"VIDELI SMO TELO NA ZEMLJI, CIGLA MI JE PROLETELA PORED GLAVE" Jeziva scena nakon eksplozije u Paraćinu! Drugarica stradale devojke sve opisala 19:33 Hronika 0
"NE ZNAM KAKO DA VERUJEM U OVO" Oglasila se sestra Ane iz Paraćina koja je stradala u eksploziji, njene reči kidaju dušu 14:50 Hronika 0
OD SILINE DETONACIJE IZLETELA SA TERASE Ovo je devojka koja je poginula u eksploziji u Paraćinu 22:19 Hronika 0
ŽENA PODLEGLA STRAŠNIM POVREDAMA U PARAĆINU Komšije u šoku "Ovo je užas! Od siline eksplozije izletela sa terase na trećem spratu" 17:13 Hronika 0
EKSPLOZIJA U ZGRADI U PARAĆINU Evakuisani stanari, a sumnja se da je ovo izazvalo požar (FOTO) 15:00 Hronika 0
"SAMO JE HTEO DA JOJ SKLONI ĆEBENCE SA LICA" Posle smrti bebice u Paraćinu zavladao muk 21:47 Hronika 0
JEDNA OSOBA POGINULA, DRUGA KRITIČNO Užas kod Paraćina, sudarila se dva kamiona: Iz jednog curi metan? 16:11 Hronika 0
"KAKVA STRAŠNA SUDBINA, ZAMALO SADA DA IZGUBI I SOPSTVENO DETE" Otac bebe koja je pala sa prvog sprata u Paraćinu, pre 14 godina doživeo veliku porodičnu tragediju 23:57 Hronika 0
BEBA PALA SA PRVOG SPRATA U PODRUM, ISPALA DEDI IZ NOSILJKE Užas u Paraćinu, dete hitno prebačeno za Beograd 18:42 Hronika 0
TRAGEDIJA KOJA SE NE ZABORAVLJA Četvorica mladića otišla u vikendicu da se zabave, međutim jutro nisu dočekali 08:30 Hronika 0
"NESREĆNA ŽENA PRESUDILA SEBI OD PREVELIKE TUGE ZA MUŽEM" Meštani izneli potresne detalje tragedije u Paraćinu 19:30 Hronika 0
UMRLA ŽRTVA PORODIČNOG NASILJA KOD PARAĆINA Sin osumnjičen da je zverski napao porodicu sekirom, otac izdahnuo u bolnici 19:03 Hronika 0
''KATARINA GRUJIĆ ZASLUŽUJE USPEH MILICE PAVLOVIĆ'' Kaća stojički podnela kritike naroda, otkrila sočne detalje života sa Gobeljom (VIDEO) 14:47 Vip 0
NASTRADALI OTAC I ĆERKA Prve slike jezivog požara u Lazarevcu, stan izgoreo do neprepoznatljivosti (FOTO/VIDEO) 11:48 Hronika 0
BRENA U ZAGREBU IZVELA PEVAČICU KOJU JE POPOVIĆ OBOŽAVAO Cela sala pevala čuveni hit, atmosferu dovela do usijanja (VIDEO) 07:35 Vip 0
''SAŠA JE HTEO DA MI UZME PESMU I DA JE LAZIĆU'' Olja Bajrami o danima kad je radila kao PLEJBOJ ZEČICA 20:00 Vip 0
ZABORAVITE TE IZRAZE "PRELAZNA VLADA"... TO JE ĐILASOVA VLADA! Brnabić: Prošli put kada su bili na vlasti ostavili su ljude bez hleba na stolu (VIDEO) 13:06 Vesti 10
POSLANICI SNS SANJA DŽAJIĆ I NIKOLA LAZIĆ “U RINGU”! Svi smo mi ista krv, nasilje nikada nije rešenje! 20:00 Vesti 0
POGINULI VISOKI STRANI ZVANIČNICI I SEKRETAR MINISTARSTVA! Srušilo se nekoliko zgrada ministarstava zbog zemljotresa, novi detalji užasa u Mjanmaru! 12:48 Vesti 0
Uživo DRAGOCENO SKLADIŠTE MUNICIJE RAZNETO U DELOVE, ODMAH JE USLEDILA PAKLENA OSVETA Stižu strašni snimci sa fronta, bukti sukob Ukrajine i Rusije (VIDEO) 07:08 >> 14:56 Vesti 0
LUKU JE RODILA U 56. GODINI Doktori su je gledali u čudu, žene ubeđivale da će joj sin biti teško bolestan, evo kako on danas izgleda 12:19