ALO.RS/S.Ć. HOROSKOP ZA UTORAK, 6. DECEMBAR Ovnu će danas "leći" neke uplate, Rak i Lav će imati konflikte u porodici, Vodoliju čeka pad energija 05:00 Žena 0
alo.rs/S.Ć. HOROSKOP ZA POSLEDNJI PUN MESEC U GODINI Od 8. decembra stiže snažna energija, jedne stvari moramo da se čuvamo 15:32 Žena 0
alo.rs/S.Ć. NEPTUN OD DANAS U DIREKTNOM HODU Evo koje lepe stvari nas čekaju u narednih 6 meseci 14:45 Žena 0
ALO.RS/S.Ć.. HOROSKOP ZA PONEDELJAK, 5. DECEMBAR Ovnovima stiže neočekivana vest na polju finansija, Jarac kreće u novu avanturu, Ribe nemaju sreće u ljubavi 05:00 Žena 0
alo.rs/S.Ć. HOROSKOP ZA NEDELJU, 4. DECEMBAR Ovan verovatno prekida toksičnu vezu, Rak će doneti odluku da napustiti posao, Strelcu sledi finansijski procvat 05:00 Žena 0
alo.rs/S.Ć. ASTROLOZI SAVETUJU KAD DA ZAKAŽETE VENČANJE Najsrećniji datumi za svadbu u 2023. godinu 11:46 Žena 0
alo.rs/S.Ć. HOROSKOP ZA SUBOTU, 3. DECEMBAR Rak pod velikim pritiskom na poslu, Vagu čeka nova veza na duže staze, Ribama će nervoza napraviti probleme 06:47 Žena 0
alo.rs/S.Ć. NEĆE IMATI SREĆE SA NOVCEM Ova tri znaka horoskopa u 2023. godini ostaće bez dinara 12:39 Žena 0
ALO.RS/S.Ć. HOROSKOP ZA PETAK, 2. DECEMBAR Zanimljiva ponuda čeka Vagu, Ovnu preti izvestan rizik od otkaza, jaka glavobolja muči Strelca 05:00 Žena 0
alo.rs/S.Ć. RETROGRADNI MERKUR ĆE NAPRAVITI HAOS ZA NOVU GODINU Odlaganje planova, konflikti, usporavanje sve do 18. januara 16:56 Žena 0
alo.rs/S.Ć. IZA OSMEHA KRIJU ZLE NAMERE Ovi znakovi nikad nisu iskreni prijatelji, prvi bi vam zabili nož u leđa 09:05 Žena 0
ALO.RS/S.Ć. HOROSKOP ZA ČETVRTAK, 1. DECEMBAR Bikove i Device očekuju veći problemi na poslu, Jarčevi će biti na meti podmuklih osoba, Ribe će se udaljiti od partnera 05:00 Žena 0
alo.rs/S.Ć. NIJE IH LAKO PODNETI Ovi horoskopski znakovi su pravi osobenjaci, život sa njima je pakao 11:28 Žena 0
ALO.RS/S.Ć. HOROSKOP ZA SREDU, 30. NOVEMBAR Škorpija bi mogla da u afektu da otkaz, priliku za novo, zanimljivo poznanstvo čeka Vodoliju, probleme sa bubrezima imaće Ovan 05:00 Žena 0
ALO.RS/S.Ć. STIŽU ZASLUŽENE NAGRADE Ova 4 znaka očekuje sreća krajem godine, da li ste među njima 14:31 Žena 0
ALO.RS/S.Ć. HOROSKOP ZA UTORAK, 29. NOVEMBAR Lepe vesti na poslu čekaju Blizance, Ovnovi pojačavaju tenzije sa voljenom osobom, veći priliv novca za Vage 05:00 Žena 0
alo.rs/S.Ć. GODIŠNJA NUMEROLOGIJA ZA 2023. Petice totalno menjaju život, Devetkama će neki ljudi zauvek izaći iz života 16:50 Žena 0
alo.rs/S.Ć. STALNO IM SE OTVARAJU SJAJNE PRILIKE Ljudi rođeni u ovom horoskopskom znaku su najsrećniji na svetu 16:00 Žena 0
''KAIŠ SAM JOJ POKLONILA OD SRCA'' Evo zašto Maja Berović neće oprostiti uvrede Karleuši, zbog pitanja o Marini Tucaković usledio tajac 20:05 Vip 0
''ULAZI ON, NE JA'' Breskvica o bratu Mateji kog spominju u ''Eliti 8'' - iznela istinu o koncetu koji nije ni zakazala, a na spomen Karleuše... 21:30 Vip 0
ADAM ADAKTAR OTVORIO VRATA LUKSUZNE VILE! Sa terase posmatra kriminalne radnje po Dedinju- hit serija se snimala u njegovom domu 19:10 Vip 0
MOJE SINOVE RASPLAČU SIROMAŠNA DECA Seka Aleksić o mržnji ljudi, osvrnula se na sukob sa Darom Bubamarom: ''Karleuša je to prevazišla'' 19:17 Vip 0
OD KADA IMAM BJANKU, NEMA PADANJA Jelena Trivan U RINGU o uspesima i teškim trenucima koji su joj obeležili život 20:00 Vesti 0
''MILICA VELIČKOVIĆ NIJE KAO DALILA'' Dejan Dragojević ocrnio Anđelu Đuričić: ''Gastozu će se ona obiti o glavu, čeka ga haos'' 19:01 Vip 0
SKUPLJAO SAM PUŽEVE, ČUVAO STOKU, ISTOVARAO VAGONE Vulin U RINGU otkriva stvari o sebi koje sigurno niste znali 20:00 Vesti 0
MAJKA ĆE ME UBITI ZBOG OVOGA! Mahrina uzvratila prozivke Mii Borisavljević i priznala: Brala sam maline tokom raspusta 21:10 Vip 0
"NEMA NIŠTA OD PRELAZNE VLADE" Aleksandar Vučić poručio opoziciji: "Ako oni misle da uvedu diktaturu, i to je okej, samo neka vide da li može i kako im to ide" 20:34 Vesti 77