O OVOM HITU PRIČA CEO SVET! Merkelovoj dosadila penzija i život na selu, odlučila je da postane detektivka: Pas joj se zove Putin! 21:03 Razonoda 0
OD JEDNE SERIJE ZARADILA 230.000 EVRA Ovo je najplaćenija glumica u Srbiji, i ne slutite o kome je reč 12:20 Vip 0
TERAO JE DA STAVI NOGU U USTA Slavna pevačica konačno progovorila o zlostavljanju tokom snimanja dečije serije, priče su jezive 12:44
PAJA VUISIĆ TRAŽIO BAHATU SUMU DA SNIMA KAMIONDŽIJE Producenti poludeli od zahteva, ali presudilo je ovo! 21:30 Razonoda 0
,,HARI POTER" STIŽE NA MALE EKRANE Najnovija vest zapalila ceo svet, hoćemo li ponovo videti staru ekipu? 19:15
ŠARLOT JORK IZ KULTNE SERIJE NEPREPOZNATLJIVA Slavna glumica se ne stidi da pokaže pravo lice, fanovi na mrežama šokirani! 10:29 Razonoda 0
PRVI VELIKI GLUMAČKI NASTUP Kim Kardašijan nikad zlobnija u horor seriji, a ova scena je izazvala skandal na mrežama! 10:47
OTKRIVENO ZAŠTO JE OTKAZANA "SABLJA" Oglasio se RTS, evo šta se dešava sa serijom koja govori o ubistvu premijera 15:00 Vip 0
ISPLIVALE EKSPLICITNE SCENE MILOŠA BIKOVIĆA! Glumac u brutalnoj akciji sa zanosnom plavušom, nastaće opšti haos! 07:00 Vip 0
I MENE SU TUKLI KAD SAM BILA MALA! Glumac startovao Natašu Bekvalac nasred ulice, njena izjava se prepričava godinama 16:07 Vip 0
OVO JE ĆERKA NAŠEG POZNATOG GLUMCA! Cela Srbija ga obožava, a niko nije ni slutio da mu je zvezda ove hit serije naslednica 19:03 Vip 0
ODLAŽE SE EMITOVANJE SERIJE "SABLJA"! Šok odluka u poslednjem trenutku, izdato hitno saopštenje 15:53 Vip 0
GLUMA JE NE ZANIMA Uprkos pozitivnim reakcijama Megan Markl neće biti deo nastavka serije koja je proslavila 11:13
KONAČNO OTKRIVENO KO ĆE ZAMENITI BIKOVIĆA U HIT SERIJI! Miloš izbačen iz projekta nakon skandaloznih optužbi Ukrajine 18:42 Vip 0
BIKOVIĆU UGAŠEN PROFIL NA DRUŠTVENOJ MREŽI IKS? Evo šta se desilo sa Tviter nalogom glumca, korisnici se odmah podigli na noge 20:15 Vip 0
OVDE JE SNIMANA ČUVENA SRPSKA SERIJA! Kuća sa garažom i 4 ari placa za male pare, a svega 10 minuta od grada (VIDEO) 18:32 BIZ 0
PUBLIKA PODRŽALA BIKOVIĆA GROMOGLASNIM APLAUZOM Prvo pojavljivanje glumca nakon što je izbačen iz serije, narod stao uz njega 23:05 Vip 0
SRAM IH BILO, DUBOKO SAM POVREĐENA NEPRAVDOM Glumci ujedinjeni, stali uz Bikovića nakon što je izbačen iz serije: Ostani slobodan! 21:46 Vip 1
,,NAJODVRATNIJA STVAR KOJU SAM IKADA DOŽIVELA" Glumica Sidni Svini otvorila dušu o traumatičnom iskustvu tokom snimanja serije ,,Euforija" 20:53
"NE BI SE DOBRO PROVELA DA JE MAMA ŽIVA" Sin najpoznatije šefice brutalnog kartela besan na Sofiju Vergaru, javno joj zapretio 13:21
EKSKLUZIVNO! Maca Diskrecije otkrila detalje komunikacije sa Baka Prasetom: ''Očekujte lajv kod njega, svašta ću da ga naučim'' 19:40 Vip 0
ŽRTVOVALI SE ZBOG NJENOG DETETA I ELITE 8! Porodica Ene Čolić donela drastičnu odluku zbog maloletnog Matije, evo ekskluzivnih detalja 21:00 Vip 0
"RAZVOD JE SMRT, VOZIO SAM 300 KILOMETARA I PLAKAO" Haris Džinović U Ringu nikad iskrenije o Melini (VIDEO) 20:10 Vip 1
''STIL JE NAUČIO OD KARLEUŠE'' Seka Aleksić pecnula Duška Tošića, Adaktaru jedno ne oprašta: ''Kad bi ćutao i samo radio obrve..'' 20:00 Vip 0
NISAM GRAMZIVA, ONE NEMAJU PRIVATNI ŽIVOT! Sara Reljić žestoko potkačila koleginice: To ide njima na obraz 19:00 Vip 0
POJAVIM SE PRED TRAMPOM U MANTILU, A ISPOD MANTILA… Jovana Jeremić U RINGU o odlasku u Ameriku i svim gorućim temama 20:00 Vesti 3
OVO JE ISTINA O OBRAZOVANJU SEKE ALEKSIĆ! Otkriveno sve, evo koju je školu završila pevačica 15:45 Vip 0
NUĆI PROGOVORIO O CECI I KARLEUŠI! Reper priznao šta je poslao Ražnatovićki, mnogi se ne bi usudili ovo da urade! (VIDEO) 19:00 Vip 0
SVAKODNEVNO SE TUŠIRATE, ALI OVAJ DEO TELA NIKO NE PERE Leglo je bakterija, a postoji samo jedan način da ga lepo očistite 15:57