Alo/K.G. IZDOMINIRALA Miljana većinu pogodila, ali kod njega je kiksnula, evo za koga je rekla da je Zola 15:00 Vip 0
Alo/K.G. SUDIO SAM SE, ALI NISAM OSUĐEN Bebica otkrio da li je i koliko autobusa prokockao, a onda se umešala Miljana 12:53 Vip 0
Alo/K.G. AKO ON LAŽE I JA ĆU Miljana sigurna u svoju ljubav prema Bebici, Lepi Mića joj servirao sve činjenice 10:37 Vip 0
Alo/K.G. MENI OVA ŽENA NE TREBA Zola zgrožen Miljaninom akcijom koju je imala ispred njega, pa popljuvao njeno ponašanje 07:54 Vip 0
Alo/K.G. SKANDALOZNO Bebica i Miljana imali žestoki se*s u izolaciji, sve se treslo, a Kulićeva zgrozila sve svojim potezom na kraju 07:30 Vip 1
Alo/J.J. URNEBESNO U IZOLACIJI Miljana i Nenad ne mogu da spavaju zbog Zolinog hrkanja (VIDEO) 20:37 Vip 0
Alo/J.J. POZNAJEM LJUDE SA DRUGE STRANE ZAKONA Bebica ispričao svoju prošlost, otkrio na šta je spreman zbog Miljanine ljubavi 20:05 Vip 0
Alo/J.J. NE MOŽE DA VERUJE Zola prepričava svoj doživljaj vrele akcije Miljane i Bebice, otkriva detalje 15:57 Vip 0
Alo/K.G. MOTIVISALA ME DA SE TAKMIČIM Zola otkrio da ga je Miljana intimno dodirivala i šta se sinoć sinoć dogodilo tokom žurke 13:50 Vip 0
Alo/K.G. SADA LJUBIŠ NJEGA, A MENI SI SINOĆ... Zola žestoko ponižavao Miljanu i Bebicu, pa udario najniže, spomenuo im decu 12:02 Vip 0
Alo/K.G. ZGADILA MI SE Car najstrašnije popljuvao Dalilu, a Zola oštro osudio Miljanino ponašanje, jadali se jedan drugom 09:23 Vip 0
Alo/K.G. NE STENJI MILJO Bebica i Kulićka imali brutalan se*s pred Zolom, tresla se izolacija, on sve vreme dobacivao (VIDEO +18) 08:41 Vip 5
Alo/K.G. NAJLAKŠE JE IGRATI SE SA NEKIM KO TE VOLI Bebica raskrinkao Zolu pred Miljanom, pa na sve načine pokušao da joj otvori oči 07:32 Vip 0
Srbija Danas/Alo/J.J. OGLASILA SE MAJKA NENADA MACANOVIĆA BEBICE Surova ispovest povređene majke: Ne zanima me ta osoba 21:31 Vip 0
Alo/J.J. PSIHIJATRIJA TEŠKA Bebica povratkom u kuću uneo uznemirujuću stvar, svi zabrinuti za Miljaninu bezbednost (VIDEO) 16:48 Vip 0
Alo/J.J. TI SI KOCKAR, TI SI NARKOMAN Bebica spustio Zolu kao nikad do sad, Miljana odmah zauzela stranu 15:56 Vip 0
Blic/Alo/K.G. OTIŠAO PRAVO ZA NIŠ Marija Kulić otkrila šta se dešavalo sa Bebicom kada je pobegao iz Zadruge 14:00 Vip 0
Alo/K.G. INTRIGIRAJU GA Car dao svoj komentar o ljubavno trouglu, pa otkrio šta očekuje od njih, a onda popljuvao Dejana zbog ovoga 13:38 Vip 0
Alo/K.G. STRAHUJE DA MU SE NE VRATI? Zola pokušao ocrni Bebicu kod Miljane, ona ga branila iz sve snage 10:48 Vip 0
Alo/K.G. SKANDALOZNO Bebica priznao da mu Marija Kulić nije dala da zove majku, pa zgranuo sve 10:05 Vip 0
''PAMETNO SAM ULAGALA, NISAM KUPOVALA TAŠNICE'' Marina Tadić o biznisu od kog zgrće lovu čak i bez pevanja, spomenula Džejlu 11:42 Vip 0
OBUKAO SI SIVU ROLKU? ODMAH LETIŠ IZ STRANKE! Milenko Jovanov U RINGU otkrio tajne iz političkog sveta (VIDEO) 20:00 Vesti 14
''KOŠTA DVA DINARA'' Darko Tanasijević nije imao milosti - jednu zadrugarku ocrnio zbog haljine, opleo po Aleks Nikolić, a Anitu pohvalio 22:51 Vip 0
JOVANA JEREMIĆ U SUZAMA ZBOG ĆERKE Za ovo do sada niko nije znao, potpuno se slomila (VIDEO) 17:25 Vip 0
MINISTAR RISTIĆ I JELENA TRIVAN NA PANELU ''ODGOVORNOST U PODIZANJU NIVOA DIGITALNE PISMENOSTI'' Trivan: Mali broj dece traži stručnu pomoć, roditelji moraju da budu informisani 10:18 Vesti 0
OTKRIVENO ZAŠTO JE NATAŠA BEKVALAC ZAVRŠILA U POLCIIJI "Kažnjena sam i moram da platim, advokat mi je rekao..." 22:20 Vip 0
EKSKLUZIVNO! Maca Diskrecije otkrila detalje komunikacije sa Baka Prasetom: ''Očekujte lajv kod njega, svašta ću da ga naučim'' 19:40 Vip 0
ŽRTVOVALI SE ZBOG NJENOG DETETA I ELITE 8! Porodica Ene Čolić donela drastičnu odluku zbog maloletnog Matije, evo ekskluzivnih detalja 21:00 Vip 0
JAVNO SAM REKAO DA PLANIRAJU DA ĆE DA NAPADNU Vučić o nasilju opozicije: Uvek jedan ili dvojica od njih dođu i ispričaju 22:10 Vesti 148
VUČIĆ OBIŠAO RADNIKE NA DEONICI AUTOPUTA KA POŽAREVCU: Celu brzu saobraćajnicu od autoputa do Golupca završićemo najkasnije u decembru sledeće godine (VIDEO) 20:36 Vesti 161
DNEVNI HOROSKOP ZA UTORAK, 26. NOVEMBAR Blizance čekaju iznenađenja, ali jedan znak neće baš imati sreće 19:07