Tanjug/Alo/V.P. ČEDA NE PRESTAJE SA SKANDALIMA Nakon što je demolirao lokal, javno plakao, usledio je potez kojem se niko nije nadao 09:33 Vesti 3
Alo.rs ČEDA ZAKUKAO U HIT TVITU Ne mogu tako više da živim, da se vozim gradom u džipu, da me neko maltretira! 21:39 Vesti 6
Alo! JE L' VI ZNATE SA KIM RAZGOVARATE Čedomir Jovanović urlao na voditeljku u jutarnjem programu: Ja sam besan i vičem! Kako vas nije sramota? 11:05 Vesti 12
Prva/Alo! Direktor policije otkrio nove detalje - Čeda je bio pijan, napadao je policiju! 14:06 Vesti 3
Alo.rs AKO NISI LUD, NE IDI U FAST FUD! Kapetan Dragan upropastio "Don Čedomira": Divovski podvig viteza tužnog lika 22:51 Vesti 3
Alo.rs ŠEŠELJ OPLEO PO ČEDI On je iznenada podivljao, a evo šta je policija ustanovila (FOTO/VIDEO) 10:41 Vesti 5
Alo.rs NERVNI SLOM ČEDE JOVANOVIĆA Isplivao šok snimak - psuje pred policijom, besno šutira automobile, a onda je klonuo (VIDEO) 09:41 Hronika 3
EKIPA ALO! NA LICU MESTA: EKIPA ALO! POSETILA LOKAL KOJI JE U SREDU VEČE DEMOLIRAO LIDER LDP : Čeda divljao zbog loše pice! 07:00 Vesti 2
Alo.rs ČEDA SE PLAČNIM GLASOM PRAVDAO Lider LDP pijan demolirao lokal, a sada optužuje policajce da su mu dali piće! Morao je i da propuši pod stare dane! 19:59 Vesti 0
Alo.rs/Kurir/I.L. MUTNA EKIPA Čeda uhvaćen sa sumnjivom osobom, "hijene" sa liderom LDP-a 16:24 Vesti 0
Alo.rs/D.N. "NEKADA JE LUPAO ŠERPE, SADA LUPA IZLOGE" Milica Đurđević razotkrila Čedu Jovanovića: Srbija mu plaća obezbeđenje da je pljuje, a štiti ga policija koju šutira! 15:08 Vesti 8
Alo/Tanjug TUŽILAŠTVO POKREĆE ISTRAGU Posle incidenta koji je izazvao Čedomir Jovanović, evo šta će biti sa liderom LDP-a 13:30 Vesti 0
Kurir/Alo.rs OTKRIVENA POZADINA INCIDENTA Čeda Jovanović sedeo u kafani sa vođom navijača Urošem Avramovićem, posvađali su se, a onda je poletela stolica... 13:02 Vesti 1
Alo.rs "JE*EM VAM BRE MATER!" Osvanuo snimak haosa, Čeda urla i udara vozilo interventne (VIDEO) 11:31 Hronika 3
Tanjug "ON NIJE NASILNIK, VEĆ SE BRANIO OD NASILNIKA" Oglasila se žena Čedomira Jovanovića: Godinama trpimo maltretiranje! 11:22 Vesti 0
Alo.rs HAOS U JUTARNJEM PROGRAMU Čeda Jovanović uznemiren uleteo u studio, plakao i kukao: Pa šta ako sam šutirao policijska kola, nisam im vikao "Kerovi!" - Marić u šoku! 11:06 Vesti 8
Alo.rs ČEDA JOVANOVIĆ SE OGLASIO POSLE INCIDENTA Demolirao sam lokal jer su me napali huligani, čekaju me ovde svako veče... 07:52 Vesti 1
Alo; D.K. PRVE SLIKE PRIVOĐENJA JOVANOVIĆA! Čedomir razbio prozor lokala, njegov advokat tvrdi: Provocirali su ga navijači! (FOTO) 00:09 Vesti 5
Alo.rs/D.N. "KAKO GA NIJE SRAMOTA?!" Milica Đurđević besnela u jutarnjem: Došao je u pocepanim farmerkama i bez zuba na vlast, a sad ima milione i obezbeđenje od države koju pljuje! 10:26 Vesti 3
"POKUŠALI SU DA ME REKETIRAJU" Barbara Bobak osetila mračnu stranu estrade na svojoj koži (VIDEO) 21:15 Vip 0
NI PO BABU, NI PO STRIČEVIMA! Dejan Dragojević ocrnio Dalilu i Aleksandru Nikolić, pa opleo po cimeru: ''Nikad nije imao stila'' 19:00 Vip 0
"ZVALI SU ME NARKO-STARLETA NA ULICI" Nina Prlja o zatvorskim danima i burnoj prošlosti za Alo! 20:00 Vip 0
''KAIŠ SAM JOJ POKLONILA OD SRCA'' Evo zašto Maja Berović neće oprostiti uvrede Karleuši, zbog pitanja o Marini Tucaković usledio tajac 20:05 Vip 0
''ULAZI ON, NE JA'' Breskvica o bratu Mateji kog spominju u ''Eliti 8'' - iznela istinu o koncetu koji nije ni zakazala, a na spomen Karleuše... 21:30 Vip 0
ADAM ADAKTAR OTVORIO VRATA LUKSUZNE VILE! Sa terase posmatra kriminalne radnje po Dedinju- hit serija se snimala u njegovom domu 19:10 Vip 0
MOJE SINOVE RASPLAČU SIROMAŠNA DECA Seka Aleksić o mržnji ljudi, osvrnula se na sukob sa Darom Bubamarom: ''Karleuša je to prevazišla'' 19:17 Vip 0
OD KADA IMAM BJANKU, NEMA PADANJA Jelena Trivan U RINGU o uspesima i teškim trenucima koji su joj obeležili život 20:00 Vesti 0
JEDNI LAŽU, DRUGI MAŽU! Jedan Šolakov i Đilasov medij objavi laž da je neko priveden, drugi Šolakov medij u sekundi demantuje! (VIDEO) 13:53 Vesti 40