NajŽena.rs MIRKA I VUJADIN IMALI SU TAJNO VENČANJE: Glumica je rekla "da" posle 13 godina, a haljina koju je nosila je kao iz bajke 11:19
NajŽena.rs DESET MESECI NAKON TAJNOG VENČANJA JE SAZNALA ISTINU: Shvatila da je njen muž ustvari bio žena, svi se pitaju kako je to uspela! 12:13
Pink/Alo/A.M. TAJNO VENČANJE MARIJE EGELJE Poznata voditeljka muža krila od javnosti, a evo ko peva na velikom veselju 21:18 Vip 3
Alo!/ N.D./V.Đ OVO SU TAJNI DETALJI VENČANJA DEJANE ŽIVKOVIĆ! Manekenka blistala u venčanici, osmeh na licu otkriva koliko je zaljubljena! 07:30 Vip 0
Alo.rs/D. I. GLUMAC SE TAJNO OŽENIO? Aleksandar Radojičić sam priznao da se venčao devojkom Dunjom! 15:00 Razonoda 0
Kurir/Alo/Đ.M. NIŠTA OD GALA SVADBE! Bojana i Mirko doneli šokantnu odluku, čeka se reakcija Goce Božinovske! 21:32 Vip 0
Kurir/Alo.rs/M.A. ŠOK PRIZNANJE ANE SEVIĆ Nakon tajne udaje pevačica priznala da nikada nije bila verena za Danijela, detalji će vas ostaviti bez daha 17:25 Vip 0
Alo/Kurir/T.Đ KAKO MISLIŠ UDALA SE?! Darko Lazić nije znao za tajno venčanje Ane Sević - njegova reakcija potpuno šokirala! 09:45 Vip 0
Alo/T.Đ ANA SEVIĆ OBJAVILA FOTOGRAFIJU SA TAJNOG VENČANJA Pevačica pokazala detalj o kom svi pričaju, a evo u kakvoj venčanici se ponovo udala! (FOTO) 21:39 Vip 0
Alo/Kurir Luna Đogani objavila fotografiju sa tajnog venčanja: Ovaj detalj iz crkve do sad niste videli! (FOTO) 20:15 Vip 2
ALO/Kurir/T.Đ NE KRIJE SVOJE EMOCIJE Oglasio se Gagi Đogani nakon crkvenog venčanja Lune i Marka, evo šta im je poručio! 23:00 Vip 0
ALO/SbijaDanas/T.Đ ŠOK, NI ANABELE NI GAGIJA! Niko od Lunine porodice nije prisustvovao venčanju?! Otkriveno da li je uzela Markovo prezime! 21:59 Vip 5
Alo/DeToxic Isplivale prve fotografije nakon crkvenog venčanja: Luna blista u prelepoj venčanici, a tek burma na ruci! (FOTO) 19:22 Vip 0
Alo/Kurir/T.Đ Luna i Marko su se ipak i pred Bogom zakleli na večnu ljubav: Miljković najavio spektakl za večeras! 18:50 Vip 1
Blic/Alo/Đ.M. NISU USPELI DA SAKRIJU OVO! Konačno otkriveno zašto Marko i Luna ne nose burme nakon venčanja! 07:45 Vip 0
Alo.rs/Kurir URLALA I VRIŠTALA POSLE VENČANJA Luna histerisala na Marka, pa besna poručila roditeljima:"Prodali ste me zbog medijske pažnje" 21:20 Vip 1
Alo.rs NAKON SKANDALA NA TAJNOJ SVADBI O KOJOJ BRUJI JAVNOST Oglasio se Marko Miljković i otkrio šta se krije iza svega! 19:40 Vip 0
POJAVIM SE PRED TRAMPOM U MANTILU, A ISPOD MANTILA… Jovana Jeremić U RINGU o odlasku u Ameriku i svim gorućim temama 20:00 Vesti 1
OVO JE ISTINA O OBRAZOVANJU SEKE ALEKSIĆ! Otkriveno sve, evo koju je školu završila pevačica 15:45 Vip 0
NUĆI PROGOVORIO O CECI I KARLEUŠI! Reper priznao šta je poslao Ražnatovićki, mnogi se ne bi usudili ovo da urade! (VIDEO) 19:00 Vip 0
DA LI JE MIRA MARKOVIĆ SLALA LJUDE DA UBIJAJU I KO JE ARKANU NAPRAVIO STRANKU? Životna ispovest čuvenog advokata Tome File „U RINGU“ 20:00 Vesti 1
''ODBILA SAM PINK, ALI'' Voditeljka Parova nakon 10 godina ponovo pred kamerama, postala je glavna urednica, a evo šta kaže o koleginicama i rijalitiju 19:24 Vip 0
''MAJKA I JA SMO PLAKALE KAO KIŠA'' Milica Todorović o depresivnom periodu, otkrila kakve savete joj je dao Novak Đoković 13:55 Vip 0
SOČNI DETALJI! Đedović otkrio kako su raskinuli Anđelo i Anita, pecnuo Anđelu Đuričić: ''Duguje mi javno izvinjenje'' 19:35 Vip 0
"GOVORE: BIĆE TO MONSTRUOZNA KATASTROFA ZA VAS!" Šta je stavljeno na kocku u sukobu u Ukrajini? 17:57 Vesti 0
NAJNOVIJI SNIMCI SA FRONTA Rusi bacili bombu PRAVO NA GLAVU ukrajinskog vojnika (VIDEO) 17:51 Vesti 0
PROVERITE HOLESTEROL Jedna promena može uticati na rizik od Alchajmerove bolesti, upozoravaju doktori 17:05
"DELIJE" ĆE ZBOG OVOGA POBESNETI Panter se oglasio posle pobede Panatinaikosa i spomenuo Lesora 18:02