PEVAČICA JAVNO URNISALA HARISA DŽINOVIĆA Zamerila mu iznošenje intimnih stvari o Melini, nastao haos u emisiji! 08:50 Vip 0
BOLE ME SUZE DRAGANE MIRKOVIĆ! Pevačica otkrila šta se desilo na zimovanju, pa spomenila i Tonija: Dabogda svi... 23:00 Vip 0
SLOBA RADANOVIĆ GAZI PREKO MRTVIH! Dara Bubamar zapenila od besa, pa u programu uživo otkrila šok detalje: Idemo na sud! 22:43 Vip 0
DARA BUBAMARA OBRISALA PESMU SLOBI RADANOVIĆU Pevač preduzeo nove mere, haos kolega ne prestaje! 09:50 Vip 0
DARA BUBAMARA ZAPENILA OD BESA! Hitno se oglasila nakon navoda da joj je Sloba Radanović ukrao pesmu 17:54 Vip 0
MI SMO ČISTI PRED ZAKONOM! Prva reakcija Radanovića za Alo! nakon vesti o krađi pesme, umešao Milicu Pavlović i Anu Nikolić 16:59 Vip 1
40 DANA SAM BEZ DEČKA I HVATA ME KRIZA Dara Bubamara otvoreno o ljubavnom životu, otkrila da li je zaljubljena 17:15 Vip 0
DARA BUBAMARA NE MOŽE DA SUZDRŽI SUZE U pitanju je njen sin Kosta, pevačicu preplavile emocije 11:38 Vip 0
ODRASLA U NEMAŠTINI, JELA HLEB I MAST! Naša pevačica se danas kupa u luksuzu, a ovaj detalj šokirao sve 06:00 Vip 0
NIKO NE VOLI TAKVU BAHATOST! Komšije Dare Bubamare besne na nju: Buše joj gume, zovu pauka 19:50 Vip 0
OTKRIVENO KO SA ESTRADE UZIMA AUTOMOBILE NA LIZING Zadužili se više hiljada evra, ova pevačica je odabrala najskuplji! 09:23 Vip 0
DARU BUBAMARU URNISALI SUGRAĐANI! Pevačica opet krši zakon, javno objavljeno sve, a tu je brutalna poruka! 21:15 Vip 0
U SRBIJU SE VRATILA SA 136.000 EVRA I OTKAZALA SVE NASTUPE! Alo! ekskluzivno saznaje zašto se Dara Bubamara povlači sa javne scene 10:00 Vip 0
LJUBILA 21 GODINU MLAĐEG Dari Bubamari sada se udvara dve decenije mlađi, ali on joj nije prvi dečko sa ogromnom razlikom u godinama 20:25 Vip 0
DARA BUBAMARA PAZARILA JOŠ JEDNU NEKRETNINU Pevačica se odmah javno pohvalila, a evo šta sve poseduje u Srbiji i inostranstvu 18:35 Vip 0
DARA DOBILA ROLEKS OD DVE DECENIJE MLAĐEG UDVARAČA Uspešnog biznismena svi znaju, a pevačicu obasipa skupim poklonima 18:50 Vip 0
MNOGO JE POGREŠILA, ONO JOJ NIJE TREBALO Komšije Dare Bubamare razvezale jezik i progovorile o svemu, spomenuli i njene roditelje! 17:06 Vip 0
DARA BUBAMARA ZAPALILA PLAŽU U DUBAIJU! Pevačica objavila vrele fotke, grudi prelivaju iz kupaćeg 15:28 Vip 0
DARA UDARILA NA MILICU PAVLOVIĆ Novi rat na estradi, u sve upletena Karleuša, otkriven i razlog sukoba! 10:17 Vip 0
EKSKLUZIVNO! Maca Diskrecije otkrila detalje komunikacije sa Baka Prasetom: ''Očekujte lajv kod njega, svašta ću da ga naučim'' 19:40 Vip 0
ŽRTVOVALI SE ZBOG NJENOG DETETA I ELITE 8! Porodica Ene Čolić donela drastičnu odluku zbog maloletnog Matije, evo ekskluzivnih detalja 21:00 Vip 0
"RAZVOD JE SMRT, VOZIO SAM 300 KILOMETARA I PLAKAO" Haris Džinović U Ringu nikad iskrenije o Melini (VIDEO) 20:10 Vip 1
''STIL JE NAUČIO OD KARLEUŠE'' Seka Aleksić pecnula Duška Tošića, Adaktaru jedno ne oprašta: ''Kad bi ćutao i samo radio obrve..'' 20:00 Vip 0
NISAM GRAMZIVA, ONE NEMAJU PRIVATNI ŽIVOT! Sara Reljić žestoko potkačila koleginice: To ide njima na obraz 19:00 Vip 0
POJAVIM SE PRED TRAMPOM U MANTILU, A ISPOD MANTILA… Jovana Jeremić U RINGU o odlasku u Ameriku i svim gorućim temama 20:00 Vesti 3
OVO JE ISTINA O OBRAZOVANJU SEKE ALEKSIĆ! Otkriveno sve, evo koju je školu završila pevačica 15:45 Vip 0
NUĆI PROGOVORIO O CECI I KARLEUŠI! Reper priznao šta je poslao Ražnatovićki, mnogi se ne bi usudili ovo da urade! (VIDEO) 19:00 Vip 0
MOGAO JE DA ME UBIJE S LEĐA NA LICU MESTA Ovo je Dragan koji je prijavio policiji da je video Aliju Baligajića u njihovom selu (FOTO) 13:42 Hronika 2
VIŠE OD POLOVINE SRBA IMA POVIŠEN HOLESTEROL Svi to pripisuju masnoj hrani, ali najveći krivac je jedna jutarnja navika 12:31
OVO CELU SRBIJU ZANIMA Kvalifikacije za SP počinjemo od septembra, četiri velika tima nam "beže" 13:10