CECA TUŽILA KARLEUŠU JER JE REKLA DA JE OLOŠ! Otkrivamo detalje i šta se desilo u sudnici 14:15 Vip 0
HITNO OGLAŠAVANJE ANASTASIJE RAŽNATOVIĆ! Nakon Cecinih suza, uputila kratku i jaku poruku bratu! 22:50 Vip 0
CECA RAŽNATOVIĆ GRCA U SUZAMA ZBOG VELJKA! Pevačica van sebe, sve vreme se molila: Ovo je za mene stresno! 22:00 Vip 0
CECA NEPREPOZNATLJIVA PRE OPERACIJA Stare fotografije napravile haos na mrežama, ovako je pevačica nekada izgledala! 09:22 Vip 0
CECA SNIMILA DUET SA OVOM POP ZVEZDOM! Otkriveni detalji neočekivane saradnje nakon 20 godina čekanja! 22:21 Vip 0
KAKAV STAJLING CECE RAŽNATOVIĆ! Niko nije ni slutio da će se pojavili u ovom izdanju na snimanje Zvezda Granda, šok! 16:55 Vip 0
ON ĆE VEČNO BITI ZAHVALAN CECI Sin naše pevačice i voditelja otkrio istinu o začeću, ovo je malo ko znao! 08:13 Vip 0
SKINULA SE PRIJA CECE RAŽNATOVIĆ! Bogdanina majka smršala, pa pokazala vitku liniju, komentari samo pljušte 19:40 Vip 0
ĆUTI, ALAPAČO JEDNA! Brutalan napad na Cecu u emisiji, ona nije znala kako da reaguje, zapenio od besa! 18:25 Vip 0
UMIREM! HOĆU U ZEMLJU DA PROPADNEM Ceca priznala da je zbog Arkana doživela velike neprijatnosti, sada otkrila sve detalje 09:30 Vip 0
CECA SE ŽESTOKO POSVAĐALA SA KOLEGOM Pale teške reči, Ražnatovićka nakon sukoba prekinula svaki kontakt sa njim! 12:50 Vip 0
RAŽNATOVIĆI NAPRAVILI GALA SLAVLJE U PORODIČNOJ VILI! Dekoracija kao iz bajke, sve pršti od luksuza, a samo ona nije tu! 21:20 Vip 0
CECA RAŽNATOVIĆ NE MOŽE DA SAKRIJE SREĆU! Odmah se oglasila nakon Veljka, emocije naviru sa svih strana 12:45 Vip 0
USUDILA SE DA IZGOVORI MOJE IME! Brutalno oglašavanje Karleuše, spomenula Cecu i Maju Berović 18:45 Vip 0
IŽIVLJAVALI SU SE! Potresna ispovest Cece Ražnatović nakon pritvora, od cele kuće je smela da boravi u samo dve prostorije! 18:30 Vip 2
POTUKLA SAM SE U ŠKOLI ZBOG MAME Anastasija Ražnatović prolazila je kroz pakao zbog skandala svoje majke 12:00 Vip 0
MOŽDA JE MERLIN ZABORAVIO, ALI JA NISAM Ceca otkrila nepoznate detalje o pevaču, evo šta joj je rekao kada su se upoznali 21:55 Vip 0
GOCA TRŽAN ŽESTOKO POTKAČILA JK, A SADA ČEKA ODGOVOR: Sa Cecom nemam problem, a od Karleuše nisam dobila ništa! 16:20 Vip 0
HRVATI PALI U TRANS KAD SU ČULI CECINU PESMU Isplivao hit snimak sa bikijade, mreže se usijale 15:15 Vip 0
OVO JE KUĆA CECE RAŽNATOVIĆ U ŽITORAĐI Video-nadzor i ogromna betonska ograda, a u jedan detalj svi gledaju! 14:30 Vip 0
EKSKLUZIVNO! Maca Diskrecije otkrila detalje komunikacije sa Baka Prasetom: ''Očekujte lajv kod njega, svašta ću da ga naučim'' 19:40 Vip 0
ŽRTVOVALI SE ZBOG NJENOG DETETA I ELITE 8! Porodica Ene Čolić donela drastičnu odluku zbog maloletnog Matije, evo ekskluzivnih detalja 21:00 Vip 0
"RAZVOD JE SMRT, VOZIO SAM 300 KILOMETARA I PLAKAO" Haris Džinović U Ringu nikad iskrenije o Melini (VIDEO) 20:10 Vip 1
''STIL JE NAUČIO OD KARLEUŠE'' Seka Aleksić pecnula Duška Tošića, Adaktaru jedno ne oprašta: ''Kad bi ćutao i samo radio obrve..'' 20:00 Vip 0
NISAM GRAMZIVA, ONE NEMAJU PRIVATNI ŽIVOT! Sara Reljić žestoko potkačila koleginice: To ide njima na obraz 19:00 Vip 0
POJAVIM SE PRED TRAMPOM U MANTILU, A ISPOD MANTILA… Jovana Jeremić U RINGU o odlasku u Ameriku i svim gorućim temama 20:00 Vesti 3
OVO JE ISTINA O OBRAZOVANJU SEKE ALEKSIĆ! Otkriveno sve, evo koju je školu završila pevačica 15:45 Vip 0
NUĆI PROGOVORIO O CECI I KARLEUŠI! Reper priznao šta je poslao Ražnatovićki, mnogi se ne bi usudili ovo da urade! (VIDEO) 19:00 Vip 0
HITAN SASTANAK UKRAJINE I NATO! Zelenski strahuje od Putina, dogovorio susret u Briselu zbog ruskog lansiranja hipersonične rakete! 10:40 Vesti 0
ZVICER SE MOŽDA KRIJE U AUSTRIJI I ODATLE KOMANDUJE "On je jedan od najtraženijih kriminalaca u Evropi" 11:23 Hronika 0
KADA BUDETE VIDELI NJEN DONJI VEŠ, PAŠĆETE U NESVEST Slavna pevačica "prešla igricu", prolaznici su imali šta da vide 11:28