Alo/K.G. NE MOŽE DA JE OBUZDA Miljana besnela zbog sukoba sa Carem, pa lomila sve po pušionici, a onda nasrnula i na Bebicu 10:00 Vip 2
Alo/K.G. Miljana donela konačnu odluku, pa otkrila sa kime će biti u emotivnom odnosu i šokirala sve 09:37 Vip 1
Alo/K.G. ŠOK Bebica se pojavio na vratima Bele kuće, Miljana nije znala šta je snašlo, a Zola prebledeo 07:45 Vip 3
Alo/O.K. EKSKLUZIVNO Janjuš prvi put nakon bekstva iz Zadruge progovorio o odnosu Kulićeve i Macanovića: Bebica je vanserijski idiot, a Miljana je bolesna 07:30 Vip 1
Alo/K.G. PROLAZI KROZ PAKAO Miljana shvatila da Zola ne želi sa njom vezu, pa se rasula na komade i prolila gorke suze 07:15 Vip 0
Republika/Alo/J.J. NENAD JE VRŠIO TORTURU NAD BIVŠOM ŽENOM Rešila da progovori, pa otkrila ko je Bebica i da Miljanu takođe očekuje pakao 20:25 Vip 2
Alo/J.J. EVO GDE SE NALAZI BEBICA NAKON BEKSTVA Uslikan u gradu, vidno izbezumljen bez dinara (FOTO) 19:30 Vip 2
Alo/K.G. TO JE VANVREMENSKA LJUBAV Iva Grgurić žestoko oplela po Bebici, pa prokomentarisala Miljaninu i Zolinu vezu 11:02 Vip 0
Kurir/Alo/K.G. BEBICA POBEGAO IZ ZADRUGE ZBOG MILJANE I ZOLE Nakon što je Kulićeva završila sa Zolom u krevetu, Nenad razvalio kapiju i napustio rijaliti 10:10 Vip 4
Alo/K.G. ZOLA I JA ĆEMO OSTATI CEO ŽIVOT ZAJEDNO Miljana pokušava da objasni Bebici da je između njih gotovo, on ne odustaje i preti napuštanjem rijalitija 09:15 Vip 1
Alo/K.G. MILJANA DONELA KONAČNU ODLUKU Kulićeva odabrala Zolu, pa ga poljubila u usta, pa odmah tražila od njega jednu stvar 08:42 Vip 1
Alo/K.G. PROMENILA PLOČU Miljana i Zola priznali jedno drugom sve, Kulićeva želi da se pomire, Bebica uleteo u radio 08:21 Vip 0
Alo/A.M. ISPUNJAVA MILJANI SVE ŽELJE Bebica joj oprostio sve, pa se brine o njoj kao nikada do sada, ne zanima ga čak ni Zola 20:12 Vip 1
Alo/K.G. NEVIĐENO Miljana i Bebica imali brutalan se*s, tresla se izolacija od njih, a Kulićeva u sred akcije proveravala gde je Zola (VIDEO +18) 08:38 Vip 3
Pink/Alo/A.M. NE ZANIMA ME ŠTA IMA AKO GA MILJANA VOLI Marija Kulić strogo osudila ponašanje svoje ćerke, pa javno podržala Nenada 21:04 Vip 3
Alo/A.J. OPROSTIO BI JOJ SVE Bebica bez reči legao pored Miljane bez obzira na prethodna dešavanja 19:55 Vip 0
Alo/A.M. BOLJE DA BUDEM SA NEKIM KO ME PAZI I MAZI Miljana progovorila o iznenadnom povratku Bebici, pa priznala šta je presudilo da se skloni od Zole 19:15 Vip 3
Alo/A.M. MRTVA JE ZA MENE Zola otvorio dušu Mini i otkrio joj sve detalje sinoćnih dešavanja sa Miljanom i Bebicom 16:00 Vip 0
Alo/Đ.M. JOŠ JEDNOM JOJ PREŠAO PREKO SVEGA Bebica zaboravio na brutalne uvrede i udarce, zadrugari u neverici šta vide 14:05 Vip 0
''PAMETNO SAM ULAGALA, NISAM KUPOVALA TAŠNICE'' Marina Tadić o biznisu od kog zgrće lovu čak i bez pevanja, spomenula Džejlu 11:42 Vip 0
OBUKAO SI SIVU ROLKU? ODMAH LETIŠ IZ STRANKE! Milenko Jovanov U RINGU otkrio tajne iz političkog sveta (VIDEO) 20:00 Vesti 14
''KOŠTA DVA DINARA'' Darko Tanasijević nije imao milosti - jednu zadrugarku ocrnio zbog haljine, opleo po Aleks Nikolić, a Anitu pohvalio 22:51 Vip 0
JOVANA JEREMIĆ U SUZAMA ZBOG ĆERKE Za ovo do sada niko nije znao, potpuno se slomila (VIDEO) 17:25 Vip 0
MINISTAR RISTIĆ I JELENA TRIVAN NA PANELU ''ODGOVORNOST U PODIZANJU NIVOA DIGITALNE PISMENOSTI'' Trivan: Mali broj dece traži stručnu pomoć, roditelji moraju da budu informisani 10:18 Vesti 0
OTKRIVENO ZAŠTO JE NATAŠA BEKVALAC ZAVRŠILA U POLCIIJI "Kažnjena sam i moram da platim, advokat mi je rekao..." 22:20 Vip 0
EKSKLUZIVNO! Maca Diskrecije otkrila detalje komunikacije sa Baka Prasetom: ''Očekujte lajv kod njega, svašta ću da ga naučim'' 19:40 Vip 0
ŽRTVOVALI SE ZBOG NJENOG DETETA I ELITE 8! Porodica Ene Čolić donela drastičnu odluku zbog maloletnog Matije, evo ekskluzivnih detalja 21:00 Vip 0
JAVNO SAM REKAO DA PLANIRAJU DA ĆE DA NAPADNU Vučić o nasilju opozicije: Uvek jedan ili dvojica od njih dođu i ispričaju 22:10 Vesti 148
VUČIĆ OBIŠAO RADNIKE NA DEONICI AUTOPUTA KA POŽAREVCU: Celu brzu saobraćajnicu od autoputa do Golupca završićemo najkasnije u decembru sledeće godine (VIDEO) 20:36 Vesti 161
DNEVNI HOROSKOP ZA UTORAK, 26. NOVEMBAR Blizance čekaju iznenađenja, ali jedan znak neće baš imati sreće 19:07