Alo/Đ.M. SEKA ALEKSIĆ GOLA U KADI! Pevačica objavom uzburkala društvene mreže, snimila svaki detalj, a komentari samo pljušte (VIDEO) 08:40 Vip 0
Blic/Alo/A.J. RAZGLEDA LUKSUZNE NEKRETNINE Seka Aleksić merka da kupi stan u Beogradu na vodi 15:10 Vip 0
Alo/N.S. URNEBESAN SNIMAK Seka Aleksić podelila je sa svojim fanovima deo sa snimanja spota: Kad se najedem, pa mi kažu uvuci stomak! (VIDEO) 17:49 Vip 0
Alo/N.S. SEKA TIP-TOP SREĐENA USISAVALA TEPIH Aleksićeva snimala je spot za novu pesmu, a ovaj video nasmejao je mnoge: Uvuci stomak! (VIDEO) 22:15 Vip 0
Alo/N.K./N.S. SEDELA U TITOVOJ FOTELJI Seka Aleksić oglasila se povodom novog spota: Ovo je bilo predivno iskustvo! 21:29 Vip 0
Alo/A.M. GOSPOĐA DA BUDEM Seka Aleksić na meti prozivki jer je na nastup išla vozom, ona im jednom rečenicom zapušila usta 12:25 Vip 0
Srbijadanas/Alo/N.S. BILI SMO KAO PUŠTENI SA LANCA Zlata Petrović prokomentarisala kako je bilo na svadbi kod Đanijevog sina 10:39 Vip 0
Alo/N.S. VELJKO MI JE ČESTITAO Seka Aleksić progovorila o svadbi Đanijevog sina: Pozdravljam sve ljude sa Tvitera! 09:40 Vip 0
Alo/M.Č. KAO OBIČAN SVET Seka Aleksić na nastup otišla tradicionalnim prevoznim sredstvom pa za Alo! otkrila: Prvi put sam se vozila vozom! 07:00 Vip 0
Alo/N.S. BRŽE OD OVOGA NISAM MOGLA Seka Aleksić sinoć je na nastup otišla brzim vozom: Tako mi se žurilo u Novi Sad (FOTO+VIDEO) 11:27 Vip 0
Story/Alo/A.M. OVO JE MALO KO ZNAO Seka Aleksić ima stariju sestru, poznata je ličnost, a od njene lepote zastaje dah (FOTO) 18:38 Vip 0
Alo/A.M. KAD SE NAPIJEM JA SE ODUZMEM Seka Aleksić napravila haos na svadbi, pa dobila neočekivani poziv, komentari samo pljušte (FOTO/VIDEO) 19:52 Vip 0
Alo/N.S. DA SE SPREMIM KAO GOSPOĐA I IZDOMINIRAM! Seka Aleksić ludo se provela na svadbi Đanijevog sina, pa poslala Slađi urnebesnu poruku (FOTO) 22:50 Vip 0
Informer/Alo/A.J. SEKA ALEKSIĆ SA SVOJIM SINOVIMA SKUPLJA KOKOŠIJA JAJA Pevačica je zasadila i svoju baštu 19:00 Vip 0
Alo/Đ.M. BACALA SE NA KOLENA I UDARALA JANU PO ZADNJICI Seka Aleksić objavila snimak sa svadbe Đanijevog sina, u ovom izdanju je nikada niste videli 08:15 Vip 0
Alo/Đ.M. ONA JE MOJA PRVA LJUBAV Brenin sin objavio privatnu fotografiju sa ovom pevačicom i šokirao izjavom, ovo niko nije očekivao od njega (FOTO) 17:57 Vip 0
Alo/N.S. ATMOSFERA DOSTIGLA VRHUNAC Lete evri, Zorica Brunclik na eks ispila čašu, cela estrada na nogama: Đani ženi sina! (FOTO+VIDEO) 09:27 Vip 0
Alo/N.S. PEVALA BI ZA LGBT POPULACIJU Seka Aleksić iskreno o tome, pa poručila: Što da ne, ja pevam svuda gde je ljubav! 07:36 Vip 0
Alo/N.K/Đ.M. SEKA ALEKSIĆ ODUŠEVILA IZGLEDOM Pevačica i njen suprug Veljko najlepše obučeni par na svadbi Đanijevog sina, komentari samo pljušte (FOTO) 20:16 Vip 1
Svet/Alo/A.M. HTELA SAM DA ISPAŠTA Seka Aleksić sa knedlom u grlu ispričala kako je oprostila ocu pred smrt i ko joj je u tome pomogao 14:22 Vip 0
''PAMETNO SAM ULAGALA, NISAM KUPOVALA TAŠNICE'' Marina Tadić o biznisu od kog zgrće lovu čak i bez pevanja, spomenula Džejlu 11:42 Vip 0
OBUKAO SI SIVU ROLKU? ODMAH LETIŠ IZ STRANKE! Milenko Jovanov U RINGU otkrio tajne iz političkog sveta (VIDEO) 20:00 Vesti 14
''KOŠTA DVA DINARA'' Darko Tanasijević nije imao milosti - jednu zadrugarku ocrnio zbog haljine, opleo po Aleks Nikolić, a Anitu pohvalio 22:51 Vip 0
JOVANA JEREMIĆ U SUZAMA ZBOG ĆERKE Za ovo do sada niko nije znao, potpuno se slomila (VIDEO) 17:25 Vip 0
MINISTAR RISTIĆ I JELENA TRIVAN NA PANELU ''ODGOVORNOST U PODIZANJU NIVOA DIGITALNE PISMENOSTI'' Trivan: Mali broj dece traži stručnu pomoć, roditelji moraju da budu informisani 10:18 Vesti 0
OTKRIVENO ZAŠTO JE NATAŠA BEKVALAC ZAVRŠILA U POLCIIJI "Kažnjena sam i moram da platim, advokat mi je rekao..." 22:20 Vip 0
EKSKLUZIVNO! Maca Diskrecije otkrila detalje komunikacije sa Baka Prasetom: ''Očekujte lajv kod njega, svašta ću da ga naučim'' 19:40 Vip 0
ŽRTVOVALI SE ZBOG NJENOG DETETA I ELITE 8! Porodica Ene Čolić donela drastičnu odluku zbog maloletnog Matije, evo ekskluzivnih detalja 21:00 Vip 0
RUSKI AVION BUKNUO U TURSKOJ Objavljeni novi snimci i detalji nesreće na aerodromu u Antaliji (VIDEO) 23:14 Vesti 0
NEĆE POMOĆI NI SODA BIKARBONA, NI SIRĆE, VEĆ... Jedno sredstvo razara kamenac u kuvalu za vodu, bude kao da ste ga tek doneli iz prodavnice 20:02