ŽELI PRVO MESTO! Zadrugarka potpuno raskrinkala Maju i Janjuša, nije štedela reči za njihovo skandalozno ponašanje, otkrila sve! 22:30 Vip 1
PRESEKAO! Janjuš otkrio šta će uraditi sa svojim honorarom, spomenuo bekstvo iz rijalitija, pa doneo veoma bitnu odluku koja će uticati i na Maju! 17:45 Vip 2
Alo NAKON ŠTO JE SAZNALA DA BEŽI Janjuš pribio Maju uza zid i izgovorio joj brutalne reči: Ku*vetino, je*aću ti mater kada izađem! 16:39 Vip 0
Alo/Đ.M. TAKI ĆE TEK SADA POBESNETI! Janjuš otkrio šokantne detalje o Maji i dešavanjima van rijalitija, pretila mu je robija, a onda je izgovorio i ove užasne reči! 09:55 Vip 0
ALO/T.Đ OVO JE PREVRŠILO SVAKU MERU! Janjuš i Maja ne znaju šta će od sebe više - ovog puta se desila najodvratnija scena u pušionici! (FOTO) 14:40 Vip 0
Alo/T.Đ MAJA PONOVO UDARA NISKO Marinkovićeva spominjala Janjuševu ćerku, pa probudila životinju u njemu - ovo nikako nije smela da uradi! (VIDEO) 09:50 Vip 1
Alo/V. M. UNIŠTIO SI MI ROĐENDAN! Maja urlala na Janjuša, on je spustio najniže do sada! Pljušte uvrede! 16:59 Vip 0
Alo/V. M. ROĐENDANSKI POKLON! Janjuš naskočio na Maju, žestoka akcija tresla izolaciju! Raspao se krevet od se*sa ispod jorgana! (FOTO) 13:05 Vip 1
Alo/A.Đ. OPET SE PONIŽAVA! Maja izgovorila ove reči Janjušu, zbog kojih Takiju neće biti dobro! 13:42 Vip 0
Alo.rs/V.Đ Taki očajan pred kapijom Bele kuće, moli da ga puste da vidi ćerku:"Ako je ne izbace, zapaliću se benzinom"! 07:30 Vip 0
Blic/Alo/Đ.M. OTKRIVENO! Taki odmah otišao u Šimanovce nakon Majinog udaranja glavom u vrata, kljukao se lekovima jer nije mogao da gleda uznemirujuće scene! 13:00 Vip 4
Alo/Đ.M. LOM NE PRESTAJE! Maja u jeku nervnog sloma i užasa otkrila Janjuševu strogo čuvanu tajnu, zadrugar kada ovo čuje odlepiće! 11:11 Vip 2
Pink/Alo/Đ.M. BESAN I LJUT! Taki van sebe nakon ćerkinog jezivog nervnog sloma koji je šokirao naciju! 08:20 Vip 4
Alo/Đ.M. STRAVA I UŽAS! Majin nervni slom dostigao vrhunac, zaletela se i udarala glavom o vrata, ovi jezivi prizori u Zadruzi nisu za svakoga! (FOTO/VIDEO) 07:40 Vip 1
Alo/V. M. JANJUŠ JOŠ JEDNOM ODVRATAN PREMA MAJI Njihov odnos je sve gori i gori, a posle ovog prizanja Marinkoviećva će poludeti! 14:40 Vip 1
Alo/Đ.M. NIJE MOGAO NIKO DA JE OBUZDA! Maja doživela nervni slom nakon žestoke svađe sa Janjušem, ovakvo jezivo ponašanje dugo nije viđeno u rijalitiju! 16:40 Vip 0
Alo/V. M. NAKON BRUTALNIH SVAĐA, GREBANJA I UDARANJA: Maja očajnički želi samo jedno od Janjuša, a značiće joj više od sek*a! 16:10 Vip 0
Alo/V.M. ŠAMPIONKA SAM GLUPOSTI I VULGARNOSTI! Miljana Kulić šokira urnebesnim izjavama, a njene reči o Kristijanu će vas iznenaditi! 14:40 Vip 0
Alo/V. M. NAŠA LJUBAV JE BOLESNA! Maja nikad brutalnija o odnosu nje i Janjuša, Bora zapretio Aleks da će pročitati pismo njene majke! 13:50 Vip 0
''KAIŠ SAM JOJ POKLONILA OD SRCA'' Evo zašto Maja Berović neće oprostiti uvrede Karleuši, zbog pitanja o Marini Tucaković usledio tajac 20:05 Vip 0
''ULAZI ON, NE JA'' Breskvica o bratu Mateji kog spominju u ''Eliti 8'' - iznela istinu o koncetu koji nije ni zakazala, a na spomen Karleuše... 21:30 Vip 0
ADAM ADAKTAR OTVORIO VRATA LUKSUZNE VILE! Sa terase posmatra kriminalne radnje po Dedinju- hit serija se snimala u njegovom domu 19:10 Vip 0
MOJE SINOVE RASPLAČU SIROMAŠNA DECA Seka Aleksić o mržnji ljudi, osvrnula se na sukob sa Darom Bubamarom: ''Karleuša je to prevazišla'' 19:17 Vip 0
OD KADA IMAM BJANKU, NEMA PADANJA Jelena Trivan U RINGU o uspesima i teškim trenucima koji su joj obeležili život 20:00 Vesti 0
''MILICA VELIČKOVIĆ NIJE KAO DALILA'' Dejan Dragojević ocrnio Anđelu Đuričić: ''Gastozu će se ona obiti o glavu, čeka ga haos'' 19:01 Vip 0
SKUPLJAO SAM PUŽEVE, ČUVAO STOKU, ISTOVARAO VAGONE Vulin U RINGU otkriva stvari o sebi koje sigurno niste znali 20:00 Vesti 0
MAJKA ĆE ME UBITI ZBOG OVOGA! Mahrina uzvratila prozivke Mii Borisavljević i priznala: Brala sam maline tokom raspusta 21:10 Vip 0
HRVATSKA NOVINARKA UPADALA U REČ! EVO KAKO JOJ JE VUČIĆ ODGOVORIO: "To je trebalo da naučite iz osnovnih evropskih akata" 21:31 Vesti 60
ZELENSKI OTVARA VRATA PAKLA ZA BOŽIĆ Sve je spremno za novu ofanzivu, čak i po cenu gubitka najvećih uporišta 23:11 Vesti 1