Alo/A.M. IMAŠ SELJAČKU FACU! Miljana brutalno isprozivala Mimu Šarac, otkrila šta joj zamera, pa spomenula i Gruju! 13:35 Vip 2
Alo/A.M. ISPLIVAO TAJNI RAZGOVOR DALILE I ĐEDOVIĆA! Mislili da ih niko ne čuje, pa žestoko opleli po ovom zadrugaru, progovorili o svim lažima! (VIDEO) 12:33 Vip 0
Alo/A.M. MISLILI SU DA SE DROGIRAM! Irma sa knedlom u grlu progovorila o bivšem dečku koji je tukao i zaključao! 10:54 Vip 0
Alo/A.M. NIKADA U ŽIVOTU NISAM OVO ČULA! Dalila i Mina se udružile i skovale plan protiv bivšeg dečka, Filipu se sprema pakao! 08:46 Vip 1
Alo/A.M. OVO NIKO NIJE OČEKIVAO?! Zadrugari ostali u šoku kada su čuli ko napušta Belu kuću! 07:21 Vip 1
Alo/A.M. DINO STALNO GLEDA U MENE! Milica pokušala da napravi Mensura ljubomornim ovim potezom, Ajdarpašić oštro reagovao! 22:43 Vip 0
Alo/A.M. PIO JE DVE LITRE VODKE DNEVNO! Sandra Rešić u suzama otkrila kakav je bio njen poslednji dan sa ocem, otkrila i uzrok smrti! 20:29 Vip 0
Alo/A.M. HITNA ODLUKA VELIKOG ŠEFA! Dalila Dragojević kažnjena sa milion dinara, a evo zbog čega će morati da plati toliku cifru! 16:10 Vip 1
Alo/A.M. JA SAM KUPLJENA! Nakon bekstva otkrivena istina, Dalila je sve radila zbog novca i glumila je vezu?! (VIDEO) 15:50 Vip 3
Alo/A.J. EVO ZBOG ČEGA SU DALILA I CAR POBEGLI IZ ZADRUGE! Uništili kapiju, provukli se kroz otvor, a razlog će vas šokirati! (VIDEO) 14:00 Vip 0
Alo/A.J. STANIJA POKAZALA PREVIŠE?! Isplivale provokativne fotografije sa zadnjeg sedišta auta! (FOTO) 14:43 Vip 1
Alo/A.J. TRPAO JE BAKŠIŠ U GAĆE! Miki Đuričić se prisetio paklene trojke, pa ispričao komičnu situaciju! 14:12 Vip 0
Republika/Alo/A.J. DENIZ DEJM O ŽIVOTU NAKON ZADRUGE! Otkrila šok detalje, a evo sa kim je provela prvu noć nakon rijalitija! 13:31 Vip 0
Alo/A.J. OBOJE IMATE ZAJEDNIČKI CILJ! Dok su svi bili za to da se veza Dalile i Cara prekine, Irma jedina podržala njihovu ljubav, a onda osula po ovoj učesnici! 12:46 Vip 0
Alo/A.M. NJEMU SE MINA GADI! Milica šokirala kada je otkrila kako Mensur gleda na najveću ljubav u njegovom životu! 12:23 Vip 0
Alo/A.J. NEMAJU MIRA NAKON NOMINACIJA! Dalila i Car ne mogu oči da sklope nakon niza sukoba, a evo šta rade u jutarnjim satima! 12:05 Vip 0
Alo/A.J. ALEX NAZVALA DALILU JEFTINOM KOPIJOM! Car zaštitio sadašnju devojku, pljuštale brutalne provokacije! 11:32 Vip 0
Alo/A.M. RAT NE PRESTAJE! Aleks opet potkačila Dalilu koja joj je oštro odbrusila, Car nije mogao da izdrži, pa se umešao u svađu! 09:23 Vip 1
Alo/A.M. OVO JE PRAVI DEJAN VAN RIJALITIJA! Aleks odala svog dečka i priznala: Maltretira konobare, a tek kad čujete šta radi majstorima! 08:57 Vip 0
"POKUŠALI SU DA ME REKETIRAJU" Barbara Bobak osetila mračnu stranu estrade na svojoj koži (VIDEO) 21:15 Vip 0
NI PO BABU, NI PO STRIČEVIMA! Dejan Dragojević ocrnio Dalilu i Aleksandru Nikolić, pa opleo po cimeru: ''Nikad nije imao stila'' 19:00 Vip 1
"ZVALI SU ME NARKO-STARLETA NA ULICI" Nina Prlja o zatvorskim danima i burnoj prošlosti za Alo! 20:00 Vip 0
''KAIŠ SAM JOJ POKLONILA OD SRCA'' Evo zašto Maja Berović neće oprostiti uvrede Karleuši, zbog pitanja o Marini Tucaković usledio tajac 20:05 Vip 0
''ULAZI ON, NE JA'' Breskvica o bratu Mateji kog spominju u ''Eliti 8'' - iznela istinu o koncetu koji nije ni zakazala, a na spomen Karleuše... 21:30 Vip 0
ADAM ADAKTAR OTVORIO VRATA LUKSUZNE VILE! Sa terase posmatra kriminalne radnje po Dedinju- hit serija se snimala u njegovom domu 19:10 Vip 0
MOJE SINOVE RASPLAČU SIROMAŠNA DECA Seka Aleksić o mržnji ljudi, osvrnula se na sukob sa Darom Bubamarom: ''Karleuša je to prevazišla'' 19:17 Vip 0
OD KADA IMAM BJANKU, NEMA PADANJA Jelena Trivan U RINGU o uspesima i teškim trenucima koji su joj obeležili život 20:00 Vesti 0
NAČELNIK KLINIKE ZA NEUROLOGIJU VMA UPOZORIO NA "TRULJENJE MOZGA" Doktor Ranko Raičević zabrinut zbog stanja koje sve više pogađa 20:37