci ulaze u sukob sa šefom, Strelcu će glavobolja obeležiti dan 06:55 Razonoda 0
"MORA SUNCE DA IZAĐE POSLE KIŠE" Aleksandar Miljković o Partizanu, uspehu TSC-a, kapitenskoj traci u Jermeniji... 07:00