VELIKI OBRAČUN SA BIVŠIMA: Sara Reljić se obratila svim devojkama, nastao potpuni haos! (VIDEO) 21:57 Vip 0
ODUZIMA DAH! Sara Reljić uslikana na krevetu u donjem vešu, nije mogla da se obuzda (FOTO) 10:20 Vip 0
LETE NOVČANICE, ROLEKS I NAKIT Sari Reljić pune ruke bakšiša, pevačica se obratila publici sa neočekivanim zahtevom 10:40 Vip 0
UDARILA ME JE I NASRNULA NA MENE! Pevačica Sara Reljić brutalno napadnuta od strane koleginice! 08:02 Vip 0
Milica Veličković ISPLIVAO INTIMNI SNIMAK SARE RELJIĆ SA DEČKOM! Pričalo se da su raskinuli, a pevačica ovim putem sve demantovala! 13:08 Vip 0
Amina Jusović SARA RELJIĆ RASKINULA SA DEČKOM Planirala da se preseli zbog njega u Australiju, a sada poslala čudnu poruku! 13:30 Vip 0
Nina Denda SELI SE U AUSTRALIJU? Sara Reljić zbog dečka spremna da spakuje kofere i zauvek napusti Srbiju 11:30 Vip 0
Amina Jusović SKINUO SE DEČKO SARE RELJIĆ Pevačicin novi izabranik mami ženske uzdahe, a sada su novim snimcima ostavili sve bez teksta! 12:20 Vip 0
nemazabranjenih/Alo SARA RELJIĆ SE VRATILA NA SCENU SA NOVOM PESMOM Objasnila je zašto ova numera oslikava baš nju (VIDEO) 14:50 Vip 0
Alo/N.D. POKAZALA DEČKA Pevačica više ne krije da je zaljubljena, ovaj frajer je osvojio njeno srce (FOTO) 20:10 Vip 0
Alo SKINULA SE SARA RELJIĆ Pevačica pozirala u nikad izazovnijem izdanju, KOMENTARI SE SAMO NIŽU (FOTO) 20:30 Vip 0
Alo.rs NIKAD VRELIJE IZDANJE Sara Reljić šokirala fanove, kadrovi iz novog spota oduzimaju dah (FOTO/VIDEO) 15:31 Vip 0
Alo/N.S. LUDO I VESELO! Sara Reljić mota stotke oko mikrofona, isplivale fotke sa proslave, lete pare (FOTO) 20:47 Vip 0
Alo/N.D. OTKRILA DA LI ĆE JE TUŽITI Sara Reljić progovorila o svađi sa Darom Bubamarom, odgovorila joj na uvrede, pa priznala u kakvom je odnosu sa Tonijem! 10:45 Vip 0
Republika/Alo/E.B. RASKRINKANA SARA RELJIĆ! Napokon otkriveno koliko zapravo ZARAĐUJE na romskim svadbama, a evo da li je bila intimna sa Bilalom Brajlovićem! 21:03 Vip 0
Pink/Alo/M.K. OGLASILA SE RELJIĆKINA MENADŽERKA Ajla demantovala sve što je Brajlović izneo: Bilal nikada nije sedeo pored Sare 18:30 Vip 0
Alo/A.J. ZAPALILA DRUŠTVENE MREŽE Sara Reljić stavila pozadinu u prvi plan, pa zaludela svoje pratioce (FOTO) 17:05 Vip 0
"POKUŠALI SU DA ME REKETIRAJU" Barbara Bobak osetila mračnu stranu estrade na svojoj koži (VIDEO) 21:15 Vip 0
NI PO BABU, NI PO STRIČEVIMA! Dejan Dragojević ocrnio Dalilu i Aleksandru Nikolić, pa opleo po cimeru: ''Nikad nije imao stila'' 19:00 Vip 0
"ZVALI SU ME NARKO-STARLETA NA ULICI" Nina Prlja o zatvorskim danima i burnoj prošlosti za Alo! 20:00 Vip 0
''KAIŠ SAM JOJ POKLONILA OD SRCA'' Evo zašto Maja Berović neće oprostiti uvrede Karleuši, zbog pitanja o Marini Tucaković usledio tajac 20:05 Vip 0
''ULAZI ON, NE JA'' Breskvica o bratu Mateji kog spominju u ''Eliti 8'' - iznela istinu o koncetu koji nije ni zakazala, a na spomen Karleuše... 21:30 Vip 0
ADAM ADAKTAR OTVORIO VRATA LUKSUZNE VILE! Sa terase posmatra kriminalne radnje po Dedinju- hit serija se snimala u njegovom domu 19:10 Vip 0
MOJE SINOVE RASPLAČU SIROMAŠNA DECA Seka Aleksić o mržnji ljudi, osvrnula se na sukob sa Darom Bubamarom: ''Karleuša je to prevazišla'' 19:17 Vip 0
OD KADA IMAM BJANKU, NEMA PADANJA Jelena Trivan U RINGU o uspesima i teškim trenucima koji su joj obeležili život 20:00 Vesti 0
HOROSKOP ZA NEDELJU, 22. DECEMBAR Lavu predstoje dani sreće, Devica rešava pitanje egzistencije, Blizancima problemi sa pritiskom 05:00 Razonoda 0
STRAŠNE BROJKE ANDREJA STOJAKOVIĆA Već je skrenuo pažnju na sebe, prosečno daje 20 poena po meču 22:22