GLEDALI STE JE NA TV, A NISTE ZNALI DA JE BIVŠA LJUBAV MILANA VASIĆA Glumac sad oženio drugu, a godinama bio u vezi sa njom 17:01 Vip 0
"TUKAO ME JE, ZALOŽIO KUĆU KOD ZELENAŠA I UKRAO UŠTEĐEVINU" Jezivo svedočenje bivše žene Seje Kalača: "Deca i ja smo živčano popustili" 07:55 Vip 0
KO JE BIVŠA ŽENA BANETA MOJIĆEVIĆA? Prošla jezivo zlostavljanje, o njihovom odnosu svi su brujali, a niko nije znao kako Milica izgleda (FOTO) 09:15 Vip 0
OGLASILA SE SONJA VUKSANOVIĆ U JEKU SKANDALA! Evo šta poručuje Aci Lukasu na tvrdnje da nije kumu oteo ženu 18:05 Vip 0
SVI PAMTE NJEGOVU LJUBAV SA NIKOL KIDMAN, A NJU NIKO Prva žena Toma Kruza je lepa kao lutka, promenila mu život skroz za samo 2 godine 21:02
MILORADOVA ŽENA JE OVO RADILA NEPOSREDNO PRED SMRT Ništa nije ukazivalo na tragediju (FOTO) 16:30 Vip 0
BIVŠA ŽENA MILINKOVIĆA SLOMLJENA OD BOLA Prvo oglašavanje nakon njegove smrti, izustila samo ovo! 15:15 Vip 0
BIO JE U BRAKU SA NAŠOM GLUMICOM! Milorad Milinković je sa zvezdom serije ''Igra sudbine'' dobio ćerku, evo kako ona izgleda 11:48 Vip 0
NAŠEG PEVAČA PREVARILA ŽENA SA NJEGOVIM DRUGOM! Darko nije mogao da joj oprosti izdaju: "Svi su je odbacili" 06:30 Vip 1
DARKO LAZIĆ NOVU GODINU DOČEKAO SA BIVŠOM! Pojavila se i njegova žena, evo šta se dešavalo 11:00 Vip 0
"MOJA STVAR JE S KIM SAM SPAVALA" Oglasila se bivša žena Milana Kalinića, Sandra izbacila dekolte i poslala moćnu poruku 11:20 Vip 0
OVO JE BIVŠA ŽENA DEJANA STANKOVIĆA Rodila mu je trojicu sinova, nema kućnu pomoćnicu, a sestra je njegovog kolege! 13:58 Vip 0
OVO JE ŽENA SMRDE MUDIĆA! Čuveni glumac zaveo koleginicu na snimanju - imaju jedno dete, posle 25 godina braka usledio šok obrt 07:40 Vip 0
I KUMA I BIVŠA ŽENA, OVO SAMO KOD NAS IMA... Prišla da ostavi potpis, pa mladenci pukli od smeha 18:43
MARKO JARIĆ MORAO DA SE ISELI IZ VILE U MAJAMIJU Zbog bivše žene i njenog dečka bio prinuđen da ode iz grada, otkriveni detalji 17:34 Vip 0
"POTRAŽI STRUČNU POMOĆ, OVO JE SPAS ZA NJU" Isplivali detalji razvoda bivšeg zadrugara, on očajan: Ja sam kriv 20:40 Vip 0
LUKASOVA BIVŠA PRODALA VILU KOJU JOJ JE FOLKER OSTAVIO Kupila dva stana, cifre su ogromne, komšinica joj Melina Džinović 21:11 Vip 1
JANJUŠ ŽELI DA SE POMIRI SA BIVŠOM ŽENOM! Trudna Aneli šokirana nakon priznanja u emisiji uživo, uspela samo ovo da izusti! 19:05 Vip 0
DIJALOG I OSMEH UVEK, POGOTOVO KADA TO NIJE LAKO Sara Pavkov, najmlađa ministarka, gostovala U RINGU 20:00 Vesti 0
OVAJ MOMENAT JE SVIMA PROMAKAO! Evo šta su Tea i Ivan uradili pred svim gostima, a niko nije primetio! (VIDEO) 19:15 Vip 0
TUŽNO PRIZNANJE VODITELJKE PINKA! Bojana Lazić nikad iskrenija: ''Za Vaskrs sam često bila sama, tad sam shvatila da je porodica sve'' 12:00 Vip 0
TEA TAIROVIĆ NIJE PLATILA VENČANICU 18.000 EVRA Poznato ko je iskeširao za bajkovitu haljinu ukrašenu kristalima - niko iz porodice! 19:00 Vip 0
U NAJTEŽIM TRENUCIMA OKRENEM SE VERI Olja Karleuša o običajima i tradiciji, poslala važnu poruku za Vaskrs! (VIDEO) 10:00 Vip 0
REKTOR JE OŠTETIO SRBIJU ZA 35 MILIONA, TO MU NIJE JEDINI GREH Valentina Arsić Arsenijević, profesor na Medicinskom fakultetu, "U RINGU" 20:00 Vesti 12
SNOVI MALOG DEČAKA KOJI SU POSTALI JAVA Andrija Maksimović za sport.alo o klubu u kom želi da nastavi karijeru, "peckanju" sa Jamalom, imenu po kom bi da ga pamte i jednoj neostvarenoj želji 07:30
DNEVNI HOROSKOP ZA UTORAK, 29. APRIL Ovnovi, ne dozvolite da tuđe mišljenje utiče na vas, Vage, opustite se malo u ljubavi 19:28
HAOS SE NE SMIRUJE U CRNOJ GORI Šampion Crne Gore promenio grb u albanske boje, navijači se pobunili - oglasio se i bivši igrač Zvezde (VIDEO) 21:10