Alo/Đ.M. EVROPA JE ODUŠEVLJENA Novinar ogrnut srpskom zastavom postavio pitanje Konstrakti, a njen odgovor će se prepričavati 10:40 Vip 0
NajŽena.rs PEVAČICA NAPOKON OTKRILA ZNAČENJE UMETNIČKOG IMENA Evo kako je nastalo Konstrakta od Ana 10:28
Alo/A.J. LAJV DIREKTNO IZ TORINA Konstrakta pokazala euforičnu atmosferu iz bekstejdža, a ovo su prve reakcije nakon nastupa (VIDEO) 23:01 Vip 0
Alo/A.J. POGLEDAJTE KONSTRAKTIN NASTUP Pevačica dominira u Torinu, Srbija nikad ponosnija (VIDEO) 21:57 Vip 4
Alo/A.J. KONSTRAKTA POKORILA TORINO Publika tapšala bez prestanka, ovakav nastup Srbije se ne pamti! 21:33 Vip 0
Alo/Đ.M. UZBUĐENJE RASTE Konstrakta oduševljenja nakon što su oni prišli da joj čestitaju na fenomenalnom nastupu, prognozira ovaj plasman 17:05 Vip 0
Alo/N.K. EKSKLUZIVNO ZA ALO! Konstrakta pred večerašnji nastup priznala da li ima tremu, ali i ko su njeni favoriti 13:59 Vip 1
Kurir/Alo/A.M. NE ZNAM GDE SAM I ŠTA SE DEŠAVA Konstrakta se požalila nekoliko sati pred polufinale, pa otkrila šta će uraditi pred nastup u Torinu 13:19 Vip 0
Informer/Alo/A.M. NASTUP ĆE BITI ILI PREPOZNAT ILI FIJASKO Konstrakta se oglasila pred večerašnji nastup, ovo su njene želje i očekivanja 08:20 Vip 0
Alo/N.D. KONSTRAKTA POSTAJE ZAŠTITNO LICE PRIRODNIH SAPUNA Poznati brend prirodne kozmetike želi da ponudi saradnju zdravoj umetnici 07:30 Vip 0
24sedam/Alo/A.M. POD OVIM BROJEM KONSTRAKTA NASTUPA U POLUFINALU Pogledajte spisak zemalja koje su nam konkurencija na Evroviziji 15:32 Vip 0
Kurir/Alo/A.J. KONSTRAKTA NE MOŽE DA POBEDI SAMO AKO JE VEĆ ODLUČENO DA TO BUDE UKRAJINA Naša bivša predstavnica na Evroviziji podržala je Anu 15:01 Vip 0
Alo/A.J. OVO JE SVIMA PROMAKLO Nastup Marije Šerifović i Konstrakte na Evroviziji ima ogromne sličnosti, isplivala fotka koja to i dokazuje 11:32 Vip 0
Alo/A.J. LICEMERU, SEĆAMO SE ŠTA SI URADILA Neda Ukraden uputila poruku Konstrakti pred nastup na Evroviziji, pa je oduvali komentarima 07:25 Vip 5
Blic/Alo/Đ.M. DOBILI SMO MOGUĆNOST DA TO URADIMO Veliki intervju Konstrakte, pevačica otkrila strogo čuvanu tajnu, a tiče se njenog nastupa na Evrovizji 20:45 Vip 0
SrbijaDanas/Alo/Đ.M. OVAJ DETALJ JE SVIMA PROMAKAO Otkriveno šta znače Konstraktini pokreti ruku, šalje se jako moćna poruka koja će oduševiti Evropu 18:16 Vip 1
Alo/A.J. KONSTRAKTA SE PROVODI PO ITALIJI Pevačica pred Evroviziju uživa u Torinu, a evo ko joj pravi društvo 20:05 Vip 0
Alo/A.J. PREDSTAVNICA HRVATSKE POHVALILA KONSTRAKTU A evo kome bi dala 12 poena: oni su mi najdraži od početka 15:36 Vip 0
Alo/A.M. BILA SAM KOD PROROČICE U jednom nesvakidašnjem intervjuu Konstrakta je priznala u koga se zaljubila na prvi pogled 10:31 Vip 0
EKSKLUZIVNO! Maca Diskrecije otkrila detalje komunikacije sa Baka Prasetom: ''Očekujte lajv kod njega, svašta ću da ga naučim'' 19:40 Vip 0
ŽRTVOVALI SE ZBOG NJENOG DETETA I ELITE 8! Porodica Ene Čolić donela drastičnu odluku zbog maloletnog Matije, evo ekskluzivnih detalja 21:00 Vip 0
"RAZVOD JE SMRT, VOZIO SAM 300 KILOMETARA I PLAKAO" Haris Džinović U Ringu nikad iskrenije o Melini (VIDEO) 20:10 Vip 1
''STIL JE NAUČIO OD KARLEUŠE'' Seka Aleksić pecnula Duška Tošića, Adaktaru jedno ne oprašta: ''Kad bi ćutao i samo radio obrve..'' 20:00 Vip 0
NISAM GRAMZIVA, ONE NEMAJU PRIVATNI ŽIVOT! Sara Reljić žestoko potkačila koleginice: To ide njima na obraz 19:00 Vip 0
POJAVIM SE PRED TRAMPOM U MANTILU, A ISPOD MANTILA… Jovana Jeremić U RINGU o odlasku u Ameriku i svim gorućim temama 20:00 Vesti 3
OVO JE ISTINA O OBRAZOVANJU SEKE ALEKSIĆ! Otkriveno sve, evo koju je školu završila pevačica 15:45 Vip 0
NUĆI PROGOVORIO O CECI I KARLEUŠI! Reper priznao šta je poslao Ražnatovićki, mnogi se ne bi usudili ovo da urade! (VIDEO) 19:00 Vip 0
KONTRAOBAVEŠTAJCI I PENTAGON ALARMIRALI, AMERIKA NA NOGAMA: Rusi kuju pakleni plan, hoće ovde da nas udare! 23:35 Vesti 0
SVAKODNEVNO SE TUŠIRATE, ALI OVAJ DEO TELA NIKO NE PERE Leglo je bakterija, a postoji samo jedan način da ga lepo očistite 15:57