CECA I BOGDAN PONOVO ZAJEDNO: Srejović objavio zajedničke trenutke i potvrdio navode (FOTO) 21:39 Vip 4
CECA STIGLA NA PROSLAVU! Ražnatovićeva priznala da je imala napad panike tokom utakmice! (FOTO) 00:14 Vip 0
CECIN STAN U KOJI NIKO NE DOLAZI Malo ko zna da pevačica ima i ovu nekretninu, evo gde se nalazi! (FOTO) 09:35 Vip 0
CECA RAŽNATOVIĆ HITNO PREKINULA NASTUP Potez muškarca iz publike je doveo do tačke pucanja (FOTO) 21:35 Vip 0
ČUO SAM SE SA CECOM PRED ELITU Marko Đedović otkrio koji mu je savet Ražnatovićeva dala pred početak Zadruge 08:30 Vip 0
OVO SU SVI MOMCI CECE RAŽATOVIĆ! Krije ljubavni život kao zmija noge, a evo koga je sve sem Arkana volela (VIDEO) 20:00 Vip 0
NE PRAVIM RAZLIKU DA LI PEVAM NA KONCERTU ILI NA PRIVATNOM VESELJU! Ceca progovorila o romskoj svadbi na kojoj je pevala za 1500 ljudi 21:00 Vip 0
DANAS SU NA SUDU, A NEKADA SE CECA I MILI NISU RAZDVAJALI Ispliavao snimak iz studija, u sve je umešana i Marina Tucaković 22:20 Vip 0
DETALJI SVADBE VREDNE 500.000 EVRA! Na romskoj svadbi su nastupili Lukas i Ceca, a bivši zadrugar je zaradio ogroman bakšiš 16:30 Vip 0
PRVO OGLAŠAVANJE CECE RAŽNATOVIĆ NAKON TAJNOG VENČANJA! Ne krije sreću, a Anastasiji i Gudelju je poželela ovo 16:33 Vip 0
URADILA MI JE NEŠTO LOŠE! Ispovest Dragane Mirković o Ceci nakon toliko godina, ne može više da ćuti, iznela sve! 17:50 Vip 0
UBIJEN DVA SATA NAKON ŠTO JE OTKRIO ISTINU O CECI: Velika ispovest "kralja Zvezdare" o detaljima njihove veze koji su bili kobni! 19:41 Vip 0
UOPŠTE SE NE SLAŽEMO! Ceca progovorila u kakvim je zapravo odnosima sa majkom, trpi velike kritike 20:23 Vip 0
ZGRĆU NEVEROVATNO MNOGO NOVCA Naši pevači usred leta zakazali tezge za Novu godinu, a evo koliko će zaraditi! 14:35 Vip 0
UPALA SAM U LUDILO! Ceca nakon 23 godina otkrila pravu istinu o braku sa Arkanom, daleko od savršenog odnosa 20:29 Vip 0
ISPLIVALA PRIVATNA FOTOGRAFIJA CECE RAŽNATOVIĆ Pevačica nasmejana uživa u zagrljaju bliske osobe, od ovog trenutka je prošlo nekoliko decenija(FOTO) 17:40 Vip 0
MOŽDA JE ON ZABORAVIO, ALI JA NISAM Ceca Ražnatović otkrila pravu istinu o donosu sa Dinom Merlinom: Više se nikada nismo čuli 12:00 Vip 0
EKSKLUZIVNO! Maca Diskrecije otkrila detalje komunikacije sa Baka Prasetom: ''Očekujte lajv kod njega, svašta ću da ga naučim'' 19:40 Vip 0
ŽRTVOVALI SE ZBOG NJENOG DETETA I ELITE 8! Porodica Ene Čolić donela drastičnu odluku zbog maloletnog Matije, evo ekskluzivnih detalja 21:00 Vip 0
"RAZVOD JE SMRT, VOZIO SAM 300 KILOMETARA I PLAKAO" Haris Džinović U Ringu nikad iskrenije o Melini (VIDEO) 20:10 Vip 1
''STIL JE NAUČIO OD KARLEUŠE'' Seka Aleksić pecnula Duška Tošića, Adaktaru jedno ne oprašta: ''Kad bi ćutao i samo radio obrve..'' 20:00 Vip 0
NISAM GRAMZIVA, ONE NEMAJU PRIVATNI ŽIVOT! Sara Reljić žestoko potkačila koleginice: To ide njima na obraz 19:00 Vip 0
POJAVIM SE PRED TRAMPOM U MANTILU, A ISPOD MANTILA… Jovana Jeremić U RINGU o odlasku u Ameriku i svim gorućim temama 20:00 Vesti 3
OVO JE ISTINA O OBRAZOVANJU SEKE ALEKSIĆ! Otkriveno sve, evo koju je školu završila pevačica 15:45 Vip 0
NUĆI PROGOVORIO O CECI I KARLEUŠI! Reper priznao šta je poslao Ražnatovićki, mnogi se ne bi usudili ovo da urade! (VIDEO) 19:00 Vip 0
SVAKODNEVNO SE TUŠIRATE, ALI OVAJ DEO TELA NIKO NE PERE Leglo je bakterija, a postoji samo jedan način da ga lepo očistite 15:57