Amina Jusović DETE VOZI, ONA SE SNIMA Dara Bubamara ugrožava život sinu od 13 godina, on juri kvadom, ona se cepa od smeha! (FOTO) 08:56 Vip 1
V.Đorđević DARA DIVLJAKUŠA BUBAMARA Radojka ponovo divljala u vožnji, dostigla neverovatnu brzinu! 03:00 Vip 0
Marija Kostić TAJNO OPERISALA GRUDI I POZADINU Dara Bubamara iskeširala 7.500 € za remont posle povratka iz Rija 22:00 Vip 0
Nina Denda DARA KUPILA PESMU KOJU JE PRVO DŽEHVA SNIMILA Bubamara je predstavlja kao autobiografsku numeru, a Rasta je posvetio Teodori? 18:20 Vip 0
Milica Veličković NE VOLIM MATORCE! Dara Bubamara ostaje pri svom stavu, bez dlake na jeziku progovorila o emotivnom životu 08:15 Vip 0
O.Kosovac NOVA BUBAMARA Pevačica probušila kašiku i izgleda odlično "Smršala sam devet kilograma, sada mogu da rokam!" 01:30 Vip 0
Amina Jusović ZBOG DARINE POZADINE SVIMA PALE VILICE Bubamara nikad iskrenija, pa priznala sve o simpatiji: Rasta i ja smo... 09:15 Vip 0
Milica Veličković KLIKNULI SMO ODMAH, ODLEPILA SAM! Dara Bubamara ekskluzivno o odnosu sa Rastom: "Sramota me je što ću ovo reći" 10:50 Vip 0
Milica Veličković SKANDALOZNO PRIZNANJE DARE BUBAMARE! Obelodanila pikanterije iz ljubanog života: "Pišu mi muškarci malo stariji od mog sina" 17:00 Vip 0
Nina Denda EVO KAKO DARA IZGLEDA BEZ FOTOŠOPA! Pevačica bila na meti kritika zbog menjanja ličnog opisa, a sada je isplivala realna slika (FOTO) 12:30 Vip 0
Amina Jusović "TAČNO JE DA SAM ČEKALA ŠEST MESECI" Dara Bubamara je za ovu stvar iskeširala pravo bogatstvo, od cene će vam se zavrteti u glavi! (FOTO) 08:31 Vip 0
Milica Veličković ONE SU KRALJICE NEKRETNINA! Jedna zida kuću u Kolašinu, druga kupuje stanove po Dedinju, a evo sa čime sve raspolažu 10:00 Vip 0
Milica Veličković DARA BUBAMARA POKAZALA NOVU BESNU MAŠINU! Pevačica se pohvalila najnovijim automobilom, iskeširala vrtoglavu cifru, komentari pljušte na sve strane (FOTO) 12:49 Vip 0
Alo! V.Đorđević PEVAČICA NA MUKAMA Dara Bubamara se požalila fanovima: Ništa ne jedem već danima 01:00 Vip 0
N.Denda "ZNAM DA ĆE KOSTA NAPRAVITI DOBAR IZBOR" Dara Bubamara iskreno o tragediji koja je potresla Srbiju, otkrila šta uči sina od ranog detinjstva 16:20 Vip 0
Alo/E.B. ISPLIVALA SKANDALOZNA FOTKA DARE BUBAMARE Evo kako je izgledala pre svih estetskih operacija, promenila potpuno lični opis! (FOTO) 22:20 Vip 0
Alo/E.B. "50 NIJANSKI RADOJKE, BAHATA PEVALJKA PONOVO U AKCIJI" Procurilo skandalozno ponašanje Dare Bubamare, a onda na sve to pokazala prostačke manire i zgrozila sve! (FOTO) 13:09 Vip 0
Alo/A.J. "OVO NISAM VIDEO U ŽIVOTU" Dara Bubamara napravila pravu pometnju svojim izdanjem, svi gledaju samo u jednu stvar! (FOTO) 21:00 Vip 0
Alo/N.D. ŠOK POTEZ ANĐELE IGNJATOVIĆ! Svi komentarišu ono što je Breskvica uradila na nastupu, oglasila se njena koleginica i sve otkrila 09:21 Vip 0
Alo/M.V. ZA OVO JE ISKEŠIRALA 6.000 EVRA! Dara Bubamara objavila fotografije iz aviona, pa otkrila na šta je pukla pravo bogatstvo (FOTO) 15:10 Vip 0
''PAMETNO SAM ULAGALA, NISAM KUPOVALA TAŠNICE'' Marina Tadić o biznisu od kog zgrće lovu čak i bez pevanja, spomenula Džejlu 11:42 Vip 0
OBUKAO SI SIVU ROLKU? ODMAH LETIŠ IZ STRANKE! Milenko Jovanov U RINGU otkrio tajne iz političkog sveta (VIDEO) 20:00 Vesti 14
''KOŠTA DVA DINARA'' Darko Tanasijević nije imao milosti - jednu zadrugarku ocrnio zbog haljine, opleo po Aleks Nikolić, a Anitu pohvalio 22:51 Vip 0
JOVANA JEREMIĆ U SUZAMA ZBOG ĆERKE Za ovo do sada niko nije znao, potpuno se slomila (VIDEO) 17:25 Vip 0
MINISTAR RISTIĆ I JELENA TRIVAN NA PANELU ''ODGOVORNOST U PODIZANJU NIVOA DIGITALNE PISMENOSTI'' Trivan: Mali broj dece traži stručnu pomoć, roditelji moraju da budu informisani 10:18 Vesti 0
OTKRIVENO ZAŠTO JE NATAŠA BEKVALAC ZAVRŠILA U POLCIIJI "Kažnjena sam i moram da platim, advokat mi je rekao..." 22:20 Vip 0
EKSKLUZIVNO! Maca Diskrecije otkrila detalje komunikacije sa Baka Prasetom: ''Očekujte lajv kod njega, svašta ću da ga naučim'' 19:40 Vip 0
ŽRTVOVALI SE ZBOG NJENOG DETETA I ELITE 8! Porodica Ene Čolić donela drastičnu odluku zbog maloletnog Matije, evo ekskluzivnih detalja 21:00 Vip 0
DNEVNI HOROSKOP ZA NEDELJU, 24. NOVEMBAR Ribama stižu dobre vesti od jedne osobe, Vodolije će da vode ozbiljne razgovore 19:35