najžena.rs UPOZORENJE TRAVARA RADETA: Čaj iz kesice može da bude nezdrav i opasan, ubacite ga u vruću vodu, ako se desi ovakva reakcija, ni slučajno nemojte piti 15:08
Alo!/Mondo OVAJ SRBIN VIŠE NIKAD NEĆE PLATITI GREJANJE Paraćinac zasadio drvo koje izraste 20 metara za 5 godina, greje BOLJE NEGO UGALJ (FOTO) 08:12 Vesti 0
M.S. PARAĆINOM JE ODJEKIVALA HIMNA Na bazenima Prestiž, počelo polufinale za žene i u otvorenoj konkurenciji 08:57 Sport 0
najžena.rs TRAVAR RADE (83) IZ PARAĆINA OTKRIVA Ovi čajevi su spas za probleme sa dijabetesom, holesterolom ali i visokim pritiskom 19:44
Alo.rs Brat preminule doktorke Ane iz Paraćina: Juče smo bili sa njom i pričali, jutros su javili da je umrla 15:22 Vesti 0
Novosti/Alo/E.N. MOLIM BOGA DA BUDEM ISTI KAO PRE Otac tinejdžera koji je brutalno pretučen ispred škole u Paraćinu otkriva šta mu je sin poslao u poruci 10:48 Hronika 0
Alo/Blic HOROR U ŠKOLI U PARAĆINU Tukao učenika BOKSEROM na velikom odmoru! Otac prebijenog momka: Operisali mi sina 4 SATA 18:13 Hronika 2
Alo! VAŽNO JE DA POMOGNEMO MLADIMA Bogoljub iz Paraćina svakom radniku koji postane roditelj u njegovoj firmi daje po 1.000 evra 07:41 BIZ 1
Alo/Mediji/I.T. VELIKA POTRAGA ZA RADOJEM U PARAĆINU U vratima stoji pošta od 12. januara, a on kao da je u zemlju propao! 12:38 Vesti 0
Alo.rs DRAGAN ĐILAS DIVLJAO PO PUTU Vozio BMW prema Nišu brzinom od 174 kilometra na čas, policijski radar zakucao! 14:31 Vesti 6
Novosti/Alo.rs/J.P. PLANSKO ISKLJUČENJE STRUJE U PARAĆINU Više sela u četvrtak i petak bez električne energije 21:58 Vesti 0
Alo.rs/J.P. VOZILI POD DEJSTVOM ALKOHOLA Isključeni iz saobraćaja zbog nasilničke vožnje 13:42 Hronika 0
"POKUŠALI SU DA ME REKETIRAJU" Barbara Bobak osetila mračnu stranu estrade na svojoj koži (VIDEO) 21:15 Vip 0
NI PO BABU, NI PO STRIČEVIMA! Dejan Dragojević ocrnio Dalilu i Aleksandru Nikolić, pa opleo po cimeru: ''Nikad nije imao stila'' 19:00 Vip 1
"ZVALI SU ME NARKO-STARLETA NA ULICI" Nina Prlja o zatvorskim danima i burnoj prošlosti za Alo! 20:00 Vip 0
''KAIŠ SAM JOJ POKLONILA OD SRCA'' Evo zašto Maja Berović neće oprostiti uvrede Karleuši, zbog pitanja o Marini Tucaković usledio tajac 20:05 Vip 0
''ULAZI ON, NE JA'' Breskvica o bratu Mateji kog spominju u ''Eliti 8'' - iznela istinu o koncetu koji nije ni zakazala, a na spomen Karleuše... 21:30 Vip 0
ADAM ADAKTAR OTVORIO VRATA LUKSUZNE VILE! Sa terase posmatra kriminalne radnje po Dedinju- hit serija se snimala u njegovom domu 19:10 Vip 0
MOJE SINOVE RASPLAČU SIROMAŠNA DECA Seka Aleksić o mržnji ljudi, osvrnula se na sukob sa Darom Bubamarom: ''Karleuša je to prevazišla'' 19:17 Vip 0
OD KADA IMAM BJANKU, NEMA PADANJA Jelena Trivan U RINGU o uspesima i teškim trenucima koji su joj obeležili život 20:00 Vesti 0
NAČELNIK KLINIKE ZA NEUROLOGIJU VMA UPOZORIO NA "TRULJENJE MOZGA" Doktor Ranko Raičević zabrinut zbog stanja koje sve više pogađa 20:37