KAKO LI JE RISTOVSKI REAGOVAO? Anica Lazić šokirala javnost novim potezom, evo o čemu se radi 15:14 Vip 0
LAZAR RISTOVSKI PRVI PUT SA DEVOJKOM U JAVNOSTI Ne skidaju osmeh sa lica, a evo i gde su se pojavili! 07:34 Vip 0
LAZAR RISTOVSKI O PROGLASU JAVNIH LIČNOSTI: Loše ste odglumili brigu za državu, pobediće opet Vučić! 17:43 Vesti 97
LAZAR RISTOVSKI POTPUNO GO Glumac pokazao telo u osmoj deceniji, a tu je i njegova bivša supruga! 12:36 Vip 0
BLISKI SUSRET! Danica i Lazar Ristovski prvi put na istom mestu nakon razvoda: Evo kako su se ponašali 15:31 Vip 0
LAZAR RISTOVSKI ZAPROSIO ČETIRI DECENIJE MLAĐU DEVOJKU? Zasijao prsten na ruci, Anica se javno pohvalila! 08:25 Vip 0
EVO ŠTA ANICA SVE RADI ZA RISTOVSKOG Četiri decenije mlađa devojka se snimala u kuhinji, pa komentarom zaintrigirala javnost! 13:49 Vip 0
DEVOJCI LAZARA RISTOVSKOG NE PRESTAJU DA STIŽU PRIVATNE PORUKE Anica (32) se odmah oglasila i sve javno objavila! 12:44 Vip 0
OVO NE RAZUMEJU ONI KOJI NISU OSETILI PRAVU LJUBAV! Četiri decenije mlađa devojka Lazara Ristovskog opčinjena porukama koje je dobila! 19:35 Vip 0
OVO JE LUKSUZNA VILA RISTOVSKOG U CRNOJ GORI Glumac je letos tu boravio sa Anicom, a zadesio ih je ogroman problem, evo o čemu je reč! 07:37 Vip 0
TI SI VITEZ HRABROSTI! Oglasila se majka 39 godina mlađe devojke Lazara Ristovskog i šokirala sve! 20:33 Vip 0
VELJKO I VERICA PRUŽILI PODRŠKU LAZARU RISTOVSKOM! Na profilu legendarnog glumca osvanuo ovaj komentar! 19:30 Vip 0
ULEPŠAO SI MI ŽIVOT, SVAKI DAN PORED TEBE JE BLAGOSLOV: Lazaru Ristovskom devojka čestitala rođendan, javno mu izjavila ljubav! 12:06 Vip 0
LAZAR RISTOVSKI NAPUNIO 71 GODINU Glumac snimio bore i dodirivao se po licu, pita se samo jedno! 11:43 Vip 0
HALJINA DO PREPONA I VITKE DUGE NOGE Stajling 39 godina mlađe devojke Lazara Ristovskog izazvao opštu pometnju 12:24 Vip 0
VIĐALI SMO IH, MISLILI SMO DA MU JE ĆERKA Komšije Lazara Ristovskog razvezale jezik o njegovoj novoj devojci, dotakli se i bivše žene 11:36 Vip 0
LAZAR I JA SMO KONJINE, JURIMO 50 GODINA MLAĐE: Šokantna izjava Ere Ojdanića, spomenuo i devojku od Ristovskog 13:05 Vip 0
PRVO OGLAŠAVANJE DANICE RISTOVSKI Glumica za Alo! o navodima da je izbačena iz serije: "Šta više da vam kažem..." 13:01 Vip 0
ŠOKANTAN POTEZ LAZARA RISTOVSKOG! Izbacio bivšu ženu iz serije, pa ulogu dao svojoj četiri decenije mlađoj devojci! 20:34 Vip 0
OGLASILA SE DEVOJKA LAZARA RISTOVSKOG Četiri decenije mlađa izabranica glumca ovim potezom jasno stavila do znanja šta misli o svemu 16:30 Vip 0
''KAIŠ SAM JOJ POKLONILA OD SRCA'' Evo zašto Maja Berović neće oprostiti uvrede Karleuši, zbog pitanja o Marini Tucaković usledio tajac 20:05 Vip 0
''ULAZI ON, NE JA'' Breskvica o bratu Mateji kog spominju u ''Eliti 8'' - iznela istinu o koncetu koji nije ni zakazala, a na spomen Karleuše... 21:30 Vip 0
ADAM ADAKTAR OTVORIO VRATA LUKSUZNE VILE! Sa terase posmatra kriminalne radnje po Dedinju- hit serija se snimala u njegovom domu 19:10 Vip 0
MOJE SINOVE RASPLAČU SIROMAŠNA DECA Seka Aleksić o mržnji ljudi, osvrnula se na sukob sa Darom Bubamarom: ''Karleuša je to prevazišla'' 19:17 Vip 0
OD KADA IMAM BJANKU, NEMA PADANJA Jelena Trivan U RINGU o uspesima i teškim trenucima koji su joj obeležili život 20:00 Vesti 0
''MILICA VELIČKOVIĆ NIJE KAO DALILA'' Dejan Dragojević ocrnio Anđelu Đuričić: ''Gastozu će se ona obiti o glavu, čeka ga haos'' 19:01 Vip 0
SKUPLJAO SAM PUŽEVE, ČUVAO STOKU, ISTOVARAO VAGONE Vulin U RINGU otkriva stvari o sebi koje sigurno niste znali 20:00 Vesti 0
MAJKA ĆE ME UBITI ZBOG OVOGA! Mahrina uzvratila prozivke Mii Borisavljević i priznala: Brala sam maline tokom raspusta 21:10 Vip 0
TROZUBAC MOŽE DA UNIŠTI SVE NA VIDIKU! Revolucionarni laser prži neprijatelja na više od dva kilometara! 22:15 Vesti 0
SRBIN OŽENIO 22 GODINE MLAĐU ALBANKU Odveo je na planinu i napravio joj petoro dece, nije znala da bekne reč srpskog, a sada...(VIDEO) 21:00 Razonoda 0
VELIKI FINANSIJSKI HOROSKOP ZA 2025. GODINU Ko nalazi nov izvor prihoda, a kome pare "padaju sa neba" 21:36
"NIKAD NE ZNATE KROZ ŠTA LJUDI PROLAZE" Danilo Anđušić se emotivnom porukom oprostio od Janisa Time 21:15