Alo/D.S. PRELEPO JE BILO, MAKAR I U SNU Miljana Kulić objavila da je sinoć sanjala jednog zadrugara, a evo ko je on! 18:40 Vip 0
Alo/Đ.M. PRODAVAO JE DROGU ISPRED CRKVE! Mišelov brat izrekao brutalne optužbe na račun Kristijana Golubovića, spomenuo i buran odnos sa Stanijom (FOTO) 12:53 Vip 1
Alo.rs/D. I. TVOJ BRAT MI JE SLOMIO TRI REBRA! Mišel se preznojio kad se u emisiju javila ona, a onda se pojavila ova prepiska! 09:23 Vip 0
Alo/D.S. SREŠĆU TVOG BRATA KAD-TAD! Kristijan Golubović se uključio u program pa javno zapretio! 07:26 Vip 3
Alo/M.K MIŠEL KRADE BAKŠIŠ! Bivši zadrugar izneo užasne optužbe na račun Gvozdenovićeve pevačke karijere! 14:23 Vip 0
Srbija Danas/Alo/M.K. NEKA OSTAVI NA MIRU MENE I MOJU PORODICU! Mišel Gvozdenović se obratio Kristijanu i sasuo mu sve u lice, a ovo mu je prećutkivao 10 meseci 11:33 Vip 0
Alo/D.S. KRISTIJAN OBJAVIO FOTKU ŽENE KOJOJ JE MIŠELOV BRAT POLOMIO OBE RUKE?! Trpela je užasno nasilje, a ovo je njena ispovest! 20:44 Vip 0
Pink/Alo/Đ.M. NE UKLAPAJU SE ONI U MOJE DRUŠTVO! Mišel opleo po Kristijanu i Čorbi, zadrugar bez dlake na jeziku progovorio o burnim odnosima tokom rijalitija! 11:03 Vip 0
Alo.rs/D. I. MILJANA KULIĆ ZAVODI NOVOG PEVAČA, KOMŠIJA JOJ JE I MAŠE S TERASE Hvali me svakog dana i dobacuje! 12:32 Vip 0
Alo.rs/D. I. JA SAM BILA MUZIČKI GOST NA ROĐENDANU SVOG SINA, ČIM SAM OTPEVALA BLOK VRATILA SAM SE U ETNO-SELO Miljana šokirala izjavom o svom detetu! 22:17 Vip 1
Alo.rs/D. I. MILJANA ĆE ODLEPITI Sanja Stanković smuvala Mišela, a fotografije na kojima su zajedno zapalile internet! 09:38 Vip 1
SrbijaDanas/Alo/Đ.M. LJUDI SU ZNALI KO SAM JA I PRE ZADRUGE! Mišel konačno otkrio zašto je bio miran u rijalitiju, sve se isplatilo, a pevač je krije zadovoljstvo! 17:15 Vip 0
Pink/Alo/Đ.M. MILJANA ĆE IZGORETI OD LJUBOMORE! Mšel u pratnji dve zadrugarke došao na žurku, progovorio o tužbi protiv Kristijana Golubovića zbog svih uvreda 12:17 Vip 0
Alo/Đ.M. MORAO DA SPOMENE I MILJANU! Mišel Gvozdenović otkrio sve o honoraru koji je dobio, na šta će potrošiti novac i da li ulazi u Zadrugu 5! (VIDEO) 16:30 Vip 1
N.D. TUČE, SKANDALI, KRV, ALKOHOL Finalno veče Zadruge obeležio je opšti haos, a svi su šokirani pobednicom rijalitija! (FOTO+VIDEO) 05:57 Vip 5
N.K/V.Đ ISKREN DO SRŽI! Nakon što je ispao u superfinalu Mišel otkrio šta sebi najviše zamera! (VIDEO) 05:13 Vip 0
Alo VAŽIO ZA NAJKULTURNIJEG TAKMIČARA Mišel izbačen iz Zadruge, Miljana u suzama ga molila za oproštaj (VIDEO) 02:37 Vip 0
Alo.rs OD SADA ZAUVEK ZBOGOM! Mišel progovorio o vezi sa Minom, Miljana se odmah iznervirala! Posle svega što su imali, besna mu poručila samo jedno 19:10 Vip 0
EKSKLUZIVNO! Maca Diskrecije otkrila detalje komunikacije sa Baka Prasetom: ''Očekujte lajv kod njega, svašta ću da ga naučim'' 19:40 Vip 0
ŽRTVOVALI SE ZBOG NJENOG DETETA I ELITE 8! Porodica Ene Čolić donela drastičnu odluku zbog maloletnog Matije, evo ekskluzivnih detalja 21:00 Vip 0
"RAZVOD JE SMRT, VOZIO SAM 300 KILOMETARA I PLAKAO" Haris Džinović U Ringu nikad iskrenije o Melini (VIDEO) 20:10 Vip 1
''STIL JE NAUČIO OD KARLEUŠE'' Seka Aleksić pecnula Duška Tošića, Adaktaru jedno ne oprašta: ''Kad bi ćutao i samo radio obrve..'' 20:00 Vip 0
NISAM GRAMZIVA, ONE NEMAJU PRIVATNI ŽIVOT! Sara Reljić žestoko potkačila koleginice: To ide njima na obraz 19:00 Vip 0
POJAVIM SE PRED TRAMPOM U MANTILU, A ISPOD MANTILA… Jovana Jeremić U RINGU o odlasku u Ameriku i svim gorućim temama 20:00 Vesti 3
OVO JE ISTINA O OBRAZOVANJU SEKE ALEKSIĆ! Otkriveno sve, evo koju je školu završila pevačica 15:45 Vip 0
NUĆI PROGOVORIO O CECI I KARLEUŠI! Reper priznao šta je poslao Ražnatovićki, mnogi se ne bi usudili ovo da urade! (VIDEO) 19:00 Vip 0
OVO SE TIČE HRVATA, MAKEDONACA, CRNOGORACA... Svetska sila sa istoka donela odluku, na novoj listi je 9 zemalja 22:45 Vesti 0
SEDELE SMO U KOLIMA KADA NAM JE PRIŠAO SIMPATIČAN DEKA Nismo ni slutile da će ovo da nas pita, bukvalno smo se skamenile 14:48