Alo/K.G. NIJE ZNALA DA JE SNIMAJU Sara Reljić na jahti sa misicama, uhvaćena dok radi ovo! (VIDEO) 18:53 Vip 0
Alo/Đ.M. HVALA ZA SVE MOJA KRALJICE! Pevačica počastvovana što ima podršku Dragane Mirković, oglasila se i uputila joj ove emotivne reči! (FOTO) 18:16 Vip 0
Alo/D.S. SARA, SNEŽANA I SUZANA ISPRATILE NAŠU MISICU Srpska lepotica otišla u Portoriko, evo kako izgleda devojka koja će nas predstavljati! 15:46 Vip 2
Alo/D.S. SARA RELJIĆ PROGOVORILA O SKANDALU SA VALENTINOM PETROVIĆ: Podržavam odluku da se povuče sa takmičenja! 10:21 Vip 0
Alo/I.G. NOVA TITULA SARE RELJIĆ! Nije samo pevačica, ona je postala i misica, a uskoro će učestvovati i u ovom takmičenju 23:45 Vip 0
Alo/Đ.M. VIŠE NE IZGLEDA OVAKO! Poznata pevačica potpuno promenila imidž i oduševila fanove! (VIDEO) 14:50 Vip 0
Alo/ N.K./N.D. POSTALA MISICA Pevačica Sara Reljić iskreno za Alo!: U ljubavi sam prokleta! 07:05 Vip 0
Nemazabranjeih.rs/Alo.rs/D. I. FRAN SE USELIO KOD SARE RELJIĆ, A ONA OTKRILA DO KADA OSTAJE KOD NJIH Pevačica bez zadrške progovorila o zadrugaru! 21:10 Vip 0
Espreso/Alo/D.S. SARA I FRAN SU SE ZNALI I PRE NJEGOVOG IZLASKA IZ ZADRUGE!? Ovaj detalj ih je otkrio, svi fanovi u šoku! (FOTO) 12:15 Vip 0
Pink/Alo/D.S. SARA RELJIĆ POTVRDILA, FRAN ŽIVI KOD NJE! Otkrila je šta joj se sviđa kod njega i kakav je njihov odnos! 22:05 Vip 0
NemaZabranjenih/Alo/Đ.M. ODAO GA NJEN BRAT! Ovu stvar je Fran uradio u domu bivših zadrugara dok su svi spavali, Sari ovo nije moglo da promakne! 16:55 Vip 0
Alo/Pulsonline OVO NIKO NIJE OČEKIVAO! Fran se uselio kod naše poznate pevačice i njenog brata! 11:44 Vip 1
NemaZabranjenih/Alo/Đ.M. POBEĐUJU FRAN I KENAN! Oni su favoriti ovoj bivšoj zadrugarki, a sada je otkrila i zbog čega! 23:04 Vip 1
Alo/Đ.M. DOŽIVLJAVALA SAM TORTURU U ŠKOLI! Poznata influenserke Vanja Veljić otvoreno o vršnjačkom nasilju (VIDEO) 17:24 Vip 0
Alo/V.M. NOVA ROMANSA?! Sara Reljić u društvu popularnog manekena koji je ranije bio sa ovom mega popularnom pevačicom! 16:30 Vip 0
Alo/T.Đ Sara Reljić rešila da više ne brine: Bivša zadrugarka obavila građansku dužnost i sada je sve dobro! 20:10 Vip 0
"POKUŠALI SU DA ME REKETIRAJU" Barbara Bobak osetila mračnu stranu estrade na svojoj koži (VIDEO) 21:15 Vip 0
NI PO BABU, NI PO STRIČEVIMA! Dejan Dragojević ocrnio Dalilu i Aleksandru Nikolić, pa opleo po cimeru: ''Nikad nije imao stila'' 19:00 Vip 0
"ZVALI SU ME NARKO-STARLETA NA ULICI" Nina Prlja o zatvorskim danima i burnoj prošlosti za Alo! 20:00 Vip 0
''KAIŠ SAM JOJ POKLONILA OD SRCA'' Evo zašto Maja Berović neće oprostiti uvrede Karleuši, zbog pitanja o Marini Tucaković usledio tajac 20:05 Vip 0
''ULAZI ON, NE JA'' Breskvica o bratu Mateji kog spominju u ''Eliti 8'' - iznela istinu o koncetu koji nije ni zakazala, a na spomen Karleuše... 21:30 Vip 0
ADAM ADAKTAR OTVORIO VRATA LUKSUZNE VILE! Sa terase posmatra kriminalne radnje po Dedinju- hit serija se snimala u njegovom domu 19:10 Vip 0
MOJE SINOVE RASPLAČU SIROMAŠNA DECA Seka Aleksić o mržnji ljudi, osvrnula se na sukob sa Darom Bubamarom: ''Karleuša je to prevazišla'' 19:17 Vip 0
OD KADA IMAM BJANKU, NEMA PADANJA Jelena Trivan U RINGU o uspesima i teškim trenucima koji su joj obeležili život 20:00 Vesti 0
HOROSKOP ZA NEDELJU, 22. DECEMBAR Lavu predstoje dani sreće, Devica rešava pitanje egzistencije, Blizancima problemi sa pritiskom 05:00 Razonoda 0