DAĆU TI SVOJ GLAS Džentlmenski potez Novaka, legendarna teniserka ima ogromnu podršku od Đokovića 13:20
NE MOŽE MU NIKO NIŠTA Strani mediji udarili po Novaku zbog proslave na kraju meča, Srbin im je trn u oku 12:22
NIKO NIJE OČEKIVAO OVAKVE REČI Javio se Đokovićev najveći hejter, evo šta je ovog puta rekao za Srbina 09:39
NOLE U POHODU NA NOVU TITULU Evo gde možete gledati veliko finale Pariza i bitku Đokovića i Dimitrova 08:19
KRITIKOVALA JE ĐOKOVIĆA, A SADA MU SE DIVI Legendarna teniserka se obratila Novaku, evo šta je poručila najboljem ikada 11:03
ČOVEK OD GUME, GENIJE, SPAJDERMEN... Novak Đoković jednim potezom ostavio ceo svet tenisa u šoku (VIDEO) 07:54
NOLE POKAZAO OD ČEGA JE SATKAN Đoković skinuo majicu, "stegao" mišiće u stilu Ronalda, nastao delirijum u publici (VIDEO) 20:41
FURIOZAN POVRATAK KRALJA Novak rutinskom partijom protiv Argentinca pokazao da mu je pauza prijala i prošao u osminu finala Pariza 18:02
LASLO ELIMINISAN U PARIZU Đere servirao za set, prokockao šanse i izgubio od Hačanova u drugom kolu mastersa 21:20
PROZIVAO NOVAKA, PA DOŽIVEO ŠOK U PARIZU Španac mu "spustio slušalicu", Šelton ispao već na startu mastersa 13:59
NOLE DOBIO ZANIMLJIVO PITANJE, PA ODGOVOROM IZNENADIO SVE Uvek kad igram grend slem izgubim jedan život 12:09
PODATAK KOJI GOVORI KAKAV JE NOVAK DOKTOR TENISA Đoković na tronu proveo vremena koliko i 18 drugih tenisera zajedno 10:32
PROZIVKA TAJSONA FJURIJA DOVELA NOVAKA DO SUZA To je isto kao da šampion stonog tenisa igra protiv Đokovića 09:01
SUSRET LJUTIH RIVALA Đoković i Alkaraz sparinguju u Parizu pred epsku bitku za prvo mesto (VIDEO) 13:44
LEGENDARNI STRUČNJAK OTKRIVA ZBOG ČEGA JE NOVAK NAJBOLJI Ne kažem da će Đoković to uraditi, može i da se povredi 10:00
''KAIŠ SAM JOJ POKLONILA OD SRCA'' Evo zašto Maja Berović neće oprostiti uvrede Karleuši, zbog pitanja o Marini Tucaković usledio tajac 20:05 Vip 0
''ULAZI ON, NE JA'' Breskvica o bratu Mateji kog spominju u ''Eliti 8'' - iznela istinu o koncetu koji nije ni zakazala, a na spomen Karleuše... 21:30 Vip 0
ADAM ADAKTAR OTVORIO VRATA LUKSUZNE VILE! Sa terase posmatra kriminalne radnje po Dedinju- hit serija se snimala u njegovom domu 19:10 Vip 0
MOJE SINOVE RASPLAČU SIROMAŠNA DECA Seka Aleksić o mržnji ljudi, osvrnula se na sukob sa Darom Bubamarom: ''Karleuša je to prevazišla'' 19:17 Vip 0
OD KADA IMAM BJANKU, NEMA PADANJA Jelena Trivan U RINGU o uspesima i teškim trenucima koji su joj obeležili život 20:00 Vesti 0
''MILICA VELIČKOVIĆ NIJE KAO DALILA'' Dejan Dragojević ocrnio Anđelu Đuričić: ''Gastozu će se ona obiti o glavu, čeka ga haos'' 19:01 Vip 0
SKUPLJAO SAM PUŽEVE, ČUVAO STOKU, ISTOVARAO VAGONE Vulin U RINGU otkriva stvari o sebi koje sigurno niste znali 20:00 Vesti 0
MAJKA ĆE ME UBITI ZBOG OVOGA! Mahrina uzvratila prozivke Mii Borisavljević i priznala: Brala sam maline tokom raspusta 21:10 Vip 0
HRVATSKA NOVINARKA UPADALA U REČ! EVO KAKO JOJ JE VUČIĆ ODGOVORIO: "To je trebalo da naučite iz osnovnih evropskih akata" 21:31 Vesti 60
ZELENSKI OTVARA VRATA PAKLA ZA BOŽIĆ Sve je spremno za novu ofanzivu, čak i po cenu gubitka najvećih uporišta 23:11 Vesti 1