Blic/Alo/Đ.M. KRALJEVSKI NAMEŠTAJ STIŽE IZ AMERIKE! Stanijin luksuzni penthaus odiše skupoćom, starleta pazila na svaki detalj, a tek kada vidite ogromnu terasu i kuhinju! 08:35 Vip 1
Alo/Đ.M. MRZIM BEOGRAD, GUBILA SAM VREME! Nina Prlja skandaloznom izjavom šokirala javnost, pljuje po rodnom gradu, a nakon ovoga je ne žele više u Srbiji! (FOTO) 14:26 Vip 2
Kurir/Alo/Đ.M. SORAJU SMO IZBACILI, BILA JE NEKULTURNA! Oglasio se vlasnik kafane nakon incidenta sa starletom i njene još skandaloznije izjave, a ovo je prava istina! 21:30 Vip 0
Kurir/Alo/Đ.M. SORAJU I NJENOG DEČKA IZBACILI IZ KAFANE! Skandalozno ponašanje starlete u Skoplju, Vučelićeva odbila da plati račun, a tu nije bahatosti! 19:00 Vip 1
Alo/Đ.M. ČIPKA, HALTERI I OGROMNE GRUDI! Soraja u najbrutalnijem izdanju do sada, starleta oblinama usijala društvene mreže! (FOTO) 08:00 Vip 1
Republika/Alo/Đ.M. DANAS SE UDAJE TAMARA ĐURIĆ! Evo ko je misteriozni mladoženja, a sudbonosno da izgovoriće na ovom svetom mestu! (VIDEO) 13:26 Vip 0
Alo/I.G. ŠOK! STARLETU OPET STRPALI IZA REŠETAKA Društvene mreže gore zbog Tijane Ajfon, svi se pitaju samo jedno! 22:47 Vip 0
Nedeljko Kiš CRNCI SU ME PUNILI KAO PAPRIKU Maca Diskrecija bez dlake na jeziku o po*nićima koje je snimila u Dubaiju, starleta više nije diskretna! 07:30 Vip 4
Alo/Đ.M. TI RADI KAO KONJ ZA MINIMALAC, JA NEĆU! Starleta izjavom razbesnela javnost u Srbiji, ovakvo bahato ponašanje dugo nismo videli! 10:24 Vip 0
Alo/M.K. BIVŠA ZATVORENICA SE SKINULA I ZAPALILA INSTAGRAM! Nina Prlja izvajanu zadnjicu i bujne grudi stavila u prvi plan, starleta nikad se*sepilnija (FOTO) 07:35 Vip 1
Alo BILO JE DOSTA LAŽI SA NJENE STRANE! Fran konačno razvezao jezik i otkrio sve o odnosu sa Anđelom Vešticom, ovo je izbegavao da prizna sve do sada! (VIDEO) 20:00 Vip 0
Alo/Đ.M. ŠOK SNIMAK! Maca Diskrecija bičuje golog konobara naočigled svih, ljudi u neverici gledali šta starleta radi mladiću (VIDEO) 14:25 Vip 0
Kurir/Alo/Đ.M. HAOS U DOMU STARLETE! Tamari Đurić isekli struju, starleta sumnja da hoće da je ubiju, angažovana i policija! 13:46 Vip 1
Alo/Đ.M. MINIJATURNI KUPAĆI OD PREKO 400 EVRA! Soraja tračicama jedva prekrila ogromne silikonske grudi, starleta napravila haos na plaži! (FOTO) 08:25 Vip 1
Alo/Đ.M. VIŠE NE IZGLEDA OVAKO! Ana Korać napravila nesvakidašnju promenu na sebi, komentari samo pljušte, a starleta je potpuno drugačija! (FOTO) 20:14 Vip 0
Alo/Đ.M. MOŽE LI NIŽE OD OVOGA?! Stanija kao da je na pijaci, isplivala šokantna poruka starlete u kojoj nudi svoje usluge za mikser i toster, javnost je zgrožena (FOTO) 07:50 Vip 1
Alo/Đ.M. VOLIMO SE, ALI... Tamara Đurić konačno otkrila u kakvim je odnosima sa ocem svoje ćerke, pašće pomirenje, a ovo je glavni razlog?! 18:43 Vip 0
Pink/Alo/Đ.M. BIZNISMEN IZ DUBAIJA OTIŠAO U ZABORAV?! Ana Korać uhvaćena sa misterioznim momkom, isplivali svi detalji njihovog odnosa u javnost! (FOTO) 18:12 Vip 1
Alo/Đ.M. MAJA NA APARATIMA Ana Korać obukla nestvarno lepu venčanicu, a svi se pitaju da li je mladoženja upravo on! (FOTO) 19:42 Vip 0
Alo/Đ.M. I U ZASTAVU DA ULOŽIŠ 50.000 EVRA MISLIĆE DA JE FERARI! Soraju napali zbog plastičnih operacija 12:40 Vip 0
"POKUŠALI SU DA ME REKETIRAJU" Barbara Bobak osetila mračnu stranu estrade na svojoj koži (VIDEO) 21:15 Vip 0
NI PO BABU, NI PO STRIČEVIMA! Dejan Dragojević ocrnio Dalilu i Aleksandru Nikolić, pa opleo po cimeru: ''Nikad nije imao stila'' 19:00 Vip 1
"ZVALI SU ME NARKO-STARLETA NA ULICI" Nina Prlja o zatvorskim danima i burnoj prošlosti za Alo! 20:00 Vip 0
''KAIŠ SAM JOJ POKLONILA OD SRCA'' Evo zašto Maja Berović neće oprostiti uvrede Karleuši, zbog pitanja o Marini Tucaković usledio tajac 20:05 Vip 0
''ULAZI ON, NE JA'' Breskvica o bratu Mateji kog spominju u ''Eliti 8'' - iznela istinu o koncetu koji nije ni zakazala, a na spomen Karleuše... 21:30 Vip 0
ADAM ADAKTAR OTVORIO VRATA LUKSUZNE VILE! Sa terase posmatra kriminalne radnje po Dedinju- hit serija se snimala u njegovom domu 19:10 Vip 0
MOJE SINOVE RASPLAČU SIROMAŠNA DECA Seka Aleksić o mržnji ljudi, osvrnula se na sukob sa Darom Bubamarom: ''Karleuša je to prevazišla'' 19:17 Vip 0
OD KADA IMAM BJANKU, NEMA PADANJA Jelena Trivan U RINGU o uspesima i teškim trenucima koji su joj obeležili život 20:00 Vesti 0
NAČELNIK KLINIKE ZA NEUROLOGIJU VMA UPOZORIO NA "TRULJENJE MOZGA" Doktor Ranko Raičević zabrinut zbog stanja koje sve više pogađa 20:37