Mili Čolić VANJA ROLKOM KRIJE PODBRADAK! Hit paparazzo poznate pevačice, došla u nesvakidašnjem izdanju na snimanje emisije i odmah privukla pažnju! 07:15 Vip 1
Alo/N.K. EKSKLUZIVNO ZA ALO! Oliver Mandić prekinuo medijsku pauzu nakon 20 godina: Uživam u penzionerskim danima! 07:05 Vip 2
Alo/Nina Denda EKSKLUZIVNO SAZNAJEMO! Dejan prešao u islam i promenio ime u Zijad, Dragojević zbog Dalile napustio pravoslavlje, a tu nije kraj šokovima! 08:30 Vip 4
Alo/ Vesna Đorđević OTKRIVAMO! Maja se vraća u Zadrugu za 100.000 evra, pakleni plan Marinkovićeve zagorčaće Filipu život, a evo i kada ulazi! 08:00 Vip 16
Alo/ N.K SKANDALOZNO Alo! otkriva burnu prošlost najmlađe učesnice Zadruge 5 : Milica zbog matorca pobegla od kuće! 07:20 Vip 0
Alo/Mili Čolić ZANATLIJA! Bivši mister Srbije nakon propale karijere po*no-glumca našao novo zanimanje: Vasa radi kao gej prostitutka 07:05 Vip 0
Alo/N.K. VIKI POKORILA DUBAI! Pevačica dovela atmosferu do usijanja, a u publici su se našle i ove poznate ličnosti 16:27 Vip 0
Alo/N.K. ŠTA TE JE*ENO BOLI UVO?! Goca Tržan nikad burnije reagovala, razvezala jezik o bivšem mužu, Raši i ćerki, ovo je prvi put iznela u javnost! (VIDEO) 15:00 Vip 0
Alo/Nedeljko Kiš RAZOČARANA! Majka Milice Veselinović: Smučio mi se seks moje ćerke i Mensura! 08:30 Vip 0
Alo/Nina Denda VESNA RIVAS EKSKLUZIVNO ZA RIJALITI PLUS: Dejan je pod crnom magijom, ubiće i Dalilu i sebe! 08:00 Vip 1
Alo/N.K. KONAČNO ĆU DOBITI DETE NA SLOBODI! Kristijan Golubović za Alo! nakon što je isplivalo u javnost da je Kristina u drugom stanju! 07:30 Vip 1
Alo/M.Č. MILJANA JE MOJA ESTRADNA KUMA! Darko Tasijević otvorio dušu o tajnama rijalitija, a o ovome do sada nikada nije pričao! 07:05 Vip 0
Alo/N.K VERNICA! PREKIDALA SAM IGRANJE DA BIH PRAVILA KRST! Jovana Tipšin se prisetila kako je kao šestogodišnja devojčica odavala počast Bogu 07:30 Vip 0
POTPISAN UGOVOR IZMEĐU KOMPANIJA MILLENNIUM TEAM I MARRIOTT INTERNATIONAL ČIME JE OZVANIČEN DOLAZAK PRESTIŽNOG HOTELSKOG BRENDA „Jugoslavija“ postaje Ritz-Carlton (FOTO) 16:56 Vesti 0
''PAMETNO SAM ULAGALA, NISAM KUPOVALA TAŠNICE'' Marina Tadić o biznisu od kog zgrće lovu čak i bez pevanja, spomenula Džejlu 11:42 Vip 0
OBUKAO SI SIVU ROLKU? ODMAH LETIŠ IZ STRANKE! Milenko Jovanov U RINGU otkrio tajne iz političkog sveta (VIDEO) 20:00 Vesti 14
''KOŠTA DVA DINARA'' Darko Tanasijević nije imao milosti - jednu zadrugarku ocrnio zbog haljine, opleo po Aleks Nikolić, a Anitu pohvalio 22:51 Vip 0
JOVANA JEREMIĆ U SUZAMA ZBOG ĆERKE Za ovo do sada niko nije znao, potpuno se slomila (VIDEO) 17:25 Vip 0
MINISTAR RISTIĆ I JELENA TRIVAN NA PANELU ''ODGOVORNOST U PODIZANJU NIVOA DIGITALNE PISMENOSTI'' Trivan: Mali broj dece traži stručnu pomoć, roditelji moraju da budu informisani 10:18 Vesti 0
OTKRIVENO ZAŠTO JE NATAŠA BEKVALAC ZAVRŠILA U POLCIIJI "Kažnjena sam i moram da platim, advokat mi je rekao..." 22:20 Vip 0
EKSKLUZIVNO! Maca Diskrecije otkrila detalje komunikacije sa Baka Prasetom: ''Očekujte lajv kod njega, svašta ću da ga naučim'' 19:40 Vip 0
SA NJIMA NEMA ŠALE Ovih 13 kombinacija suplemenata i lekova ne treba uzimati u isto vreme, a evo i zašto 20:00