VODITELJKI PINKA POZLILO U PROGRAMU UŽIVO Saznala za monstruozne detalje, pa prekinula emisiju! 08:20 Vip 0
VELIKA PROMENA NA PINKU OD VEČERAS Poznati voditelj otkrio da će ponovo voditi ovu emisiju, imaće i svoj segment 12:05 Vip 0
VODITELJKA PINKA IZVREĐANA U EMISIJI UŽIVO Gledaoci u šoku: "Komplikovano je da bi ti razumela" 08:55 Vip 1
NAPADNUTA VODITELJKA PINKA Vrištala usred emisije, program prekinut, gledaoci zatečeni prizorom! 07:55 Vip 0
SKANDAL NA PINKU NEVIĐENIH RAZMERA! Sestra Jovane Cvijanović nastavlja da pravi haos, preti se i batinama, Dušica hitno reagovala! 00:07 Vip 0
ČITAV HOLIVUD DOŠAO ZBOG ĐOKOVIĆA Nestvaran broj zvezda na Vimbldonu koje gledaju Noleta (FOTO) 19:22
HITNO PREKINUT PROGRAM NA PINKU Upao usred emisije, u studiju nastala drama, voditeljka momentalno reagovala! 12:45 Vip 0
VODITELJ PINKA DOBIO STAN OD ŽELJKA MITROVIĆA! Poklonio mu je nekretninu u Beogradu na vodi, sve je otkriveno! 08:55 Vip 1
SPECIJALNO IZNENAĐENJE STIGLO NA PINK Jovana Jeremić u neverici, javno se obratila i pokazala sve! 13:50 Vip 0
VODITELJKU PINKA OPTUŽILI DA KORISTI NARKOTIKE TOKOM SNIMANJA Hitno se oglasila i reagovala na komentare! 08:30 Vip 0
JOVANA JEREMIĆ DOBIJA NOVU FUNKCIJU NA PINKU? Pored voditeljstva, baviće se i ovim poslom, poznati svi detalji 07:40 Vip 0
KAD JE JOVANA JEREMIĆ DOBILA STAN ZA 5 DANA, MOGU I JA Voditelj Pinka žestoko potkačio koleginicu: I ja sam se žrtvovao, ali nisam dramio 20:01 Vip 0
DUŠICA PRIZNALA KOJA VODITELJKA JOJ JE POMOGLA DA SE VRATI NA PINK! Jakovljevićeva otkrila sve, evo kako je Milica reagovala! 22:30 Vip 0
OGLASIO SE MILAN MILOŠEVIĆ NAKON DUŠICINOG POVRATKA NA PINK Voditelj poručio samo jedno, otkrio istinu o njihovom donosu 17:35 Vip 0
OD POKAJANJA SAM JEDVA PONOVO DOŠLA Ispovest Dušice Jakovljević nakon povratka na Pink, potkačila i kolege i saradnike 17:15 Vip 0
DUŠICA OTKRILA KOJU ĆE EMISIJU VODITI Voditeljka se prvi put oglasila nakon skandala: Vraća se na Pink, ovo su svi detalji 16:32 Vip 0
POTVRĐENO! DUŠICA SE VRAĆA NA PINK! Jakovljevićeva sklopila dogovor sa čelnicima, otkriveni svi detalji! 16:14 Vip 0
DUŠICI SU PONUDILI TRI OPCIJE Čelnici Pinka odlučili da je ponovo zaposle, sada se razmatra na kojoj će od ovih pozicija biti! 23:00 Vip 0
EVO ŠTA ĆE DUŠICA JAKOVLJEVIĆ VODITI NA PINKU Ovo su detalji pregovora sa čelnicima, rijaliti je za nju prošlost! 21:00 Vip 1
DUŠICA SKLOPILA DOGOVOR SA PINKOM? Nakon posete staroj firmi ne skida osmeh s lica i sve vreme ponavlja ovo! 20:40 Vip 2
EKSKLUZIVNO! Maca Diskrecije otkrila detalje komunikacije sa Baka Prasetom: ''Očekujte lajv kod njega, svašta ću da ga naučim'' 19:40 Vip 0
ŽRTVOVALI SE ZBOG NJENOG DETETA I ELITE 8! Porodica Ene Čolić donela drastičnu odluku zbog maloletnog Matije, evo ekskluzivnih detalja 21:00 Vip 0
"RAZVOD JE SMRT, VOZIO SAM 300 KILOMETARA I PLAKAO" Haris Džinović U Ringu nikad iskrenije o Melini (VIDEO) 20:10 Vip 1
''STIL JE NAUČIO OD KARLEUŠE'' Seka Aleksić pecnula Duška Tošića, Adaktaru jedno ne oprašta: ''Kad bi ćutao i samo radio obrve..'' 20:00 Vip 0
NISAM GRAMZIVA, ONE NEMAJU PRIVATNI ŽIVOT! Sara Reljić žestoko potkačila koleginice: To ide njima na obraz 19:00 Vip 0
POJAVIM SE PRED TRAMPOM U MANTILU, A ISPOD MANTILA… Jovana Jeremić U RINGU o odlasku u Ameriku i svim gorućim temama 20:00 Vesti 3
OVO JE ISTINA O OBRAZOVANJU SEKE ALEKSIĆ! Otkriveno sve, evo koju je školu završila pevačica 15:45 Vip 0
NUĆI PROGOVORIO O CECI I KARLEUŠI! Reper priznao šta je poslao Ražnatovićki, mnogi se ne bi usudili ovo da urade! (VIDEO) 19:00 Vip 0
SVAKODNEVNO SE TUŠIRATE, ALI OVAJ DEO TELA NIKO NE PERE Leglo je bakterija, a postoji samo jedan način da ga lepo očistite 15:57