OO, VRATIJA SE ŠIME Jovanov sve sasuo u lice Ponošu koji je bežao iz sale, NATO general SAGNUO GLAVU I PUŠI SE 17:15 Vesti 47
MLATIO PRSTOM, VIKAO, PA SE "JUNAČKI" POVUKAO Jovanov o SRAMNOM ponašanju NATO generala Ponoša 16:26 Vesti 49
OVO SU LJUDI KOJI TRAŽE DA STRANCI ODLUČUJU U SRBIJI Jovanov argumentima u parlamentu o opoziciji 13:24 Vesti 38
JOVANOV O PODELJENIM OSKARIMA U SKUPŠTINI: Oskar zato što je pokrao Trstenik, Oskar za topljenje tenkova... (VIDEO) 13:09 Vesti 44
"SLEDEĆI ĐILASOV ZAHTEV ĆE BITI DA SE IZBORI NE ODRŽAVAJU NEDELJOM" Jovanov obelodanio taktiku opozicije 11:48 Vesti 36
"LISTA 'SRBIJA PROTIV NASILJA' KREIRA SVOJU REALNOST" Milenko Jovanov: Činjenice ih demantuju 15:03 Vesti 0
"POLITIKA I IZBORI NISU PREPRODAJA SEKUNDI I REKLAMA" Đilas dobio žestok odgovor! 15:29 >> 21:40 Vesti 30
"NE POŠTUJU NAROD SRBIJE, ALI PUZE PRED STRANCIMA" Milenko Jovanov raskrinkao Mariniku Tepić 09:32 Vesti 54
A JADNI! Jovanov o izjavi Baljaka: Oni slave 25. maj i 29. novembar, niko neće da se igra s njima 15:23 Vesti 0
FON DER LAJEN NASMEJANA U DRUŠTVU VUČIĆA Jovanov: Čeka se Đilas da napiše pismo i ZAPLAČE 15:18 Vesti 11
"DOKAZ BEZGRANIČNE MRŽNJE KOJA SE NEGUJE U HRVATSKOJ PREMA SVEMU ŠTO JE SRPSKO" Jovanov za Alo!: Kompleksaši I paćenici! 15:02 Vesti 25
ĐILAS SE NALAZI U POTPUNOM NERVNOM RASTROJSTVU Šef opozicije nastavlja da preti, Jovanov poručuje: ZVATI I ČIKE U BELOM 12:41 Vesti 50
"JADNI I BEDNI SA ALBANSKIM LOBISTIMA GAZE PO SRBIJI" Jovanov za Alo! o sramnoj rezolucuji EP nad kojom opozicija likuje 18:48 Vesti 16
JOVANOVIĆ I ĐILAS SU SE ZAKLELI ŠOLAKU DA ĆE DA RADE ŠTA ON KAŽE Milenko Jovanov o sramnom ponašanju opozicije 12:12 Vesti 46
"MI ĆEMO POLAGATI RAČUNE NARODU, A ONI ĐILASU I ŠOLAKU" Milenko Jovanov raskrinkao opoziciju 13:19 Vesti 42
ZELENOVIĆEVI POSLANICI NEĆE DOĆI NA SEDNICU, MADA IH JE SVAKAKO NULA! Jovanov žestoko potkačio opoziciju 14:58 Vesti 20
"ZA RAZLIKU OD SVIH ONIH ĐILASOVIH DILEJA" Jovanov: Možda zvuči smešno, ali imaju ideju 13:54 Vesti 16
U RINGU MINISTAR DEMO BERIŠA O VOJNIČKOJ KARIJERU I DRŽAVI: Zakleo sam se Srbiji, braniću je dok sam živ (VIDEO) 20:00 Vesti 0
"ŠTANCAO BIH DECU KAO LUD DA IMAM ŽENINU DOZVOLU" Desingerica o supruzi Neveni izustio ovo, pa za Alo progovorio o nedozvoljenim supstancama 20:15 Vip 0
''NISAM JA PRINCEZA, VEĆ KRALJICA BAKŠIŠA'' Nadica Ademov bez dlake na jeziku o romskim svadbama: ''Traže mi ključeve stana i auta nazad'' 20:02 Vip 0
DOSTA SU BLOKIRALI ŽIVOT, SRBIJA NIJE SAMO KRUG DVOJKE Ministarka Jelena Žarić Kovačević o svim aktuelnim temama U RINGU 20:00 Vesti 0
JELENU JE PRED KONCERT OMELA JEDNA STVAR! Ivan Bosiljčić otkrio istinu: "Neprestano je to ponavljala, a ja sam blefirao" 21:09 Vip 0
''BILA JE U FIOCI 18 MESECI'' Tamara Milutinović je slučajno čula hit ''Cakum pakum'', pa šokirala: ''Kako ću dete naučiti tim vrednostima?'' 20:00 Vip 0
''ZA KARLEUŠU JEDNA OSMICA, IPAK SE TRUDI'' Marina Visković pohvalila Prijin STIL, pa šokirala stavom o koleginici: ''Treba da ide GOLA'' 20:15 Vip 0
"PRVI HONORAR SU MI UKRALI I OŠIŠALI ME KAO KRIMINALCA" Branislav Lećić je tri puta hteo da odustane od glume, pa otkrio: "Opraštam, ali ne zaboravljam!" 13:00 Vip 0
NEREALAN SNIMAK! Goloruki Rusi pokušavaju da spreče dronove da izlete iz vozila! Gađaju ih kamenjem (VIDEO) 21:23 Vesti 1
U OVOM DELU SRBIJE ĆE SUTRA DA PLJUŠTI Dobro ste pričitali, meteorolog javlja: POZDRAVLJAMO SE SA AFRIČKIM ANTICIKLONOM 20:36 Vesti 2
PUNE SE DŽEPOVI, NJIMA JE LAKO Rođene u ova 4 znaka u četvrtak, 5. juna čeka veliki dobitak, stiže najbolji rezultat ikada 22:04
HOĆE LI EDVARDS DOĆI NA MALI KALEMEGDAN? Otkriveni novi detalji oko prelaska najboljeg strelca Evrolige u Zvezdu 23:28