Alo!/Kanal M PALA S TERASE I OSTALA NA MESTU MRTVA Horor u centru Paraćina, ovo je mogući uzrok tragedije 21:46 Hronika 0
Alo.rs NA SNAZI OBUSTAVA SAOBRAĆAJA Strašna nezgoda na putu Paraćin - Zaječar (VIDEO) 23:02 Hronika 1
M. Stanković PRAGNANANDHA OSVOJIO PARAĆIN Predke pobedom nije uspeo da sustigne vodećeg, naši solidni 23:20 Sport 0
Novosti/Alo.rs SUTRA ĆE BEZ STRUJE OSTATI DEO OVOG GRADA Najavljena isključenja zbog radova 07:00 Vesti 0
Kurir/Alo/E.N. PRIJATELJI STRAHUJU DA JE OTET Ivan iz Paraćina za kojim se traga je dobrog materijalnog stanja, sumnja se na iznudu novca 12:22 Vesti 0
Alo.rs/P. P. OVAJ LABUD, STANOVNIK JEDNOG ETNO-KOMPLEKSA KOD PARAĆINA Uživa, ima jezerce, ali i travnjak sa odličnom ponudom zeleniša 18:30 Razonoda 0
Mediji/Alo!/M.J. VLADAN ŠKORPIONOM IZREŠETAO LJUBAVNICU ANU Pozvao je da se vide, ispalio pet hitaca u nju,zatim sebi presudio jednim 09:48 Hronika 0
Mediji/Alo/E.N. UBIO LJUBAVNICU, PA IZVRŠIO SAMOUBISTVO Detalji drame u Paraćinu, muškarac imao zabranu prilaska 10:28 Hronika 0
Alo/E.N. PRONAĐENA BEŽIVOTNA TELA U PARAĆINU Na leševima uočene rane od vatrenog oružja 09:03 Hronika 0
najžena.rs TATJANA IZ PARAĆINA REKONSTRUIŠE STARU ODEĆU: Prvi put je otkrila tajne koje koristi da pohabane i otpisane stvari izgledaju kao nove 19:00
Alo! ČOVEKU POZLILO NA MITINGU U PARAĆINU Predsednik Vučić ODMAH reagovao, ovo su detalji događaja 19:52 Vesti 0
Alo.rs VUČIĆEVA MOĆNA PORUKA Idemo da ih pobedimo ubedljivije nego ikada! Živeo Paraćin, živela Srbija (VIDEO) 19:13 Vesti 0
Alo.rs PARAĆIN JE UZ VUČIĆA Ogroman broj građana se okupio da dočeka predsednika Srbije 18:37 Vesti 0
NajŽena.rs IMAMO ORIGINALNI RECEPT ZA ČUVENU VASINU TORTU: Osmislila ga je tašta iz Paraćina za zeta Vasu, a razlog će vas rasplakati 20:02
"POKUŠALI SU DA ME REKETIRAJU" Barbara Bobak osetila mračnu stranu estrade na svojoj koži (VIDEO) 21:15 Vip 0
NI PO BABU, NI PO STRIČEVIMA! Dejan Dragojević ocrnio Dalilu i Aleksandru Nikolić, pa opleo po cimeru: ''Nikad nije imao stila'' 19:00 Vip 1
"ZVALI SU ME NARKO-STARLETA NA ULICI" Nina Prlja o zatvorskim danima i burnoj prošlosti za Alo! 20:00 Vip 0
''KAIŠ SAM JOJ POKLONILA OD SRCA'' Evo zašto Maja Berović neće oprostiti uvrede Karleuši, zbog pitanja o Marini Tucaković usledio tajac 20:05 Vip 0
''ULAZI ON, NE JA'' Breskvica o bratu Mateji kog spominju u ''Eliti 8'' - iznela istinu o koncetu koji nije ni zakazala, a na spomen Karleuše... 21:30 Vip 0
ADAM ADAKTAR OTVORIO VRATA LUKSUZNE VILE! Sa terase posmatra kriminalne radnje po Dedinju- hit serija se snimala u njegovom domu 19:10 Vip 0
MOJE SINOVE RASPLAČU SIROMAŠNA DECA Seka Aleksić o mržnji ljudi, osvrnula se na sukob sa Darom Bubamarom: ''Karleuša je to prevazišla'' 19:17 Vip 0
OD KADA IMAM BJANKU, NEMA PADANJA Jelena Trivan U RINGU o uspesima i teškim trenucima koji su joj obeležili život 20:00 Vesti 0
NAČELNIK KLINIKE ZA NEUROLOGIJU VMA UPOZORIO NA "TRULJENJE MOZGA" Doktor Ranko Raičević zabrinut zbog stanja koje sve više pogađa 20:37