BAKA MISLILA DA JE PERAČ PROZORA PROVALNIK Uzela pravdu u svoje ruke i napravila haos (VIDEO) 15:00 Vesti 0
BAKA (80) DOKAZALA DA JE LJUBAV JAČA OD STRAHA Prekrstila se dvaput i ušla u avion, emotivnim snimkom raznežila srca Srbije! 13:00
MAJKA, 80 GODINA, PRVI PUT U AVIONU, IDE KOD DECE U AMERIKU Prekrstila se i ušla, a zbog reči na ovom snimku ovih dana plače skoro svako ko ga pogleda 14:38 Vesti 0
POSLALA SAM UNUKU KOD SVEKRVE NA VIKEND Dete mi se vratilo drugačije, bila sam očajna kada sam videla šta joj je baba uradila 14:36
SUPERBAKA (77) JE INTERNET SENZACIJA Smršala 20 kilograma, redovno ide u teretanu, mnogo mlađe ne mogu da joj stanu na crtu 15:41
BAKA IZ SRBIJE ZA DLAKU IZBEGLA ZAMKU Prave namere romaničnog udvarača odao jedan detalj 20:41 Vesti 0
IMA 66 GODINA I SVI MISLE DA JOJ JE UNUKA MLAĐA SESTRA Prilaze joj momci od 18 i evo šta joj nude, baka je zgrožena 19:41
SUPER BAKA MLATI PARE Napunila je 95 godina i najstarija je na Instagramu, a zarađuje 8.000 evra po objavi! 12:06
BAKA JE ODBILA DA ČUVA UNUKE NA LETOVANJU, DA LI JE TO SEBIČNO? Priča mame iz Kragujevca koja je uzburkala društvene mreže 10:11
BAKU U BEOGRADU DRSKO OPLJAČKALI, A ONDA JOJ FIZIČKI NAUDILI Policija uhapsila osumnjičene 22:00 Hronika 0
DECENIJAMA SU JE LEČILI OD RAKA U 92. godini saznala da nije bolesna, lekari ovo nikad nisu videli, zbog nove dijagnoze nazvali je čudom 14:55
OVO PRIČA ĆE VAS RASPLAKATI Dušanka je baku prvi put odvela na more, ona nikada nije bila na letovanju, evo šta je rekla kada se bućnula 11:03
Alo.rs BRUKA I SRAMOTA! Baka stoji na stanici i čeka autobus, a pored nje - Fotografija koju svi treba da vide! (FOTO) 14:30 Vesti 1
Penzionisani.rs BAKA MIRA (85) NIKAD NIJE IMALA NI VISOK HOLESTEROL NI PRITISAK Svaki dan uzima po dve kašike ove smese i zdrava je kao dren 14:11
Alo Baka je proslavila 108. rođendan, a kao tajnu dugovečnosti navela je nešto što je izazvalo lavinu besa i tuge 10:59 Razonoda 0
Alo.rs/Mediji/M.Lovas PLAVUŠA SELA NA BAKU, JER JE "BOLE NOGE"! Osvanuo šok snimak iz tramvaja na Novom Beogradu (VIDEO) 18:36 Vesti 1
"POKUŠALI SU DA ME REKETIRAJU" Barbara Bobak osetila mračnu stranu estrade na svojoj koži (VIDEO) 21:15 Vip 0
NI PO BABU, NI PO STRIČEVIMA! Dejan Dragojević ocrnio Dalilu i Aleksandru Nikolić, pa opleo po cimeru: ''Nikad nije imao stila'' 19:00 Vip 1
"ZVALI SU ME NARKO-STARLETA NA ULICI" Nina Prlja o zatvorskim danima i burnoj prošlosti za Alo! 20:00 Vip 0
''KAIŠ SAM JOJ POKLONILA OD SRCA'' Evo zašto Maja Berović neće oprostiti uvrede Karleuši, zbog pitanja o Marini Tucaković usledio tajac 20:05 Vip 0
''ULAZI ON, NE JA'' Breskvica o bratu Mateji kog spominju u ''Eliti 8'' - iznela istinu o koncetu koji nije ni zakazala, a na spomen Karleuše... 21:30 Vip 0
ADAM ADAKTAR OTVORIO VRATA LUKSUZNE VILE! Sa terase posmatra kriminalne radnje po Dedinju- hit serija se snimala u njegovom domu 19:10 Vip 0
MOJE SINOVE RASPLAČU SIROMAŠNA DECA Seka Aleksić o mržnji ljudi, osvrnula se na sukob sa Darom Bubamarom: ''Karleuša je to prevazišla'' 19:17 Vip 0
OD KADA IMAM BJANKU, NEMA PADANJA Jelena Trivan U RINGU o uspesima i teškim trenucima koji su joj obeležili život 20:00 Vesti 0
Koliko će koji penzioneri dobiti povećanja? Detaljna računica koliko para vam leže na račun 21:00 BIZ 0
DNEVNI HOROSKOP ZA UTORAK, 24. DECEMBAR Ovnovi, maksimalno iskoriste ovaj dan, Bikovi, obratite malo više pažnju na emotivnu stranu 19:30