Alo/M.Č. TUGA Učesnik Zvezda Granda tragično nastradao, Popović poručio "Žao mi je Nemanjine dobrote i mladosti" 09:00 Vip 0
Blic/Alo/N.D. TRAGIČNO NASTRADALA ZVEZDA GRANDA Oglasila se poznata pevačica, ne može da dođe k sebi od šoka 10:53 Vip 0
Alo/E.B. SLAĐA ALEGRO NAPADNUTA NA AERODROMU Morala hitno da se oglasi, evo šta se desilo, skandalčina 19:33 Vip 0
Telegraf/Alo/B.S. ""TO GOVORI O VAMA" Slađa Alegro otkriva zbog čega se više ne druži sa koleginicom sa estrade, ranije su bile izuzetno bliske, a onda se sve promenilo 12:25 Vip 0
Alo/N.D. EVO KOME JE BILA NAMENJENA PESMA "ŽENA OD SULTANA" Ovaj hit je prvo snimila poznata pevačica, a onda je završio u rukama Tijane Em 16:30 Vip 0
Blic/Alo/N.D. "PLAČEM SVAKOG DANA" Slađa progovorila o prvom susretu sa Cecom i sukobu sa jednom koleginicom: Zauvek ću pamtiti šta mi je tada rekla! 19:40 Vip 0
Alo/N.D. "MNOGI SU PRIČALI DA JE NAŠIH PET MINUTA PROŠLO" Emir Đulović snimio spot sa Slađom Alegro, pa otkrio detalje njihove saradnje 18:33 Vip 0
Alo/B.S. Muž Slađe Alegro STAVIO KECELJU pa pokazao kulinarsko umeće uz komentar "NEKOM JE ŽIVOT MAJKA, A NEKOM MAĆEHA" 19:55 Vip 0
Stil/Alo/E.B. UZ POMOĆ SAMO DVE OVE STVARI, SLAĐA ALEGRO JE SMRŠALA 30 KILOGRAMA Njen savet je zlatan vredan, a tu je i njen jelovnik! 20:47 Vip 0
Alo/N.S. ODUŠEVIO JAVNOST Slađa Alegro i njen suprug slave sedam godina ljubavi: Nisam klečao pred njom (FOTO) 16:40 Vip 0
Alo/E.B. SLAĐA ALEGRO OTKRILA ŠOKANTNU ISTINU Konačno priznala SVE, umešane i kolege sa javne scene! 22:20 Vip 0
Alo/N.D. "TO MI JE OTVORILO MNOGA VRATA" Slađa Alegro progovorila o porodici i poslu: OVO JE BILA PREKRETNICA U NJENOJ KARIJERI 17:00 Vip 0
Republika/Alo/N.S. SLAĐA ALEGRO BRUTALNO ISKRENA: Imali smo predispozicije da budemo dijabole od roditelja 17:59 Vip 0
Alo/N.K./N.D. "ONA MI JE JEDINI PRIJATELJ NA ESTRADI" Seka Aleksić otkrila sa kim će deliti binu: Biće potpuno ludilo! 10:20 Vip 0
Puls/Alo/N.S: IMAJU SVOJ MIR Ovde pevačica uživa sa svojom porodicom, zavirite u luks stan Slađe Alegro (FOTO) 07:38 Vip 0
Alo/N.S. PRETERANO SITA SVEGA Slađa Alegro progovorila: Uželela sam se kreveta i debelih čarapa (FOTO/VIDEO) 21:59 Vip 0
POJAVIM SE PRED TRAMPOM U MANTILU, A ISPOD MANTILA… Jovana Jeremić U RINGU o odlasku u Ameriku i svim gorućim temama 20:00 Vesti 2
OVO JE ISTINA O OBRAZOVANJU SEKE ALEKSIĆ! Otkriveno sve, evo koju je školu završila pevačica 15:45 Vip 0
NUĆI PROGOVORIO O CECI I KARLEUŠI! Reper priznao šta je poslao Ražnatovićki, mnogi se ne bi usudili ovo da urade! (VIDEO) 19:00 Vip 0
DA LI JE MIRA MARKOVIĆ SLALA LJUDE DA UBIJAJU I KO JE ARKANU NAPRAVIO STRANKU? Životna ispovest čuvenog advokata Tome File „U RINGU“ 20:00 Vesti 1
''ODBILA SAM PINK, ALI'' Voditeljka Parova nakon 10 godina ponovo pred kamerama, postala je glavna urednica, a evo šta kaže o koleginicama i rijalitiju 19:24 Vip 0
''MAJKA I JA SMO PLAKALE KAO KIŠA'' Milica Todorović o depresivnom periodu, otkrila kakve savete joj je dao Novak Đoković 13:55 Vip 0
SOČNI DETALJI! Đedović otkrio kako su raskinuli Anđelo i Anita, pecnuo Anđelu Đuričić: ''Duguje mi javno izvinjenje'' 19:35 Vip 0
OPOZICIJU PREDVODI OSOBA KOJOJ JE SREBRENICA GENOCID I KOJA JE SLAVILA ETNIČKO ČIŠĆENJE SRBA U CENTRU ZAGREBA (VIDEO) 17:34 Vesti 50
POČINJE DRŽAVNI UDAR U BELORUSIJI! Opozicija obučena za nasilni scenario uz pomoć Zapada! 18:27 Vesti 0
DNEVNI HOROSKOP ZA SREDU, 6. NOVEMBAR Ovan gori od ljubomore, Rak emotivno rasterećen, a evo šta čeka ostale 19:27