Alo!/Mediji MORTUS PIJAN ZA VOLANOM IZAZVAO UDES Subotičanin upravljao vozilom sa 3,38 promila alkohola u krvi! 19:34 Hronika 0
Alo!/Mediji SUBOTIČANIN MRTAV PIJAN SEO ZA VOLAN Izazvao nesreću: Vozio sa 3,38 promila alkohola! 12:01 Hronika 0
Mediji/Alo! KRIVIČNA PRIJAVA PROTIV NIŠLIJE Pijan i drogiran napravio udes, pa pobegao! 16:10 Hronika 0
Mediji/Alo! PIJAN VOZIO DVOTOČKAŠ! Šezdesetogodišnjak upravljao biciklom sa preko dva promila alkohola u krvi 18:48 Hronika 0
Mediji/Alo! SAOBRAĆAJNA POLICIJA ZAUSTAVILA JAGODINCA U "AUDIJU" Vozio pijan i bez vozačke dozvole! 18:27 Hronika 0
Alo.rs/Blic.rs PIJAN VOZIO KAMION OD 40 TONA Sugrađani pozvali policiju i rekli da se vozač "čudno" ponaša! 10:24 Hronika 0
Blic/Alo.rs MESECIMA TRPELA NASILJE Žena koju je suprug tukao stolicom nije više mogla da izdrži zlostavljanje 15:15 Hronika 0
Alo.rs/Informer.rs NAPRAVIO HAOS NA KARABURMI Pijan automobilom vozio u rikverc i oštetio čak 16 automobila, pa pobegao! 14:01 Hronika 0
''SVE JE SPREMNO ZA BIZNIS SA GASTOZOM'' Keti iz Elite uzela stvar u svoje ruke, a zbog laži o sinu podnela tužbu protiv bivše zadrugarke (VIDEO) 19:00 Vip 0
'POLICIJA ME NATERALA...' Višnja Petrović imala saobraćajku, krivac pobegao - a evo zašto je ne zovu na romske svadbe 15:09 Vip 0
Jovanović: Zajednički zadatak države i privrede je da nastavimo da gradimo povoljan poslovni ambijent i snažan ekosistem za inovacije 12:15 BIZ 0
MMA BORAC STEFAN SAVIĆ JE STRADAO ZA DRUGOVE Borislav Ćosić: Tragedija društva, bio mi je kao dete (VIDEO) 19:14
''ŽENE IMAJU DECU SA KOMŠIJOM, SNAJKE SU SA SVEKROM, A MOJI MINIĆI SU PROBLEM'' Rada Manojlović ogorčena zbog osude meštana Četereža 19:30 Vip 0
OVO NIJE STUDENTSKA POBUNA Ministar informisanja i telekomunikacija Boris Bratina "U RINGU" 20:00 Vesti 0
OTVOREN KONGRES "MIND - AI U MEDICINI" U BEOGRADU Istražite budućnost medicine i veštačke inteligencije (FOTO) 20:58 Vesti 0
"MOJA BOL ĆE ZAUVEK OSTATI VELIKA" Viki Miljković na ivici suza o smrti rođenog brata (VIDEO) 21:30 Vip 0
DNEVNI HOROSKOP ZA SUBOTU, 17. MAJ Lav privlači pažnju gde god se pojavi, Rak nekontrolisano troši, Vaga dobija važnu poruku 19:18